Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

hadi inşallah canıımm yaa yada direkt sağlık ocağın a git net sayısı çıkıyo orda daha garanti olur allah gönlüne göre versin

Canım çalışıyorum h.içi zaten henüz bi aile hekimim de yok o yüzden yarın bi kadın Dogumcu ya gitmeyi düşünüyorum :)

Zuzukucugum büyük ihtimal hamilesin doktora gittiğinde kanamanin da geldiğini söylemeyi unutma birde alttan muayene yaptırma bebek varsa düşüge sebeb olabiliyormus

Canım kandan test yaptık hcg 89.18 çıktı hamişsin dedi ama bu değerin daha yüksek olması lazımmış haftaya tekrar ölçtüreceğim :)

benimkide böyle çıktı bugün kan verdim hamişsin dedi doktor :) haftaya tekrar gidip emin olacağım canım değer düşük çıktı biraz

Canım benim tebrik ederim:) bende gitmek istiyorum ama değer düşük çıkarsa canım sıkılır diye beklemek te istiyorum ama aynı zamanda biran önce öğrenip eşime de söylemek istiyorum anlayacağın çok şey istiyorum kafamda deli sorular

kızlar merhaba bısey sorucam bugun sag kasımda sancılar var bıde 3 gundur beyaz yada seffaf akıntılarım var yumurtalama dönemımdemıyım acaba.regl tarıhlerım duzensız oldugundan kestıremıyorum

kızlar merhaba bısey sorucam bugun sag kasımda sancılar var bıde 3 gundur beyaz yada seffaf akıntılarım var yumurtalama dönemımdemıyım acaba.regl tarıhlerım duzensız oldugundan kestıremıyorum

Canım bu söylediklerin yumurtlama belirtileri bence iyi degerlendir

akıntını kontrol et cnm iki parmağının arasına alıp uzuyorsa yani yapışkan gibi o yumurtlama dönemindeki akıntımış

Canım kandan test yaptık hcg 89.18 çıktı hamişsin dedi ama bu değerin daha yüksek olması lazımmış haftaya tekrar ölçtüreceğim :)
Ayy çok sevindim hayırlı olsun çok güzel çok özel bir duygu Allah elinize almayı nasip etsin. Benimkide daha yeni 2 aylık oldu. Bugunleride görmek varmış ne günlerden geçtik neler atlattik sonunda bizede nasip oldu

Canım ya 89 çıktı ya test sonucu senin kaç çıkmıştı, yükselmesi lazım bu oranın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…