- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
Hadi güzel haberle döntm gidiyom aminnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi güzel haberle döntm gidiyom aminnnn
insallah canim golge gibi bile bir umutur..dualar seninle...bizim poffff cikti golge bile yok yaKızlar selamlar bu ay kist olduğu için hiç bir tedavi olamadım Soğan kürü Yaptım daha reglime 7-8 gün var sabah içimden gelen bir sesle test Yaptım.yaklaşık 30 dk sonra ikinci çizgi Gölge gibi belirdi...bu kadar erken böyle birşey yaşayan var mı ? Olabilir mi yani içim bir tuhaf oldu yanlıştır diye düşünüyorum ama doğru olsun diye duaediyorum...yarın sabah yeniden yapıdan...kızlar nolur dua edin...
testi yukle bakim bakalimKızlar selamlar bu ay kist olduğu için hiç bir tedavi olamadım Soğan kürü Yaptım daha reglime 7-8 gün var sabah içimden gelen bir sesle test Yaptım.yaklaşık 30 dk sonra ikinci çizgi Gölge gibi belirdi...bu kadar erken böyle birşey yaşayan var mı ? Olabilir mi yani içim bir tuhaf oldu yanlıştır diye düşünüyorum ama doğru olsun diye duaediyorum...yarın sabah yeniden yapıdan...kızlar nolur dua edin...
Orda niye kan tahlili yapılmıyo kız onu anlamadımbilmiyomki ya
Hüsranlardayız ama yıkılmak yok yola devam daha doğrusu çalışmaya devam :)insallah canim golge gibi bile bir umutur..dualar seninle...bizim poffff cikti golge bile yok ya
Ama daha çok erken gerçi ilişkiden 6 gün sonra kanda yükselmeye başlarmış. Ama yine de ümitlenmek istemiyorum. Cepten giriyorum yarın ki test Aynı olursa yüklerim sabah..senin bat ne zaman ki ? Birde sabah yap testi ilk idrarla daha doğru oluyor.insallah canim golge gibi bile bir umutur..dualar seninle...bizim poffff cikti golge bile yok ya
İnşallah o gölge tam çizgiye dönüşür canım ama olmazsada üzülme 7-8 gün varken pozitif çıkması çok zor heleki idrardaKızlar selamlar bu ay kist olduğu için hiç bir tedavi olamadım Soğan kürü Yaptım daha reglime 7-8 gün var sabah içimden gelen bir sesle test Yaptım.yaklaşık 30 dk sonra ikinci çizgi Gölge gibi belirdi...bu kadar erken böyle birşey yaşayan var mı ? Olabilir mi yani içim bir tuhaf oldu yanlıştır diye düşünüyorum ama doğru olsun diye duaediyorum...yarın sabah yeniden yapıdan...kızlar nolur dua edin...
anca adet bir hafta tan fazla gecicek de oyle yaparlar pazartesi insallah gelmese misafirlerimOrda niye kan tahlili yapılmıyo kız onu anlamadım
benim 28 sinde sondu cm bekliyoruz artik..ve o kadar belirti de var ya inanmiyomAma daha çok erken gerçi ilişkiden 6 gün sonra kanda yükselmeye başlarmış. Ama yine de ümitlenmek istemiyorum. Cepten giriyorum yarın ki test Aynı olursa yüklerim sabah..senin bat ne zaman ki ? Birde sabah yap testi ilk idrarla daha doğru oluyor.
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim hamileysen darisi biz isteyenlere insallahİnşallah o gölge tam çizgiye dönüşür canım ama olmazsada üzülme 7-8 gün varken pozitif çıkması çok zor heleki idrarda
Cnm 30 dk yi baz alma ilk 10 dk onemli....30 dk sonrasi hatali sayilir....umarim vardir meleginama o teste guvenme bi tane daha al ve ilk 10 dk baz alKızlar selamlar bu ay kist olduğu için hiç bir tedavi olamadım Soğan kürü Yaptım daha reglime 7-8 gün var sabah içimden gelen bir sesle test Yaptım.yaklaşık 30 dk sonra ikinci çizgi Gölge gibi belirdi...bu kadar erken böyle birşey yaşayan var mı ? Olabilir mi yani içim bir tuhaf oldu yanlıştır diye düşünüyorum ama doğru olsun diye duaediyorum...yarın sabah yeniden yapıdan...kızlar nolur dua edin...
ah kocacim burda olsa caliscaz de nerdeeee almanya sagolsun ya..en son nisan basinda ordayidim..calisiyom izin hakim de yok suan cm..Hüsranlardayız ama yıkılmak yok yola devam daha doğrusu çalışmaya devam :)
İnşallah canım dur hele daha hiç bişey bitmedi ben bile test negatif çıkmış olsada adetime 3 gün var ve belkide olmam ve pozitif çıkar diye umudum var sen ki günün geçti hala gelen giden yok ihtimalin daha yüksekanca adet bir hafta tan fazla gecicek de oyle yaparlar pazartesi insallah gelmese misafirlerim