Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Amin canım inşallah ama bi türlü gecmiyor zaman ya bunun yaşla da ilgisi yok ev arkadaşım vardı 36 yaşında evlendi hiç tedavi olmadan hemen hamile kaldı

yaşla ilgili sadece 30 una kadar 1 sene deneyip olmayanları tedavi ediyolar 30 undan sonra 6 ay olmazsa le başlıyolar tedaviye nasip ama yinede o kadar yıllarca uğraşıpta artık tedaviyi biraktıkları zaman hamile kalan bi çok insan var bu da allahın takdiri inşallah kısa zamanda kabul olur dualarımız uğraşlarımız

Hamilesiiiiiiin :) kan testi yaptır. Ya da batı bekle öyle kan yaptır. Kan testini Tekrarlamanda sakınca yoksa bugün de yaptırabilirsin tabii :)

Ayy canım ins ya inş içim kıpır kıpır RabBim herkese yasatsin ins sabah a kadar uyuyamadim:) test için dayanabilirsem batı beklemeyi düşünüyorum canım ama son dk ka karar da değiştirebilirim tabi:))

Selam tatlışlarrrrr nabersnz

Günaydın kızlar merhblr
cicida ne güzel bi konu acmissin elin nasıl bereketli gelmiş bilmiorm maşallah da ilk sayfadan itibaren herkes hamile kalmış neredeyse ve su an sende hamilesin
Kaçırmamam lazım die düşünerek yazmak istedim bize de bulastrin lütfen dua edin
Ben 28 yasndym 6 yıllık evliyim 3. Denememzdi su an sözde adet dönemimdym henüz sökülemesemde önümüzdeki ay 4. Ayımz olcak
İnşallah mutlu haber en yakın zamanda bizde alırız kızlar dua edin lütfen özellikle hamiser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…