Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

ba
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim hamile
in
İnşallah canım dur hele daha hiç bişey bitmedi ben bile test negatif çıkmış olsada adetime 3 gün var ve belkide olmam ve pozitif çıkar diye umudum var sen ki günün geçti hala gelen giden yok ihtimalin daha yüksek
insallah ya cunku hesapladim internete varsa tabiki 3 hafta 5 gun diyor hamilesiniz..acaba erken diyemi cikmiyor :KK61::mad::mad::mad:

Ailen ve kocan türkiyede sen tek orda napıyosun, çalışıyosun da evlenmeden öncemi tek gittin naptın
ben 13 yildir burdayim cm esimle 2 sene once tanistik bir yil sonra evlendik..gecen sene temuzda evlendik..daha burda kurarlar bitmiyor canim ya yok kurs yapacak de imtani kazancak..benim 3 ay aylik bodrosu olcak de..bende sansizlik icten cikarildik subata isyeri kapaniyor diye..yeni is bulduk bekliyoruz 3 ay dolmasini..haziranda ins..iste esim baba olmak istiyor ilk denememiz oldu..bilmiyom kafam durdu suan ya poffffff...sabah yapim sonra yapmicem artik pazartesi doktora gitcem adetim gelmese.

ba
in

insallah ya cunku hesapladim internete varsa tabiki 3 hafta 5 gun diyor hamilesiniz..acaba erken diyemi cikmiyor :KK61::mad::mad::mad:
ben 13 yildir burdayim cm esimle 2 sene once tanistik bir yil sonra evlendik..gecen sene temuzda evlendik..daha burda kurarlar bitmiyor canim ya yok kurs yapacak de imtani kazancak..benim 3 ay aylik bodrosu olcak de..bende sansizlik icten cikarildik subata isyeri kapaniyor diye..yeni is bulduk bekliyoruz 3 ay dolmasini..haziranda ins..iste esim baba olmak istiyor ilk denememiz oldu..bilmiyom kafam durdu suan ya poffffff...sabah yapim sonra yapmicem artik pazartesi doktora gitcem adetim gelmese.
canım peki yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışıp gün aşırı birlikte oldunuzmu

canım peki yumurtlama dönemine denk getirmeye çalışıp gün aşırı birlikte oldunuzmu
nasil deyim sana biz yumurtlama zamani neyi oldunu bile bilmiyordumki burdan ofrendim ben ya:-) hemde ben yeni ise girdim icin izin hakim yok o de sansa burda 4 gun bayramdi oyle gidibildim..ve turkiyeden geldim ikinci gun adet gordum ama deyisikti adet cok kahve renki gibiyidi..ve iki hafta sonra cok acikmaya basladim kasik agrisi bel agrisi. uyku asiri .gogusler im 2 gundur hasas sanki damar cekiyor..ondan kafam karisti..simdi de adet gelmince iyice sey oldum:KK75::confused::confused::confused::confused:

nasil deyim sana biz yumurtlama zamani neyi oldunu bile bilmiyordumki burdan ofrendim ben ya:-) hemde ben yeni ise girdim icin izin hakim yok o de sansa burda 4 gun bayramdi oyle gidibildim..ve turkiyeden geldim ikinci gun adet gordum ama deyisikti adet cok kahve renki gibiyidi..ve iki hafta sonra cok acikmaya basladim kasik agrisi bel agrisi. uyku asiri .gogusler imi gundur hasas sanki damar cekiyor..ondan kafam karisti..simdi de adet gelmince iyice sey oldum:KK75::confused::confused::confused::confused:
Ooo senin iş zor ozaman canım hani kurban etiyle it tavlanmaz derler bilirmisin :KK53:

Ooo senin iş zor ozaman canım hani kurban etiyle it tavlanmaz derler bilirmisin :KK53:
yok hic duymadim ya..:partik yarin yapicam negativse yapmicam test mest ya sinir oldum ya valaha..ama bu belirtiler nedir ya..karnimda bir seyler oluyor ben hic kabisizlik nedir bilmezdim ya iki haftadir sorma ya..gaz de var cok...bu esek sipasi var de saklaniyorsa sorcam onu ben :mad::-):KK4::KK4:

ah canim ya..ins guzrl haberler alirsin ya..Rabim buyuk anneler gununde ins guzrl haber verir yawrun:KK60::KK68:
İnşallah ikimizde güzel haberler alıcaz Allah'ın izniyle, kız her ay hep belirtilerim oluyodu aynı hamileymişim gibi ama hiç test yapmıyodum bu ay hiç bi belirti olmadı birazda ters köşe misali yaptım oda yemedi düşün yani testi alalı 3 ay olmuştur hayırlısı

İnşallah ikimizde güzel haberler alıcaz Allah'ın izniyle, kız her ay hep belirtilerim oluyodu aynı hamileymişim gibi ama hiç test yapmıyodum bu ay hiç bi belirti olmadı birazda ters köşe misali yaptım oda yemedi düşün yani testi alalı 3 ay olmuştur hayırlısı
insallahhhhhh

orda olsun larde kendini beli etsinler de sonra 9 oynasinlar orda..az once esimle konustum dedim su esek sipasi soyle ordaysa oynamasin benle oyun zamani deyil simdi beli etsin kendini yolmim onu:KK53::KK48::-)..babasi gibi gicik etmesin beni diyom cekemem onu oyunlari :KK70:

X