- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.841
- 53
sabahın ilk idrarıyla yap canım. o zaman daha kesin sonuç veriyor. gün içinde içtiklerimiz hormonların idrardaki bileşimini azaltıyor. doktora kalırsa benim çocuğum olacakmış ama olmuyor iştedoktora gittin mi canım ne dedi
benim tam 1 sene oldu
akşam tüm cesaretimi toplayıp yapayım
sence sabah erkenden mi yapmam lazım
sabahın ilk idrarıyla yap canım. o zaman daha kesin sonuç veriyor. gün içinde içtiklerimiz hormonların idrardaki bileşimini azaltıyor. doktora kalırsa benim çocuğum olacakmış ama olmuyor işte
Canimm hayirli olsun cok sevindim rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin :) benim icin de dua et opuyorum seni dikkat et kendine de bebisine dekızlaaaaaaaaarrr ben çift çizgiyi gördüm şükürler olsun
Canimm hayirli olsun cok sevindim rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin :) benim icin de dua et opuyorum seni dikkat et kendine de bebisine de
Iyi dusun artik canim iyi dusun hersey guzel gecsin insallah :)amin canım Allah razı olsun şahsen isimlerinizi bilmesemde
hep şöyle dua ediyorum
Allah ım bebek isteyen bekleyen herkese hayırlısıyla nasip et diye
inşallah kabul olur sizlerinde olur
bu hafta kalp atışı için gidicez bakalım inşallah atıyordur
Iyi dusun artik canim iyi dusun hersey guzel gecsin insallah :)
Naptin canim gittin mi doktorainşallah canım yarın gidicez bakalım
Canim birde sen ameliyat oldum dedin ne ameliyati oldun.inşallah canım yarın gidicez bakalım
Canim birde sen ameliyat oldum dedin ne ameliyati oldun.
Naptin canim gittin mi doktora
Allah yar ve yardimciniz olsun canim :) bebisinde saglikla gelsin insallah cok sevindim sizin adiniza :) bende bugun regl oldum insallah baska aylara kismet dikkat et kendine ve bebisecanım dün yoğunluktan bakamadım
doktora gittim 8,6 mm büyüklüğünde kalbi pıt pıt atan bir susamcık var içimde
ultrasonda ses olmadığı için sesini duymadık ama
gördük pıt pıt hareketini Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu hayırlısıyla inşallah
Allah yar ve yardimciniz olsun canim :) bebisinde saglikla gelsin insallah cok sevindim sizin adiniza :) bende bugun regl oldum insallah baska aylara kismet dikkat et kendine ve bebise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?