- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adeti düzenli olanlarin korunmayi biraktiktan sonra gecikmeleri acaba belirti olabilir mi diyorum ama??siz kaçinci ayda aldiniz mujdeyi?Allah saglikli doğumlar nasip etsin şimdiden.1-2 ay öncesını bılmem. anlaşılmaz ki sonucta.
ama 1 hafta öncesını bilirim; feci kasık ve kalca agrısı
Bu ay hamiş olursan-ki inşallah-mutlaka buraya yaz da bizim gibilere bi umut ışığı olsun.Merhaba kızlar
3aydır korunmuyoruz , neredeyse saati bile düzenli olan adetim 3aydır sapıttı bütün dengem kaçtı ilk ay 5gün gecikti umutlandım test Yaptım negatifin hemen ardı kanamam başladı (psikolojik olarak 5gün tutmuşum resmen ) sonraki ay 5gün öne geldi ,bir sonraki ay da 7gün Öne geldi .hiç adet düzensizliği yaşamayan biri olarak sistemim Değişti resmen bu ay da ne olacak bilmiyorum bat 3 bu arada
Inşallah canım inşallah Rabbim hepimize uğraştırmadan aratmadan versin yazarım tabii kiBu ay hamiş olursan-ki inşallah-mutlaka buraya yaz da bizim gibilere bi umut ışığı olsun.
kaç aydır deniyorsun canım?bu işin en zor tarafı beklemek herhalde.Inşallah canım inşallah Rabbim hepimize uğraştırmadan aratmadan versin yazarım tabii ki
3ay oldu canım bu ay da olmazsa 4 olacak vardır Allah'ın bir bildiği ama gerçekten çok yorucu bi dönemkaç aydır deniyorsun canım?bu işin en zor tarafı beklemek herhalde.
4 ay çok değil tatlım. daha uzun deneyenleri düşün.3ay oldu canım bu ay da olmazsa 4 olacak vardır Allah'ın bir bildiği ama gerçekten çok yorucu bi dönem
Öyle canım doğru diyosun , akıntı konusunda Göze gelecek bi değişiklik yok sadece yumurtlama donemi değişiklik oluyor4 ay çok değil tatlım. daha uzun deneyenleri düşün.
ayrıca akıntısı azalan olmuş muydu?
Aynı durum benim de başıma geldi insanın psikolojisi de etkileniyo acaba hamile miyim yoksa değil miyim çok kötü rabbim isteyen herkese bi an önce versin bebeğiniMerhaba kızlar
3aydır korunmuyoruz , neredeyse saati bile düzenli olan adetim 3aydır sapıttı bütün dengem kaçtı ilk ay 5gün gecikti umutlandım test Yaptım negatifin hemen ardı kanamam başladı (psikolojik olarak 5gün tutmuşum resmen ) sonraki ay 5gün öne geldi ,bir sonraki ay da 7gün Öne geldi .hiç adet düzensizliği yaşamayan biri olarak sistemim Değişti resmen bu ay da ne olacak bilmiyorum bat 3 bu arada