- 13 Temmuz 2015
- 681
- 527
- 33
yeni gebelikse silik çıkması normalki zaten çoğu kişide silik çıktığını gördüm bence git bide kan verÖylemi diyosun ama 1 saat sonra silikti çook açık bir pembe. Olabilirmi dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni gebelikse silik çıkması normalki zaten çoğu kişide silik çıktığını gördüm bence git bide kan verÖylemi diyosun ama 1 saat sonra silikti çook açık bir pembe. Olabilirmi dersin
vallaa benim halen güzel haberim gelemedi :) sen iisindr inşşş bebiş nasılKızlar merhaba çook uzun zaman oldu buraya hiç bakamadım. Umarım herkes için güzel haberler geliyodur :)
yeni gebelikse silik çıkması normalki zaten çoğu kişide silik çıktığını gördüm bence git bide kan ver
inşşş buraya yaz ama bence olumlu olmasa cıkmazdı silik milik :)Verdim kan canım dayanamadım :) sonuç yarın belli olacak hayırlısı olsun inş
İnternetten bakma imkânın varsa hastanenin sitesinden bak akşama çıkar yarına beklemeVerdim kan canım dayanamadım :) sonuç yarın belli olacak hayırlısı olsun inş
İnternetten bakma imkânın varsa hastanenin sitesinden bak akşama çıkar yarına bekleme
Amin canım inşallah ama bi türlü gecmiyor zaman ya bunun yaşla da ilgisi yok ev arkadaşım vardı 36 yaşında evlendi hiç tedavi olmadan hemen hamile kaldı
Yarın sabah ilk idrarında yap daha net olur hadi inşaallahKızlar bi bakar misiniz bat a 3 gün var bu aksam yaptım ???Eki Görüntüle 1691975
Bence hamilesin :)Kızlar bi bakar misiniz bat a 3 gün var bu aksam yaptım ???Eki Görüntüle 1691975
Bence hamilesin :)
Bencede hamilesin hayırlı olsunİnş yaa ins :))))
Zuzukucugum büyük ihtimal hamilesin doktora gittiğinde kanamanin da geldiğini söylemeyi unutma birde alttan muayene yaptırma bebek varsa düşüge sebeb olabiliyormusbaktım sitesi yok canım. Yarın ola hayrola inş
Ay inşallah hanilesindir güsel haberler ver bizeKızlar bi bakar misiniz bat a 3 gün var bu aksam yaptım ???Eki Görüntüle 1691975
Ay inşallah hanilesindir güsel haberler ver bize
Hamilesiiiiiiin :) kan testi yaptır. Ya da batı bekle öyle kan yaptır. Kan testini Tekrarlamanda sakınca yoksa bugün de yaptırabilirsin tabii :)Kızlar Günaydın bat a 2 gun var tekrar test yaptimEki Görüntüle 1692454
Hamilesiiiiiiin :) kan testi yaptır. Ya da batı bekle öyle kan yaptır. Kan testini Tekrarlamanda sakınca yoksa bugün de yaptırabilirsin tabii :)
Selam tatlışlarrrrr nabersnz