- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Benim bi arkadaşımın 7 yıl olmadı çocuğu bu işler sabır istiyo canım ha deyince olmuyo hersey... Yeni yıla bebişli haberlerle gireriz inşallah :)Ne güzel düşünmüşsün canım hiç aklıma gelmemişti o. Nasip kader. İnşallah sende de ise yarar. Benim sanırım yumurta kalitesizdi ona bağlıyorum. Geç çatlamisti zaten çünkü 18inci günde filan..
Ne yaptınız kızlar ? Benim kanama bitti bu ay kendi halinde benim foliküller. Klomensiz çatlatıp çatlamayacağını merak ediyorum çok. Kimyasal sonrası korunmaya gerek yok diye korunmuyorum ama doktor tedaviye bir dahaki adetine gel dedi. Bakalım bu ay beni neler bekliyor. Kasim sevinç heyecan üzüntü hüzün karışıktı. Ne dersiniz yılbaşına bebişler gelecek mi bizim ???
İNŞŞŞ GELİRRR BENDE TEKRAR TEST YAPTIM NEGATİF CIKTI REGL OLSAMDA YENİDEN BAŞLASAM BİAN ÖNCENe yaptınız kızlar ? Benim kanama bitti bu ay kendi halinde benim foliküller. Klomensiz çatlatıp çatlamayacağını merak ediyorum çok. Kimyasal sonrası korunmaya gerek yok diye korunmuyorum ama doktor tedaviye bir dahaki adetine gel dedi. Bakalım bu ay beni neler bekliyor. Kasim sevinç heyecan üzüntü hüzün karışıktı. Ne dersiniz yılbaşına bebişler gelecek mi bizim ???
Ya olsun canım yeni yıla inşaallah umutlarİNŞŞŞ GELİRRR BENDE TEKRAR TEST YAPTIM NEGATİF CIKTI REGL OLSAMDA YENİDEN BAŞLASAM BİAN ÖNCE
Hadi yap bugün :) inşaallah pozitif çıkar bize güzel haberler verirsinMerhaba arkadaşlar benimde bugün adet günüm ama olmadım 1 2gün daha olmazsam test yapıcam inşallah hepimiz yeni yıla bebişlerimizle gireriz
Inşallah canım bende hala tık yok hiç bukadar gecikmezdi bugün yapıcam inşallah yazıcam sonucuHadi yap bugün :) inşaallah pozitif çıkar bize güzel haberler verirsin
Evet evet silik çıkınca hamilesin :) kan testi yaptırKızlar bugün test Yaptım çok hafif çizgi çıktı hamilemiyimki kan testi yaptırsam çıkar herhalde doğru sonuç
Tebrikler canım şükür hamile haberleri almaya başladık yeniden :)Yarın yaptırıcam bakalım inşallah hamileyimdirr:))
Kizlar yumurtamin catlamasi icin napabilirim?? Acil lutfen. 3 gundur ovulasyon tetsi cift cizgi. Catlamadi gitti yumurtam
Bulamadim hic biseyİnternetten doğal çözüm yollarına bakabilirsin canım tabiki doktorunun izniyle uygulamalısın. Bence ne varsa eski yöntemlerde var :)
Bulamadim hic bisey
Bulamadim hic bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?