Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

poffffff negativ ya..acaba erkenmi daha :KK1::KK12:

Eklentiler

• 20150430_202353.jpg
    20150430_202353.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 76
Kızlar selamlar bu ay kist olduğu için hiç bir tedavi olamadım Soğan kürü Yaptım daha reglime 7-8 gün var sabah içimden gelen bir sesle test Yaptım.yaklaşık 30 dk sonra ikinci çizgi Gölge gibi belirdi...bu kadar erken böyle birşey yaşayan var mı ? Olabilir mi yani içim bir tuhaf oldu yanlıştır diye düşünüyorum ama doğru olsun diye duaediyorum...yarın sabah yeniden yapıdan...kızlar nolur dua edin...

Kızlar selamlar bu ay kist olduğu için hiç bir tedavi olamadım Soğan kürü Yaptım daha reglime 7-8 gün var sabah içimden gelen bir sesle test Yaptım.yaklaşık 30 dk sonra ikinci çizgi Gölge gibi belirdi...bu kadar erken böyle birşey yaşayan var mı ? Olabilir mi yani içim bir tuhaf oldu yanlıştır diye düşünüyorum ama doğru olsun diye duaediyorum...yarın sabah yeniden yapıdan...kızlar nolur dua edin...
insallah canim golge gibi bile bir umutur..dualar seninle...bizim poffff cikti golge bile yok ya

testi yukle bakim bakalim

insallah canim golge gibi bile bir umutur..dualar seninle...bizim poffff cikti golge bile yok ya
Ama daha çok erken gerçi ilişkiden 6 gün sonra kanda yükselmeye başlarmış. Ama yine de ümitlenmek istemiyorum. Cepten giriyorum yarın ki test Aynı olursa yüklerim sabah..senin bat ne zaman ki ? Birde sabah yap testi ilk idrarla daha doğru oluyor.

İnşallah o gölge tam çizgiye dönüşür canım ama olmazsada üzülme 7-8 gün varken pozitif çıkması çok zor heleki idrarda

Ama daha çok erken gerçi ilişkiden 6 gün sonra kanda yükselmeye başlarmış. Ama yine de ümitlenmek istemiyorum. Cepten giriyorum yarın ki test Aynı olursa yüklerim sabah..senin bat ne zaman ki ? Birde sabah yap testi ilk idrarla daha doğru oluyor.
benim 28 sinde sondu cm bekliyoruz artik..ve o kadar belirti de var ya inanmiyom

Cnm 30 dk yi baz alma ilk 10 dk onemli....30 dk sonrasi hatali sayilir....umarim vardir meleginama o teste guvenme bi tane daha al ve ilk 10 dk baz al

anca adet bir hafta tan fazla gecicek de oyle yaparlar pazartesi insallah gelmese misafirlerim :oops:
İnşallah canım dur hele daha hiç bişey bitmedi ben bile test negatif çıkmış olsada adetime 3 gün var ve belkide olmam ve pozitif çıkar diye umudum var sen ki günün geçti hala gelen giden yok ihtimalin daha yüksek

Resim denedim ama resimde çok belli olmuyor. Kafamda deli sorular sabah yeniden test yapıcam. Hakkımız da Hayırlısı artık bügünde bir Sürü iş Yaptım başlamadan bitmez inşallah :KK43:

X