Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar merhaba benimde bat ım 13 nisan! Ama 13 nisana kadar nasıl zaman geçicek bilmiyorum soğan kürü içiyorum bu ay! Benimle beraber beklenmeyen bat ını beklicek destek olcak hamiş adayları var mı ???

Kızlar merhaba benimde bat ım 13 nisan! Ama 13 nisana kadar nasıl zaman geçicek bilmiyorum soğan kürü içiyorum bu ay! Benimle beraber beklenmeyen bat ını beklicek destek olcak hamiş adayları var mı ???
Merhaba canım ben varım:KK50: Dün hayatımda ilk kez erken gebelik testi yaptım. Predictor'ün, negatif çıktı. Daha bat'ma 4 gün var aslında, bende sabırsızlardanım yani, beraber sabırsızlanabiliriz hahahahah

Son düzenleme:
bende varım ama batım 4 gün gecti test yaptım negatiff :KK34:
Predictor markası ile mi yaptın ? Ben onla yaptım. Acaba sonuç doğru mu ya.. Benim vucuduma ateş basıyo hiç bu kadar olmamıştı bide çok yorgunum. yoksa beynim bana oyun mu oynuyo :/

Predictor markası ile mi yaptın ? Ben onla yaptım. Acaba sonuç doğru mu ya.. Benim vucuduma ateş basıyo hiç bu kadar olmamıştı bide çok yorgunum. yoksa beynim bana oyun mu oynuyo :/

markasını hatırlamıyorum mavi bi kutusu vardı .. kafayı yemiş durumdayım var mı yok mu bilmiyorum adet olcakmıyım bilmiyorum ooff :KK43:

kızlar bende gecen ay tüm belirtilerin olduğunu dusunmustum kasık batması bulantı halsizlik vs..predictor erken test yaptım hatta tamamen psikolojikmiş belirtiler :KK43: cok düşünmemek lazım kendimizi oyalıyacak başka seyler bulmakta fayda var sanırım

kızlar bende gecen ay tüm belirtilerin olduğunu dusunmustum kasık batması bulantı halsizlik vs..predictor erken test yaptım hatta tamamen psikolojikmiş belirtiler :KK43: cok düşünmemek lazım kendimizi oyalıyacak başka seyler bulmakta fayda var sanırım
kendimi oyalıyorum ama yürekten isityoruz hepimiz, düşünmemiz normal. Önce beynimiz sonra kalbimiz sonra karnımızda yeri olacak sonuçta :) İnşallah hayırlı vakitte olur diye dua ediyorum

senin nasıl gidiyor canım 5. hafta? değişiklikler neler? :)
Bel ağrısı var kasık ağrısı var.goz bebeklerim Cook büyüdü .onun haricinde iyiyim yaa .bulantı fılan baslamadı daha 6hafta olunca kese görmeye gıdıcem inşallah :KK68:

Bel ağrısı var kasık ağrısı var.goz bebeklerim Cook büyüdü .onun haricinde iyiyim yaa .bulantı fılan baslamadı daha 6hafta olunca kese görmeye gıdıcem inşallah :KK68:
maşallah cnm göz bebekleri büyümesini de yeni duydum :KK57::KK45: kese görme heyecanı başlasınn o halde :=)

maşallah cnm göz bebekleri büyümesini de yeni duydum :KK57::KK45: kese görme heyecanı başlasınn o halde :=)
Evet B'nde gözü bebeği büyümesine şaşırıyormuş,zaten gozlrım buyuk dahamda büyüdü.cokta iştahlıyımmm.bulantım başlamadığı için :kk77:

şuan bi test daha patlatmalısın bence by heyecanla durulmaz :KK49:

Gerçekten çok istiyorsun galiba,inşaallah hayırlısıyla olur bebişin.Benimde 6.ay denemem henüz olmadı.Ama sorun etmiyorum çünkü 6 yaşında bir oğlum var zaten çok şükür.Allahım hiç tadmayanlara daha önce versin:KK19:

X