hadi inşallah canım güzel haberlerını beklıyoruz
Kan verdim. Beklemedeyim kızlar dua edin
En güzel öğretmenler günü hediyeemmmm2 haftalık hamileyimmm :))
nasıl ögrendın canım haftalık hamılelegını .hayırlı ugurlu olsunEn güzel öğretmenler günü hediyeemmmm2 haftalık hamileyimmm :))
ayy cok pardonn..silik cıkmıstı gebelık testın gözunaydın canım kaç cıktı bchg?nasıl ögrendın canım haftalık hamılelegını .hayırlı ugurlu olsun
ayyy cok güzelll hayırlı olsunn ALLAH analı babalı büyütsün inşşşşEn güzel öğretmenler günü hediyeemmmm2 haftalık hamileyimmm :))
85 çıktı . ovulasyon un 13. Günü bugün adet de 2. Gün gecikti öyle yani iyidir inşaallah değerim de :)ayy cok pardonn..silik cıkmıstı gebelık testın gözunaydın canım kaç cıktı bchg?
İşin komik yanı kimse bana 2 hafta demedi öyle demediaaaaa çok kısa zamanda belli olmuş 2 haftalık dediklerini hiç duymadım çoook tebrk ederim çook güzel bi haber rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn bizede dua ett nasıl öğrendiin
nasıl ögrendın canım haftalık hamılelegını .hayırlı ugurlu olsun
İşin komik yanı kimse bana 2 hafta demedi öyle demediacilde yaptirdim testi doktir sadece hamilesin dedi.ben kendim
Ovulasyon tarihine gore dedim. SAT
23-30 eyludeydi. Ovulasyon 10 11 kasım. HCG de 85. Nasıl sizce iyi midir ? Ben çok cahilim anladığıniz üzere ilk çünküperşembe gidiyorum doktora.
İşin komik yanı kimse bana 2 hafta demedi öyle demediacilde yaptirdim testi doktir sadece hamilesin dedi.ben kendim
Ovulasyon tarihine gore dedim. SAT 23-30 eyludeydi. Ovulasyon 10 11 kasım. HCG de 85. Nasıl sizce iyi midir ? Ben çok cahilim anladığıniz üzere ilk çünküperşembe gidiyorum doktora.
Canım bende tam bilmiyorum da google a haftalıl hcg değeri yazınca çıkıyo ordan bi bak istersen
Eki Görüntüle 1699211 Ben buna bakarak ve kendi ov. Hesabına gire 2 dedim.. Eğer SAT a gore 4 haftaliksa değerin çok düşük çıkmış oluyorkafam karıştı..
İnşallah bakalım amin canım sağolFazla da kurcalamamak lazım canım sıkma canını doktor a gidince belli olur bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz ferah tut kalbin i
İnşallah bakalım amin canım sağol
Tamam canım denk geldi 2 gün okulda yok ohh yatıyorum hep :)Ne demek canım güzelce beslen sen doktor a gidene kadar dinlen
Tamam canım denk geldi 2 gün okulda yok ohh yatıyorum hep :)
kan testlerını tekrarlaman lazım canım degerını degerlendırmek ıcın hadı hayırlı olsun darısı bızım basımıza=)benım bat da yaklasıyor heycanla beklıyorum=)85 çıktı . ovulasyon un 13. Günü bugün adet de 2. Gün gecikti öyle yani iyidir inşaallah değerim de :)
bırde ıkı haftalık gebelık dıye bıse yok canım=))) sen sat a göre 4+2 gunluk hamılesın.degerde normal herkesın degerı aynı olmuyor o bı anda yukselır ınanamazsın=)Canım bende tam bilmiyorum da google a haftalıl hcg değeri yazınca çıkıyo ordan bi bak istersen
Oo az kalmış seninde Darısı başına hadi inşaallah :) evet yarın doktora gideceğim tekrarlanır herhalde. Öyle oluyormus öğrendim şimdi SAT a göreymisbırde ıkı haftalık gebelık dıye bıse yok canım=))) sen sat a göre 4+2 gunluk hamılesın.degerde normal herkesın degerı aynı olmuyor o bı anda yukselır ınanamazsın=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?