Ayın 26 sına randevu aldım zaten her türlü gideceğim doktora adet olsam da olmasam da. En iyisi beklemek evet bence de.ilişkiyi bilmem ama adetin in en az 10 gün geçmesi lazım. Erken yapma hayal kırıklığına ugrarsin var olur yok sanar boşa üzülürsun
oo kuzum büyütmüssün miniği neden dağıldı topık anlmadım iyiydik biz yaaKızlar merhaba çook uzun zaman oldu buraya hiç bakamadım. Umarım herkes için güzel haberler geliyodur :)
ben iyiyim canım sen nasılsın bebiş nasıl özledik yahuu bır gıttınız tam gıttınızSelam tatlışlarrrrr nabersnz
sana da selamlar canımm bebeğin nasılSelamlar
hoşgeldin canım nasılsın çabuk atlatıyo insan hatırlıyosun ilk ben hamıle kalmıştım topıkte fakat nasıp olmamıştı rabbım en yakın zamnda sanada nasıpp etsin inşllhkızzzzzzzzzzzz ben geldim nasıl sınız bakım topık ısım deyıstı bulamadım sıze fatosu buldum ona yazdım sagolsun lınkı verdi
sanırsam hamılesın canımm=))kan yaptır kesın ögrenırsınKizlar ne diyorsunuz ??? Daha 11. Gün ilişkiden sonra ??? Eki Görüntüle 1696860 Eki Görüntüle 1696861
sanırsam hamılesın canımm=))kan yaptır kesın ögrenırsın
Ya inşallah bakalım hiç beklemiyordu aslında aşırı şekilde adet belirtilerim vardı özellikle belimde ağrı vardı ve uyuyorum paso öyle bi denedim. Bugün yada yarın bi ara kan vereceğim. Bi de sabah ilk idrarla yaptım biraz daha belirginleşti çizgi..Bencede canım kan tahlili yaptır cıkar kesin..Hamilesindir insallah
benimde çocuk olsun diye tedavi başlaı yumurtaları destekleyici ilaç verdi bakalımsagol canisi insallah..hepimiz hakimizda hayirlisi..sen ne icin tedavi yapiyon
adet tarıhın ne zamanYa inşallah bakalım hiç beklemiyordu aslında aşırı şekilde adet belirtilerim vardı özellikle belimde ağrı vardı ve uyuyorum paso öyle bi denedim. Bugün yada yarın bi ara kan vereceğim. Bi de sabah ilk idrarla yaptım biraz daha belirginleşti çizgi..
En son 23 eylülde adet oldum. Ama yumurtlama geç oldu 10 kasımda. Aslında daha net olması için bi iki gün beklemek lazım biliyorum ama evde çok test vardı bir deneyeyim dedim :)adet tarıhın ne zaman
regl tarıhın bugun işte sonuc gayet nettir şuan hemen kan testıne=) yumurtalama testlerıylemı takıp ettın eger bende bu ay hamıle kalamazsam o testlerle denıcem sansımıEn son 23 eylülde adet oldum. Ama yumurtlama geç oldu 10 kasımda. Aslında daha net olması için bi iki gün beklemek lazım biliyorum ama evde çok test vardı bir deneyeyim dedim :)
Evet folikil takibine gittim bir kez sonra onlarla takip ettim kendim ona gore değerlendirme yaptık. Ya inşallah bakalım yok gelen bir kırmızı şuan.. Ama benim günlerin düzenli değildir pek pko var bende. Klomen kullandım onunla olacak eğer doğruysa test.regl tarıhın bugun işte sonuc gayet nettir şuan hemen kan testıne=) yumurtalama testlerıylemı takıp ettın eger bende bu ay hamıle kalamazsam o testlerle denıcem sansımı
inşallah dogrudur canım ama gebelık olmayanda sılık bıle cıkmıyor cızdı mesela ben=)gecen ay yaptım t kısmı bembeyaz=))Evet folikil takibine gittim bir kez sonra onlarla takip ettim kendim ona gore değerlendirme yaptık. Ya inşallah bakalım yok gelen bir kırmızı şuan.. Ama benim günlerin düzenli değildir pek pko var bende. Klomen kullandım onunla olacak eğer doğruysa test.
Evet aciklamalarda bile silikler pozitiftir diyor :) ya acayip şok benim için beklemiyordum çünkü hiç doktor bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi düşün benim ilk denememde eşimin ilk tahlil sonucunda bunu dedi bize... Ama yine de değerlendirdik biz gunlerimizi takmadik doktoruinşallah dogrudur canım ama gebelık olmayanda sılık bıle cıkmıyor cızdı mesela ben=)gecen ay yaptım t kısmı bembeyaz=))
Merhaba kızlaar ilk sayfayi okudumda masalkah yazan herkes simdi hamile :))Kesinlikle hamilelik belirtıleri afet gecıktıktn sonra basliyormus
Merhabaaregl tarıhın bugun işte sonuc gayet nettir şuan hemen kan testıne=) yumurtalama testlerıylemı takıp ettın eger bende bu ay hamıle kalamazsam o testlerle denıcem sansımı
allahın hikmeti işte.bu doktorlarda bazen cok sacmalıyor ılk denemede ne tüp bebegınden bahsetmıs saçma.şimdi doktora görununcede hazırlıklı ol negatıflıklere hıc moralını bozma yok kese yok daha kalbı yok falan dıcekler bunlar normal 6ncı haftada baslıyor seruven=)Evet aciklamalarda bile silikler pozitiftir diyor :) ya acayip şok benim için beklemiyordum çünkü hiç doktor bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi düşün benim ilk denememde eşimin ilk tahlil sonucunda bunu dedi bize... Ama yine de değerlendirdik biz gunlerimizi takmadik doktoru
Evet daha çok erken dünden beri kendimi bütün olasılıklara hazırlamaya çalışıyorum. Herhalde kalp atışı duyana kadar içim rahat etmeyecek zaten benim...allahın hikmeti işte.bu doktorlarda bazen cok sacmalıyor ılk denemede ne tüp bebegınden bahsetmıs saçma.şimdi doktora görununcede hazırlıklı ol negatıflıklere hıc moralını bozma yok kese yok daha kalbı yok falan dıcekler bunlar normal 6ncı haftada baslıyor seruven=)
hadi inşallah canım güzel haberlerını beklıyoruzkızlar günaydın nasılsınız bakalım klomeni yuttum bitti doktora gidicem inşallah gelişmiştir şu yumurtalar yaa offff off çok heyecanlı
hadi inşallah canım güzel haberlerını beklıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?