- 13 Temmuz 2015
- 681
- 527
- 33
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnYa burada böyle herkesin güzel haberini alıyoruz görüyoruz hem seviniyorum hem içim burkuluyor Rabbim bize de endişe paylaşmak yerine heyecan sevinç paylaştığımız günleri göstersin inşaallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnYa burada böyle herkesin güzel haberini alıyoruz görüyoruz hem seviniyorum hem içim burkuluyor Rabbim bize de endişe paylaşmak yerine heyecan sevinç paylaştığımız günleri göstersin inşaallah..
dün kendi kendime akşam çok üzüldüm bi an neden olmuo neden diye sonra eşim eve geldi canı biraz sıkkındı ne oldu dediğimde bi tanıdığın çocuğunun madde bağımlısı olduğunu öğrenmiş ve o an içimden direk dedim Rabbim sen zamanını bilirsin ne verirsen hayırlısını nasip eyle dedim bazen bunu istemeden unutuyoruz sanırım senin yazdığını okuyunca paylaşmak istedim alakasız belki amaYa burada böyle herkesin güzel haberini alıyoruz görüyoruz hem seviniyorum hem içim burkuluyor Rabbim bize de endişe paylaşmak yerine heyecan sevinç paylaştığımız günleri göstersin inşaallah..
Herşeyin hayırlısını istemek lazım tabii önce..dün kendi kendime akşam çok üzüldüm bi an neden olmuo neden diye sonra eşim eve geldi canı biraz sıkkındı ne oldu dediğimde bi tanıdığın çocuğunun madde bağımlısı olduğunu öğrenmiş ve o an içimden direk dedim Rabbim sen zamanını bilirsin ne verirsen hayırlısını nasip eyle dedim bazen bunu istemeden unutuyoruz sanırım senin yazdığını okuyunca paylaşmak istedim alakasız belki ama
merhaba canım bisey sormak istiyorum yumurtlama gününü ortadan yükseye dogru nasıl değerlendirdin bilgi verir misin en yüksek gün ayın 19u diyelim yCanım benımde ılk ay denemem.ınsallahhhhhh beraber hamılelık kalırız.bn yumurtlama günelerini cok iyi degerlndırdım
Ayy ins canim yaa peki sen Dr a ne xaman gitmiştin benim ne zaman gitmemi onerirsin:)))
Bat'tan 1 gün önce gidip kan testi yaptırmıştım canım.Çünkü bat'a 3 gün kala aynı senin ki gibi bir silik çizgim vardı bat'ı bekleyemedim.Ve Betam hemen 333,6 çıkmıştı.Darısı başına canım
BatTan önce mi sonra mı test yaptırdın kaçıncı gün bi de?Benimki 89 yoksa yokmu gebelik acaba iyice kafama takıldı
yükselir canım bhcg 5 ten büyük olursa hamile oluyorsun seninki 89 çıkmış tabi bu değer yükselrCanım ya 89 çıktı ya test sonucu senin kaç çıkmıştı, yükselmesi lazım bu oranın
Sadece gün ile ilgilidir bence canım hiç kafana takma mutluluğun tadını çıkarBenimki 89 yoksa yokmu gebelik acaba iyice kafama takıldı
Canım testi yaptıgında hemen 2. Cizgi beliriyormu yoksa biraz bekliyormusun .?MasaAllah canım ya harika bi değer genelde 100 civarı xikmis burdaki arkadaşların ilk gün . Çok heyecanlıyım ya hayirlisiyla bi sabah oldaydi
Canım testi yaptıgında hemen 2. Cizgi beliriyormu yoksa biraz bekliyormusun .?
BatTan önce mi sonra mı test yaptırdın kaçıncı gün bi de?
benimki de böyleydi hamişim canım :) hayırlı olsun bitanem :)Kızlar bakar msnz yaa inanamiyrm hamile mym ben şimdi adetmn 7. Günü halbuki daha kanamam baslamamsti inanamiyrm yaa şok tym hemen çıktı yaaa resimde nasıl bilmiorm ama çok net yaa
benimki de böyleydi hamişim canım :) hayırlı olsun bitanem :)
Bende senin mesajını okıduktan sonra yaptım test brnddde silik cıktı ikinci çizgi hemen cıkıyor ama daha 26 kasım falan günüme cok vark kan testi için pazartesiyi mi beklesem cıkarmı hemen kandaCanım ilk 5 dk da son halini aldı benimkiler ama hemen belirtmişti biraz daha koyulasti 5 dk sonra bugün tekrar yaptım hen belirdi ve 3 dk sonra baya belirgin esti bugün ku daha koyuydu
Bende senin mesajını okıduktan sonra yaptım test brnddde silik cıktı ikinci çizgi hemen cıkıyor ama daha 26 kasım falan günüme cok vark kan testi için pazartesiyi mi beklesem cıkarmı hemen kanda
Kızlar bakar msnz yaa inanamiyrm hamile mym ben şimdi adetmn 7. Günü halbuki daha kanamam baslamamsti inanamiyrm yaa şok tym hemen çıktı yaaa resimde nasıl bilmiorm ama çok net yaa