Ben test yapamiyorum.cesaretim yok ama bu ay belirtilerim farkli.....Canım belirtilere aldanma günün geçerse test yap başka türlü bilemessin erken yapma ben yaptım negatif 3 mayıs bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben test yapamiyorum.cesaretim yok ama bu ay belirtilerim farkli.....Canım belirtilere aldanma günün geçerse test yap başka türlü bilemessin erken yapma ben yaptım negatif 3 mayıs bende
Yapma da zaten olursa sürpriz olsun canımBen test yapamiyorum.cesaretim yok ama bu ay belirtilerim farkli.....
diyene bakYapma da zaten olursa sürpriz olsun canım
Hep senin yüzünden kalleşdiyene bak
koptum yaHep senin yüzünden kalleş
Deliikoptum ya
Kız şimdi yap sabahı niye bekliyosun günün zaten geçti hamileysen hemen çıkar zatenaldim aldim yarin sabah yapicam
tm yapicam kizzz sakin ol beni de heycanladirma bugun ama cok su ictim bir sey olurmuKız şimdi yap sabahı niye bekliyosun günün zaten geçti hamileysen hemen çıkar zaten
Dur ozaman daha su içme ilk idrardan sonrakinde yap testi kızz valla ben senden heyecanlıyımtm yapicam kizzz sakin ol beni de heycanladirma bugun ama cok su ictim bir sey olurmu
yok ikitaneBitanemi test aldın?
ay korkuyom kizzzzzzzOzaman ne bekliyosun kızım yap hemen test hadi bekliyorumm çok heyecanlandım
Korkunun ecele faydası yok haydi bi seferde yapıver hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallahay korkuyom kizzzzzzz
tm gidiyom aminnnnKorkunun ecele faydası yok haydi bi seferde yapıver hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah