• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

senin ne kadar oldydu canım ben gitcem dokor 2-3 ay bekle demişti de beklemicem geleyim dedim adetin 3. günü çağırdı işte bakalım ondn sonra napıcak
6. ayım denemede adet olmadım halen bende ama kanda 0,1 cıktı 3. gün şuan ama beklicem pazartesi olmassam yine kan vericem belki geçmeç döllenmedir diye pek sanmasamda

doktor kontrolundeken doktor söyluyordu yaptıgı testlere göre doktora gitmediğimdede 10 12 14 16 yı deniodum
bir arkadaşım ovülasyon testi ile hamile kaldı eger bu ay hamile kalamazsam aşılama olacak ondada gebelik oluşmazsa ben biraz ara verip ovülasyon testi deneyecegim sende bi dene derim inşallah en yakın zamanda hamiş oluruz:(

bir arkadaşım ovülasyon testi ile hamile kaldı eger bu ay hamile kalamazsam aşılama olacak ondada gebelik oluşmazsa ben biraz ara verip ovülasyon testi deneyecegim sende bi dene derim inşallah en yakın zamanda hamiş oluruz:KK43:
inşallah ovulasyon testini bende alıcam bu ay çok duydum bide öle denicem :) deneme tahtası olduk zaten ne duysak yapıoruz hayırlısıla hepimize nasip eder inş YARADAN

6. ayım denemede adet olmadım halen bende ama kanda 0,1 cıktı 3. gün şuan ama beklicem pazartesi olmassam yine kan vericem belki geçmeç döllenmedir diye pek sanmasamda

olabilir canım nede olması öle yaparsın en garantisi kan testi bende yarın giidcem bakalım ne dicek doktor inşallah artık rabbim yüzüme güler ya 1 seneyi geçti daha öncede dış gebelik geçirdiğim için çok istiyorum artık

inşallah ovulasyon testini bende alıcam bu ay çok duydum bide öle denicem :) deneme tahtası olduk zaten ne duysak yapıoruz hayırlısıla hepimize nasip eder inş YARADAN
bende anlamıyorum bazılarını duyuyorum doğum kontrol hapını kesince pat hamile kalıyor . Bi yerden teknik bi hata var ama çözemedim :):

bende anlamıyorum bazılarını duyuyorum doğum kontrol hapını kesince pat hamile kalıyor . Bi yerden teknik bi hata var ama çözemedim :):

canım benim kuzenim evlendi 1 ay sonra hamile kaldı artık bende eşime öle söylüyorum bizde bi hata mı var bilemıoruz bi teknik var galiba falan diye hayırlısı artık :)

canım ben doktora gittim klomen verdi bakalım onu içip gitcem takip e alcak en iyisi. çünk kendimiz bilemiyoruz tahminde şaşırıyoruz

canım benim kuzenim evlendi 1 ay sonra hamile kaldı artık bende eşime öle söylüyorum bizde bi hata mı var bilemıoruz bi teknik var galiba falan diye hayırlısı artık :)
Benimde kuzenim evlendi 2 ay hamile kaldı abimin eşi yeni doğum yaptı bunlar bide benden 5 yaş falan küç0kler bende anlayamadım bekliyorum bakalım 25 kasımda test yapılacak hamile değilsem aşılama olacak gelecek ay

Benimde kuzenim evlendi 2 ay hamile kaldı abimin eşi yeni doğum yaptı bunlar bide benden 5 yaş falan küç0kler bende anlayamadım bekliyorum bakalım 25 kasımda test yapılacak hamile değilsem aşılama olacak gelecek ay

inşallah tez zamanda kalırsın canım sağlıkla bende klomene başlıcam bakalım hayırlısı inşalla o ilaç vsile olur inşallah

Kızlar Günaydın

Ben vajinusmusu yendim biliyorsunuz. Dün sabah afedersiniz 17. oldu. İlişkiden hemen sonra kahve rengi bir leke geldi. Adetimin günüydü hasta oldum sandım, ama o lekeden sonra hiç bir leke gelmedi. Hasta olmadım yani şu zamana kadar. Bekaret kanı desem 17. gelmez herhalde. Çok zorlamada olmadı öyle :KK43: Hamilelik istiyordum. Teste elim gitmiyor yoktur diye. Bu leke nedir ya bileniniz varmı yenen arkadaşlar ?

canım ben doktora gittim klomen verdi bakalım onu içip gitcem takip e alcak en iyisi. çünk kendimiz bilemiyoruz tahminde şaşırıyoruz
bende bugun gidicem doktora bakalım ne dicek regl oldum bugun 3. gün ben çatlatma iğnesi istiyorum dicem ama doktor ne dicek bakalım

Kızlar Günaydın

Ben vajinusmusu yendim biliyorsunuz. Dün sabah afedersiniz 17. oldu. İlişkiden hemen sonra kahve rengi bir leke geldi. Adetimin günüydü hasta oldum sandım, ama o lekeden sonra hiç bir leke gelmedi. Hasta olmadım yani şu zamana kadar. Bekaret kanı desem 17. gelmez herhalde. Çok zorlamada olmadı öyle :KK43: Hamilelik istiyordum. Teste elim gitmiyor yoktur diye. Bu leke nedir ya bileniniz varmı yenen arkadaşlar ?
senin gibi birşey yaşamadım ama yerleşme kanaması dedikleri gibi bişi olabilir regl günün ne zaman

ben klomen değilde serophene kullanmıştım oda onun gibi bir ilaç ama olmadı benim ama olanda çok duydum inşş olacak bu ay seninde benimde isteyen herkesinde

amin canım inşallah evet onuda dudy benzer bi ilaç galiba sen kaçıncı ayındasın bu ilacın bende yarın başlıcam bakalım 5 gün bitince tekrr gtcem yumurtalara bakcak

amin canım inşallah evet onuda dudy benzer bi ilaç galiba sen kaçıncı ayındasın bu ilacın bende yarın başlıcam bakalım 5 gün bitince tekrr gtcem yumurtalara bakcak
ben bir ay kulandım sadece sonra olmayınca 2 ay bıraktım doktoru psikolojim bozulduğu için şimdi buay yine gidicem bakalım ne vericek bugun 2.30 da randevum

senle burdan yazışalım canım buay regl tarihlerimizde yakın sanırsam şuan reglisin dimi

Back