Kızlar bi bakar misiniz bat a 3 gün var bu aksam yaptım ???Eki Görüntüle 1691975
hadi inşallah canıımm yaa yada direkt sağlık ocağın a git net sayısı çıkıyo orda daha garanti olur allah gönlüne göre versin
Zuzukucugum büyük ihtimal hamilesin doktora gittiğinde kanamanin da geldiğini söylemeyi unutma birde alttan muayene yaptırma bebek varsa düşüge sebeb olabiliyormus
Kızlar Günaydın bat a 2 gun var tekrar test yaptimEki Görüntüle 1692454
benimkide böyle çıktı bugün kan verdim hamişsin dedi doktor :) haftaya tekrar gidip emin olacağım canım değer düşük çıktı biraz
Nasılsın canım her şey yolunda mıı?Selamlar
kızlar merhaba bısey sorucam bugun sag kasımda sancılar var bıde 3 gundur beyaz yada seffaf akıntılarım var yumurtalama dönemımdemıyım acaba.regl tarıhlerım duzensız oldugundan kestıremıyorum
akıntını kontrol et cnm iki parmağının arasına alıp uzuyorsa yani yapışkan gibi o yumurtlama dönemindeki akıntımışkızlar merhaba bısey sorucam bugun sag kasımda sancılar var bıde 3 gundur beyaz yada seffaf akıntılarım var yumurtalama dönemımdemıyım acaba.regl tarıhlerım duzensız oldugundan kestıremıyorum
rica ederimpeki canım tesekkurler bılgın ıcın
Nasılsın canım her şey yolunda mıı?
Canım bu söylediklerin yumurtlama belirtileri bence iyi degerlendir
Siz hamilesiniz dimi?Sizin testi gördüm de az önce..
Ayy çok sevindim hayırlı olsun çok güzel çok özel bir duygu Allah elinize almayı nasip etsin. Benimkide daha yeni 2 aylık oldu. Bugunleride görmek varmış ne günlerden geçtik neler atlattik sonunda bizede nasip olduCanım kandan test yaptık hcg 89.18 çıktı hamişsin dedi ama bu değerin daha yüksek olması lazımmış haftaya tekrar ölçtüreceğim :)
Benimde bat a 3 gün varken böyleydi canım,sen hamilesin...Valla bilmiyorum ins hamileyim dir 4 tane test yaptım hepsinde vardı çizgi ama bat a 2 gun var yarın dr a gitmeyi düşünüyorum ins
Ayy çok sevindim hayırlı olsun çok güzel çok özel bir duygu Allah elinize almayı nasip etsin. Benimkide daha yeni 2 aylık oldu. Bugunleride görmek varmış ne günlerden geçtik neler atlattik sonunda bizede nasip oldu
Benimde bat a 3 gün varken böyleydi canım,sen hamilesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?