YAA İNŞALLAH CANIM=)İLK HAMILELIGIM KÖTU SONLANMISTI SIMDI COK ISTIYORUM TEKRAR HAMILE OLMAYIİnş hamilesindir canım kasik agrisi benimde 10 gun once başlamıştı :)
Üzülme canım hamileligin tadını çıkar allah rızkini verir bol bol dua et hamileler in duası kabul olurmuş benimde eşimin işten çıkarılma durumu var bende dua ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun Allah bizim için ne zamanin doğru zaman o bilir gün doğmadan neler doğarAllahım ya ben psikolojim bozuldu resmen biz bu ay cok istiyorduk uğraştık dün eşimin işi ile ilgili sorunlar cıktı maddi durumumuz kötüleşti ve bebek için iletleyen zamanları mı beklese dedi eşimde işten cıkarılma falan olacak gibi off Allam yaa
Kızlar değerim 369 olmuş yükselmiş
kızzzzzzzzzzzz ben geldim nasıl sınız bakım topık ısım deyıstı bulamadım sıze fatosu buldum ona yazdım sagolsun lınkı verdiSelam tatlışlarrrrr nabersnz
canım hadi gözün aydın tebrik ederim çok güzel bi duygu hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bizede dua etmeyi unutma
ben aynı halen bişi yok tedavi başlandı ona devam bu arada çok geçmiş olsun cnmmm ii bak kendinebende hamılelık dusuk yapınca bıraz moralım bozuldu..ondan sonra kıst oldum 6 cm kadar cıkmıs kıstım..amalet olcaktım sagolsun burda ıyı bır profesor karsıma cıktı amalett olma dedı bekle bıraz dedı..gecmese o zaman alırız kıst..kıst sag yumurtalıgı yanındayımıs..cok uzuldum agladım..sonra sogan kürü ve maydonoz kürü yaptım kıstım 3 cm indı..cok sukur kürler faydası oldu ınanamadımm..kadın doktorum bıle ınanmadı sogan kürü ve maydonoz fayda ettını..cunku adet 2 ay görmedım..ondan sonra adet geldım kürden sonra..en son ayın 9 gıttım kıst 2 bucuk cm olmus cok sukur..ve 9 cu ayından berı vıtamın yazdı bana folıc asıt ve devam edıyorum..aralık ayında nasıpse tekrar denemek ıstıyoruz ıns olur..ıns kıst bır sorun yapmaz..sız neler yaptınız nelerdesınız..
sagol canisi insallah..hepimiz hakimizda hayirlisi..sen ne icin tedavi yapiyonben aynı halen bişi yok tedavi başlandı ona devam bu arada çok geçmiş olsun cnmmm ii bak kendine
buaradaki arkadaşlarım hep duamda. İnşallah değerim dahada yükselir
bende hamılelık dusuk yapınca bıraz moralım bozuldu..ondan sonra kıst oldum 6 cm kadar cıkmıs kıstım..amalet olcaktım sagolsun burda ıyı bır profesor karsıma cıktı amalett olma dedı bekle bıraz dedı..gecmese o zaman alırız kıst..kıst sag yumurtalıgı yanındayımıs..cok uzuldum agladım..sonra sogan kürü ve maydonoz kürü yaptım kıstım 3 cm indı..cok sukur kürler faydası oldu ınanamadımm..kadın doktorum bıle ınanmadı sogan kürü ve maydonoz fayda ettını..cunku adet 2 ay görmedım..ondan sonra adet geldım kürden sonra..en son ayın 9 gıttım kıst 2 bucuk cm olmus cok sukur..ve 9 cu ayından berı vıtamın yazdı bana folıc asıt ve devam edıyorum..aralık ayında nasıpse tekrar denemek ıstıyoruz ıns olur..ıns kıst bır sorun yapmaz..sız neler yaptınız nelerdesınız..
sagol aminn cumlemizhoşgeldin canım ne güzel fayda etmiş kürler sevindim morlaini yüksek tut bizim için hayırlısı bu demek bende geçen sene dış gebelik geçirmiştim ama hala olmayınca tedavviye başladık bizim bilmediğimiz mutlaka bi hayır vardır sağlığına kavuş tez vakitte tekrar başlarsınız çalışmalara
1gun durup diğer gün ılıskı canımmerhaba canım bisey sormak istiyorum yumurtlama gününü ortadan yükseye dogru nasıl değerlendirdin bilgi verir misin en yüksek gün ayın 19u diyelim y
İlişkiden en az 1hafta sonraKizlar idrar testinde cikmasi için ilişkiden kaç gün geçmesi lazım ?
Bu sabah yaptım negatifti. 10. Gün olduİlişkiden en az 1hafta sonra
Bu sabah yaptım negatifti. 10. Gün oldu[/
idrar testınde kesın sonuc ıcın adet gecıkmesı olması gerekoyor
ilişkiyi bilmem ama adetin in en az 10 gün geçmesi lazım. Erken yapma hayal kırıklığına ugrarsin var olur yok sanar boşa üzülürsunKizlar idrar testinde cikmasi için ilişkiden kaç gün geçmesi lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?