hamile kalmadan 1-2 ay önce yaşananlar

Valla kuzum bu konuya en çok yazanlardan biri bendim.her ay şu mu belirti bu mu belirti kendimi yerdim.
5 ay sonra yani 2015 kasımda hamile kaldım ama maalesef kalp atışı durduğu için ocakta kürtaj oldum.sonra 2016 temmuzda tekrar hamile kaldım.şuan 16.haftamdayım.her şey yokunda şükür.
Sorunun cevabına gelecek olursak ben hamilelik belirtisi diye bir şey olduğunu düşünmüyorum.düzensiz adet de tamamen adet olacak mıyım olmayacak mıyım beklentisinden kaynaklanıyor.
Stressten uzak olmak 1.şart bence.
Bence bebek fikrinin çok üstüne düşmeden ama ovulasyon günlerine de dikkat ederek birlikte olunmalı.6 ay sonra hala gebelik oluşmamışsa bir doktora gözükerek hormon tahlilleri yaptırılmalı.bi 6 ay daha denedikten sonra yani 1 yıl sonunda rahim filmi,yumurta rezervi ve sperm tahlili tarzı şeylere yönelmek gerekir.
Bir de kıyaslama yapmamalı yok komşum ilk gece kaldı yok kuzenim 1 ay denedi oldu falan hem her bünye ayrı hem de herkesin imtahanı ayrı bu dünyada.şu da unutulmamalıdır ki bizler için en doğru ve hayırlı zamanı Rabbim bilir.o ne zaman derse o zaman olur.
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Valla kuzum bu konuya en çok yazanlardan biri bendim.her ay şu mu belirti bu mu belirti kendimi yerdim.
5 ay sonra yani 2015 kasımda hamile kaldım ama maalesef kalp atışı durduğu için ocakta kürtaj oldum.sonra 2016 temmuzda tekrar hamile kaldım.şuan 16.haftamdayım.her şey yokunda şükür.
Sorunun cevabına gelecek olursak ben hamilelik belirtisi diye bir şey olduğunu düşünmüyorum.düzensiz adet de tamamen adet olacak mıyım olmayacak mıyım beklentisinden kaynaklanıyor.
Stressten uzak olmak 1.şart bence.
Bence bebek fikrinin çok üstüne düşmeden ama ovulasyon günlerine de dikkat ederek birlikte olunmalı.6 ay sonra hala gebelik oluşmamışsa bir doktora gözükerek hormon tahlilleri yaptırılmalı.bi 6 ay daha denedikten sonra yani 1 yıl sonunda rahim filmi,yumurta rezervi ve sperm tahlili tarzı şeylere yönelmek gerekir.
Bir de kıyaslama yapmamalı yok komşum ilk gece kaldı yok kuzenim 1 ay denedi oldu falan hem her bünye ayrı hem de herkesin imtahanı ayrı bu dünyada.şu da unutulmamalıdır ki bizler için en doğru ve hayırlı zamanı Rabbim bilir.o ne zaman derse o zaman olur.
Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah. Şu stresten kurtulamiyorum ki bir türlü bu ay da çok umutluydum adet lekelenme şeklinde ve düzensiz bir kanama oldu adetin 3. Günü kasıklarda başlayan bıçak saplantisi gibi sancılar ayağa doğru kasılmalar falan vardı bir iki gün hafif mide bulantısı ve baş dönmesi oldu en sonunda dayanamadim kontrole gittim hcg 0.81 negatif çıktı ama ağrı sebebi yumurtaliklarda bi kist varmış yumurtalıklar büyüdüğü için kist yırtılıp patlamış ağrı da bu yüzden olmuş. Artık belirti falan takmiycam kafaya hiç bilmediğim aklıma gelmeyen şeyler başıma geliyo dediğin gibi allah vercegi hayırlı zamanı bilir bol bol dua ediyorum suan.

Ben de adetlerim 45 ve 47. günlerde olduğu ay çok strese girmiştim.30 gün ovulasyon kullandım pozitifi görmedim.aynı kanamaları ben de yaşadım en son dr a gidip hüngür hüngür ağladığımı bilirim.
Ya sana nooolmuş 3 kez tüp bebek deneyip olumsuz sonuç alanlar bu tepkiyi vermiyor dedi.silkelen ve kendine gel dedi.bu stresle devam edersen zaten hamile kalamazsın dedi. sonrasında eşim beni zorla tatile götürdü.gezdik tozduk fikri biraz kafamdan attım falan son bir adet daha oldum sonra bebeğimin müjdesini aldım.
Ama senin ağrılar kisttenmiş zaten.kistin tamamen kaybolunca dra gözükürsün sonra da bebeğin gelir inşallah.
İyi dileklerin için teşekkürler..

Muayenede herseyin temiz dedi ama kontrolden bir kaç gün sonra ağrıyı yaşamaya devam ettim bakalım artık hayırlısı biz de bi tatile kacalim ben de teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Başlığa dolanırken denk geldim yazayım dedim hortlasın bu konu merak ediyorum çünkü 2015 Kasımda hamileydim ben hamile kalmadan 4 ay evvelde bi ay gecikti 1 hafta ama bu bende olağan birşeydi asıl tuhaf olan ilk adetimden o zamana dek hiç erken olmamış olmamdı 4 ayda 1 kez geç 1 kez gününde 2 kez erken adet oldum ve sonraki ay da hamile olduğumu öğrendim. Şimdi oğluma kardeş istiyorum o zamanlar bunun rahim hazırlanıyordur vs diye söylemişti etraftakiler o zamanda bende bu teoride tesadüfte kalmıştı şimdi istiyoruz ve 3 senedir pko yüzünden ilaçsız pek adet olamazken 4 aydır oluyorum ki ilaçsız adet olmam 40 50 günü buluyordu sade bi kaç kez düzensiz hayıt tohumu kullandım stresten uzak bi aylık tatil yaptım 4 aydır 3 senedir ilaçla yapamadığım oldu adet oldum hemde 1 kere geç 3 kere gününden erken hatta biri 26. Günde oldu bu ayda yumurtam çatlamış ama denk getirebildiğimizi sanmıyorum sanırım bu konu gerçek olabilir yaşayanlar yazarsa memnun olurum

Bende hep düzenli olurdum günüm şaşmazdı hep sabah arada öğlen olurdu dün gece geldi daha 3 günüm vardı bizde yeni başladık çalışmalara bu yorumu görmeye sevindim

Hamile kalmadan onceki ay da reglim nerdeyse 1 ay gecikmisti hatta sirf bu yuzden bebek 2 aylikken anca akil etmistim test yapmayi

Konunun üzerinden çok geçmiş ama yazmak istedim. Benim de adetim ağustosta geçikti iki gün çok umutlandım çünkü saat gibi 28 günde bir adet olurum. Neyse diğer ay rahim filmi çektirdiğim için korunmalı ilişki oldu o ay yine aynı gün oldum adet ve çok sancı ağrı çekmeden. Ama bu ay yine aşırı göğüs ağrısı bel ağrısı eşliğinde 3 gün gecikti yine hamileyim sandım ama yine yok. Çok canım sıkılıyor regliden bir gün önce test yapmayı düşünüyorum Artık umutlanmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…