Allahım ya ben psikolojim bozuldu resmen biz bu ay cok istiyorduk uğraştık dün eşimin işi ile ilgili sorunlar cıktı maddi durumumuz kötüleşti ve bebek için iletleyen zamanları mı beklese dedi eşimde işten cıkarılma falan olacak gibi off Allam yaaCanım şimdiden idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar çünkü önce kanda yükseliyor bhcg sonra idrarda
Şoklardaym cnm yaa hiç böyle olablcgni düşünmemiştm dikkat etmedim belki bilmiorm
Bu ay lekeler baslaynca adet tarhmdn bir gün önce bu ay da değilmiş dedm 2 gün önce de test yapmstm ama lekeler dvm etti kanama yok sagolsn arkadslr hatrlatti yap test mutlaka die ben umutlanmak istemedim ama resmen var yaa ikinci çizgi
ayy canım yaa ne güzel hemen git kan testi yaptır için rahatlasın onda daha garantdir inşallah hamilesindirr
Allahım ya ben psikolojim bozuldu resmen biz bu ay cok istiyorduk uğraştık dün eşimin işi ile ilgili sorunlar cıktı maddi durumumuz kötüleşti ve bebek için iletleyen zamanları mı beklese dedi eşimde işten cıkarılma falan olacak gibi off Allam yaa
Amin canım Rabbim ne eyylerse güzel etler süphe yokCanım ya anlıyorum zor bi durum ama bebek bereketiyle gelir derler nolur sıkma canını gebeliğinin tadını cikar ins en kisa zamanda bi çaresi bulunur
neresı suphelıymıs ya sacmalamıs bence bende yaptrmıstım 391 cıkmıstı bat gunu bence cok ıyı canım hıc canını sıkmaKızlar ya şimdi geldim hastaneden bat a 1 gün kala 300 çıktı değerim dr şüpheli p.tesi telrar edelim dedi sizce nasıl ya çok canım sikildi://
Kızlar ya şimdi geldim hastaneden bat a 1 gün kala 300 çıktı değerim dr şüpheli p.tesi telrar edelim dedi sizce nasıl ya çok canım sikildi://
öyle ya bende ilk ögrendıgımde gttım doktora degerıme baktı suphelı konustu daha kese yok bılmıyorumkı falan dedı nasıl moralım bozulmustu.oysa ben daha 4ncu haftadaydım kese 6ncı haftada olusuyormus hıc bılgı vermeden dırek ınsan moralını bozuyorlarbenimkide 89 çıktı canım neresi şüpheli abartmış dr bence. O zaman bende hiç yok gebelik
öyle ya bende ilk ögrendıgımde gttım doktora degerıme baktı suphelı konustu daha kese yok bılmıyorumkı falan dedı nasıl moralım bozulmustu.oysa ben daha 4ncu haftadaydım kese 6ncı haftada olusuyormus hıc bılgı vermeden dırek ınsan moralını bozuyorlar
neresı suphelıymıs ya sacmalamıs bence bende yaptrmıstım 391 cıkmıstı bat gunu bence cok ıyı canım hıc canını sıkma
benimkide 89 çıktı canım neresi şüpheli abartmış dr bence. O zaman bende hiç yok gebelik
Bilmiyorum ki kuzum ya keyfimi kacirdi
tahlil.com diye bir yer var oraya girdim hamilesin diyo
sen gönlünü ferah tut ve sürekli beynine emir ver :) hamileyim dieKızlar ya şimdi geldim hastaneden bat a 1 gün kala 300 çıktı değerim dr şüpheli p.tesi telrar edelim dedi sizce nasıl ya çok canım sikildi://
sen gönlünü ferah tut ve sürekli beynine emir ver :) hamileyim die
bişey sorucam gögus agrıların ne zaman basladıSağol kuzum ins :)
bişey sorucam gögus agrıların ne zaman basladı
YA BENIMDE BATA 9 GUN VAR VE GÖGUSLERIM COK HASSAS AGRIYOR VE SAĞ KASIMDA IGNELENMELER VAR MERAK ETTIM:dYa açıkçası ben nerdeyse bütün belirtileri yaşadım ama göğüs ağrısı daha 2 3 gündür var ama öyle dokunulmayacak kadar da degil
YA BENIMDE BATA 9 GUN VAR VE GÖGUSLERIM COK HASSAS AGRIYOR VE SAĞ KASIMDA IGNELENMELER VAR MERAK ETTIM:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?