Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım ben varım Dün hayatımda ilk kez erken gebelik testi yaptım. Predictor'ün, negatif çıktı. Daha bat'ma 4 gün var aslında, bende sabırsızlardanım yani, beraber sabırsızlanabiliriz hahahahahKızlar merhaba benimde bat ım 13 nisan! Ama 13 nisana kadar nasıl zaman geçicek bilmiyorum soğan kürü içiyorum bu ay! Benimle beraber beklenmeyen bat ını beklicek destek olcak hamiş adayları var mı ???
Predictor markası ile mi yaptın ? Ben onla yaptım. Acaba sonuç doğru mu ya.. Benim vucuduma ateş basıyo hiç bu kadar olmamıştı bide çok yorgunum. yoksa beynim bana oyun mu oynuyo :/bende varım ama batım 4 gün gecti test yaptım negatiff
Predictor markası ile mi yaptın ? Ben onla yaptım. Acaba sonuç doğru mu ya.. Benim vucuduma ateş basıyo hiç bu kadar olmamıştı bide çok yorgunum. yoksa beynim bana oyun mu oynuyo :/
naptın canım ? benim bat'ma 3 gün kaldı. Senin oldu mu ?markasını hatırlamıyorum mavi bi kutusu vardı .. kafayı yemiş durumdayım var mı yok mu bilmiyorum adet olcakmıyım bilmiyorum ooff
kendimi oyalıyorum ama yürekten isityoruz hepimiz, düşünmemiz normal. Önce beynimiz sonra kalbimiz sonra karnımızda yeri olacak sonuçta :) İnşallah hayırlı vakitte olur diye dua ediyorumkızlar bende gecen ay tüm belirtilerin olduğunu dusunmustum kasık batması bulantı halsizlik vs..predictor erken test yaptım hatta tamamen psikolojikmiş belirtiler cok düşünmemek lazım kendimizi oyalıyacak başka seyler bulmakta fayda var sanırım
olmadım beklemediğim nasıl bi sürprizle karsılacagımı merak ediyorumnaptın canım ? benim bat'ma 3 gün kaldı. Senin oldu mu ?
Canım geç dollenmedir ondan çıkmamıştım senin.ben gecıkmenın 6.gunu yaptım sılık çıktı.olmadım beklemediğim nasıl bi sürprizle karsılacagımı merak ediyorum
kaçıncı gün :O şoktayım...:)))) sen hamilesinnnnnnnn bence !olmadım beklemediğim nasıl bi sürprizle karsılacagımı merak ediyorum
senin nasıl gidiyor canım 5. hafta? değişiklikler neler? :)Canım geç dollenmedir ondan çıkmamıştım senin.ben gecıkmenın 6.gunu yaptım sılık çıktı.
5. gün bugun test yapmıstım pazartesi negatifti nolcak bilmiyorum yakaçıncı gün :O şoktayım...:)))) sen hamilesinnnnnnnn bence !
inşallah benimde öyledir canm yarın tekrar test yapcam cıkmazsa dra giderim artıkCanım geç dollenmedir ondan çıkmamıştım senin.ben gecıkmenın 6.gunu yaptım sılık çıktı.
Bel ağrısı var kasık ağrısı var.goz bebeklerim Cook büyüdü .onun haricinde iyiyim yaa .bulantı fılan baslamadı daha 6hafta olunca kese görmeye gıdıcem inşallahsenin nasıl gidiyor canım 5. hafta? değişiklikler neler? :)
maşallah cnm göz bebekleri büyümesini de yeni duydum kese görme heyecanı başlasınn o halde :=)Bel ağrısı var kasık ağrısı var.goz bebeklerim Cook büyüdü .onun haricinde iyiyim yaa .bulantı fılan baslamadı daha 6hafta olunca kese görmeye gıdıcem inşallah
şuan bi test daha patlatmalısın bence by heyecanla durulmaz5. gün bugun test yapmıstım pazartesi negatifti nolcak bilmiyorum ya
Evet B'nde gözü bebeği büyümesine şaşırıyormuş,zaten gozlrım buyuk dahamda büyüdü.cokta iştahlıyımmm.bulantım başlamadığı içinmaşallah cnm göz bebekleri büyümesini de yeni duydum kese görme heyecanı başlasınn o halde :=)
şuan bi test daha patlatmalısın bence by heyecanla durulmaz