hamile kalmadan 1-2 ay önce yaşananlar

Valla bir kere dusukle sonuclanan gebeligim olmustu onu da anlamamistim zaten ama ben evlendikten sonra adet duzenimde degismeler olmustu acikcasi iliskiye girdikten sonra adet dongum kisaldi yumurtlama donemlerimi ve adet belirtilerimi daha net hissetmeye basladim bekarken oyle degildi mesela

Benim adetim yıllardır sadece senede 2 sefer 15-16 gün gecikir ama diğer aylarda normal düzeninde gelirdi.. İlk defa geçen ay 36 günlük bir gecikmeden sonra adet oldum.. Tam da bugün 1 ay geçti üzerinden yani bugün-yarın olmam gerekiyor.. Ama adet olacak mıyım yoksa hamile miyim diye düşünmekten yine gecikebilir diye düşünüyorum.. Yine hiçbir belirti yok çünkü.. Benim anlam veremediğim konu şimdiye kadar düzenli olup, tam bebeğe karar verdiğimizde böyle düzensizlik yaşamam.. Bence tamamen psikolojik ve strese bağlı.. Ama elimde değil, merak etmeyen, oluruna bırakabilen, stres yapmayan var mı ki ??

Herkesin belirtisi ayni olmaz ama benim de adetim bu ay 1 hafta gecikti ama gebelik yok.2 aydir deniyoruz.Rabbim hakkimizda hayirlisini ver.

1-2 ay öncesını bılmem. anlaşılmaz ki sonucta.
ama 1 hafta öncesını bilirim; feci kasık ve kalca agrısı

1-2 ay öncesını bılmem. anlaşılmaz ki sonucta.
ama 1 hafta öncesını bilirim; feci kasık ve kalca agrısı
Adeti düzenli olanlarin korunmayi biraktiktan sonra gecikmeleri acaba belirti olabilir mi diyorum ama??siz kaçinci ayda aldiniz mujdeyi?Allah saglikli doğumlar nasip etsin şimdiden.

kızlar merhaba ben geldim, hatıralayanınız vardır 1 ağustosta adet olmuştum ve moralim bozuk bir şekilde foruma girmemek üzere aranızdan ayrılmıştım, bugün 11 gün oldu foruma girmeyeli, adetim oldu hem de afedersiniz ama şakır şakır , ama benim lekelenmem bir türlü bitmedi böyle kahve-kırmızı arası iç çamaşırımda lekeler görüyorum, :S ,inşallah kötü bir şey yoktur? böyle olan var mı aranızda korkuyorum :S

hamiş olanlar son 1 2 aylarında değişiklikleri yazsın buraya.gecikme falan.

Merhaba kızlar
3aydır korunmuyoruz , neredeyse saati bile düzenli olan adetim 3aydır sapıttı bütün dengem kaçtı ilk ay 5gün gecikti umutlandım test Yaptım negatifin hemen ardı kanamam başladı (psikolojik olarak 5gün tutmuşum resmen ) sonraki ay 5gün öne geldi ,bir sonraki ay da 7gün Öne geldi .hiç adet düzensizliği yaşamayan biri olarak sistemim Değişti resmen bu ay da ne olacak bilmiyorum bat 3 bu arada

Merhaba kızlar
3aydır korunmuyoruz , neredeyse saati bile düzenli olan adetim 3aydır sapıttı bütün dengem kaçtı ilk ay 5gün gecikti umutlandım test Yaptım negatifin hemen ardı kanamam başladı (psikolojik olarak 5gün tutmuşum resmen ) sonraki ay 5gün öne geldi ,bir sonraki ay da 7gün Öne geldi .hiç adet düzensizliği yaşamayan biri olarak sistemim Değişti resmen bu ay da ne olacak bilmiyorum bat 3 bu arada
Bu ay hamiş olursan-ki inşallah-mutlaka buraya yaz da bizim gibilere bi umut ışığı olsun.

hanımlar beni de sona ekleyin bari..BAT 29 eylül.. her ay 2-3 gün önceden 1-2 damla gelir zamanı gelince de da coşar:)sabah 1-2 damla fark ettim idrarda. umutlar eylül sonuna kaldı anlayacağınız.az bi ihtimal ama cumaya kadar gelmezse test yapar yazarım. demek ki neymiş yumurtlamalar kaçınca ve belirti olmayınca bebiş olmuyomuş:)herkeslere bol bebişli ve pozitifli bir Eylül diliyorum. Bayrama kadar ADİOS:KK54:

Merhaba kızlar
Aynı durum benim de başıma geldi insanın psikolojisi de etkileniyo acaba hamile miyim yoksa değil miyim çok kötü rabbim isteyen herkese bi an önce versin bebeğini

X