Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

karar senin ama ben bana vermediği için sinir oldum açıkcası verirse vurul derim gerçi vermiolarsada bi bildikleri vardr demek lazım ama verirse eğer ihmal etme vurul

inaşşalh 2 ay da hamile kaldıysan ne mutlu sana rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsn bnm 2 düşüdüğüm var ve 2.5 senedir bekliyorum (( Allah büyük o sevnci 3.de tam nasip olur

kızlar nasılsınız ya bişi sorcam size bilen warsa lütfen yardımcı olsun çok merak ediyorum bizim artık çocuk için uğraştığımız 1 seneyi geçti doktor tedaviye başlıyvcak eşimde de bende de sorun yok adetin 3. günü gel dedi peki gidince ne yapack nasıl yol izliyolar bliyo musunuz kafamda bissürü sorular

Hormon testi yapacak canım onun için çağırmış.

daha öncede yapıldıydı onlar şimdi yapacak testi sonra nolacak acaba hiç bilmıyorum tedirginim inşallah tedaviye gerek kalmadan olur bebiş

onu bilemiyorum canım. Tedirgin olma gitmeden kendini germe. git bakalım önce, inşallah sorun yoktur. olumlu düşünelim olumlu olsun inş

slmmmm arkideşler adete son 2 gün ama belim kasığm bacaklarım ağrımaya başladı bile yine kırmızlar geliyo bebiş bu ayda yok sankiii ((((((

ilk adet olduğum gün ile diğer adet olduğum gün arası 31 gün ile 47 gün arası değişiyor bildiğim kadarı ile 35 günü geçmemeli acaba adet düzensizliğimi var bende

ilk adet olduğum gün ile diğer adet olduğum gün arası 31 gün ile 47 gün arası değişiyor bildiğim kadarı ile 35 günü geçmemeli acaba adet düzensizliğimi var bende

evet canım benim de öle bazen diyorum düzene girdi 30 günde bi geliyo bazen de seninki gibi oluyo ooof off

evet canım benim de öle bazen diyorum düzene girdi 30 günde bi geliyo bazen de seninki gibi oluyo ooof off

peki bu hamileliğe engel midir? dr henüz gitmedim daha 1.5 aydır istiyoruz bebek sanırım önümüzdeki ay gideceğim dr

daha öncede yapıldıydı onlar şimdi yapacak testi sonra nolacak acaba hiç bilmıyorum tedirginim inşallah tedaviye gerek kalmadan olur bebiş
canım benide çağırmıştı klomen içerikli bir ilaç vermişti sonra yumurta takibine başlamıştı yumurta büyüdü herşey iidi ama yine olmadı ve doktor bana ne dedi biliormusun üzgünüm ama yüzündeki şu ifade gözlerindeki şu tedirginlik oldukça sen böyle daha çok uğraşırsın herşeyin normal sen lkendi kendine yapıorsun dedi ve bende o günden sonra tedaviyi bıraktım kendim deniorum hatta gün bile saymıorum gerçi böle deniyelide şimdi 2.ay oluo kısaca demek istediğim aslında biz kendimize yapıoruz stresten olmuor ben bu konuda yardım almayıda cok düşündüm ama bi türlü gidemedim psikoloğa

canım insan insanı bana sorarsan sadece tıbbi o0larak tedavi edebilir.
ruhsal şeyler çok yaşamışımdır ve gitmişimdir, çare olamadılar ki en tanınmış kişilere gittim, sadece uyuşturuyor ve oyalıyorlar.
çare tek, Allaha teslim olacaksın.
Verdiğide vermediğide hayırdır.
Tek anahtar, adı teslimiyet.

Aslında eşimin sonuçları kötü çıktı o yüzden bosyere vurulmak istemedim hem denemek istedim kendi çatlatacak mi bakalım ilaçla gelişti nasıl olsa diye. Şimdi eşim sigarayı baya azalttı keçi boynuzu kürüne başladık ona da. Bir iki ay daha çabalamaya devam..

peki bu hamileliğe engel midir? dr henüz gitmedim daha 1.5 aydır istiyoruz bebek sanırım önümüzdeki ay gideceğim dr
ZUZUKU kız bebek mi istiyorsunuz demek inşallah tez zamanda olur stres yapma Ama adet düzensizliği için git doktora birde yumurtlama günlerine dikkat et adetin geç geliyorsa yumurtlama donemide geç oluyordur diye tahmin ediyorum

evet canım istiyorum artık hayırlısıyla inşallah. Şimdiden folik aside başlamak istiyorum ama. Folik asitmi yoksa folik plusmı alsam tavsiyen var mı

evet canım istiyorum artık hayırlısıyla inşallah. Şimdiden folik aside başlamak istiyorum ama. Folik asitmi yoksa folik plusmı alsam tavsiyen var mı
Canım doktor bana folikasit verdi oyüzden tavsiye edebilirim ama dozunu duruma göre doktor ayarlıyor normalde 400 miktogram veriyorlar ama epilepsi gibi bir hastalığın varsa yada daha önce düşük gibi sorun yaşadıysan 5 mg veriyorlar

Canım dün folbiol aldım ama iş yerine getirmeyi unuttum yarın başlayacağım inşallah. Günde 1 kere kahvaltıdan sonra almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…