Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

yok cnm adet olmadım bugün yada yarın olucam işte test yaptım sabah dayanamadım ne olacaksa olsun dedim. önümüzdeki ay foruma girmeyeceğim kaptırıyorum kendimi stres yapıyorum sanırım. nisan ayını bebek düşünmeden geçirmek istiyorum çok yorgunum. spora başlayacağım.
belki gec dollenme olmustur ondan cıkmamıstır yada test bozuktur inşallah .. haklısın aslında burda cıldırmıs gibi bebkten bahsediyoruz etkiliyo bencede bizleri

cicida cicida maya-2016 maya-2016 Mmnur Mmnur @ebnaz arkadaşlar Mmnur Mmnur arkadaşımızın bahsettiği duayı şu şekilde de okuyalım.İnşallah rabbim bizi lütfundan yoksun bırakmaz.
kızlar; 707 tane ya varis duası topluyorum.Ya Varis Allahın ismi azamlarindan bir tanesidir.Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur. Ya Varis Allahın ismi azamlarindan bir tanesidir.Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

bu arada sabah test yaptım kocaman bir negatif :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
Inşallah okuyalım canım ve birbirimize dua edelim :KK60:

X