Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Üzülme canım hamileligin tadını çıkar allah rızkini verir bol bol dua et hamileler in duası kabul olurmuş benimde eşimin işten çıkarılma durumu var bende dua ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun Allah bizim için ne zamanin doğru zaman o bilir gün doğmadan neler doğar

bende hamılelık dusuk yapınca bıraz moralım bozuldu..ondan sonra kıst oldum 6 cm kadar cıkmıs kıstım..amalet olcaktım sagolsun burda ıyı bır profesor karsıma cıktı amalett olma dedı bekle bıraz dedı..gecmese o zaman alırız kıst..kıst sag yumurtalıgı yanındayımıs..cok uzuldum agladım..sonra sogan kürü ve maydonoz kürü yaptım kıstım 3 cm indı..cok sukur kürler faydası oldu ınanamadımm..kadın doktorum bıle ınanmadı sogan kürü ve maydonoz fayda ettını..cunku adet 2 ay görmedım..ondan sonra adet geldım kürden sonra..en son ayın 9 gıttım kıst 2 bucuk cm olmus cok sukur..ve 9 cu ayından berı vıtamın yazdı bana folıc asıt ve devam edıyorum..aralık ayında nasıpse tekrar denemek ıstıyoruz ıns olur..ıns kıst bır sorun yapmaz..sız neler yaptınız nelerdesınız..

ben aynı halen bişi yok tedavi başlandı ona devam bu arada çok geçmiş olsun cnmmm ii bak kendine

hoşgeldin canım ne güzel fayda etmiş kürler sevindim morlaini yüksek tut bizim için hayırlısı bu demek bende geçen sene dış gebelik geçirmiştim ama hala olmayınca tedavviye başladık bizim bilmediğimiz mutlaka bi hayır vardır sağlığına kavuş tez vakitte tekrar başlarsınız çalışmalara

sagol aminn cumlemiz

Kizlar idrar testinde cikmasi için ilişkiden kaç gün geçmesi lazım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…