• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar klomen e başladım bugün. günde tek doz 5 gün. Dua edin gelissin foliküller salı günü gidiyorum kontrole folikül takibi başlıyor güzel sonuçlar alırım inşaallah :) ilk tedavim denemem olacak..

Kızlar Günaydın az önce kan testi yaptırdım özel bir klinik de maalesef negatif çok Üzgünüm yalnız gittiğim yerde aldıkları kanı bi makine de ayrıştırıyolar sonra eczaneler den aldığımız idrar ile yapılan gebelik testi ne akıtıyolar çok şaşırdım ben hiç görmedim öle varmı aranızda bilen
:KK43::KK43: nasip kuzum...
tez vakitte hayırla olsun inşallah sıkma canını oluruna bırak
bi vakti var elbet

amin canım inşallah dediğin gibi olur benim zaten hep düzzensizdi adetlerim dış gebelik geçirdim ondan sonra çok düzenli olmaya başladım son aylarda her 29. günde bir olurdum sonra 35 güne çıktı şimdi ise bu ay 44 gün oldu hala gelen giden yok yanii ama bakalım cuma sabahı bi test alı yaparım evde

Canim ben 3 ayligim tek bir belirtim bile yok belirtiye bakma benim hamileligimin başında da hic belirtim olmadi hatta bi ara hamile olduğuma bile inanamamistim insallah seninde öyledir Allah gonlune gore versin

Canim ben 3 ayligim tek bir belirtim bile yok belirtiye bakma benim hamileligimin başında da hic belirtim olmadi hatta bi ara hamile olduğuma bile inanamamistim insallah seninde öyledir Allah gonlune gore versin

amin canım sağolasın inşallah maalesef değilmişi her seferinde yılıklmaktan çok yoruldum artık dicek bişi bulamıom allah büyük o ne zaman ol derse anca öle

:KK43::KK43: nasip kuzum...
tez vakitte hayırla olsun inşallah sıkma canını oluruna bırak
bi vakti var elbet

öyle tabiki canım amaa evlendiğimizde ilk zamanlar korunduk şimdi onun pişmanlığını yaşıyorum keşke oluruna bıraksaydık bak şimdide arıyoruz ya gecen kuzenim evlendi 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendim onun adına sewindim ama kendim için üzülüyorum ne kadar isteyip uğraşmamaıza rağmen olmuyo nasipten öteye gidilmiyo zaten

öyle tabiki canım amaa evlendiğimizde ilk zamanlar korunduk şimdi onun pişmanlığını yaşıyorum keşke oluruna bıraksaydık bak şimdide arıyoruz ya gecen kuzenim evlendi 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendim onun adına sewindim ama kendim için üzülüyorum ne kadar isteyip uğraşmamaıza rağmen olmuyo nasipten öteye gidilmiyo zaten

Hep öyle diyolar ama bence bir vakti var ve bu vakti bilen sadece ve sadece Rabb'imiz...
Daha hayırlı bir vakitte verecektir inşallah canım, o vakit tez vakit olsun sağlıcakla hayırla...
Bol bol dua edelim :KK200:
Bu arada kaç yıllık evliydin canım, bizde 2 sene korunduk...bakalım hayırlısı
Kuzenin de sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah

Hanımlar bir sorum olacak. Ben şimdi ilk defa dr gideceğim. Bir sorun olduğundan değil. Genel kontrol bebek dşünüyorum artık herhangi bir sorun varmı diye bir muayene olacağım. Acaba diyorum dr değilde aile sağlık ocağına gitsem orada da muayene olurmuyum. Hormon testi falan yapıyolarmı orda muayene ederler mi?

Mrb kızlar slm nasılsınız . kızlar sol ksaığım artık ıyıce agrılar gırıyor . çok üşüyorum sık ıdrar ve uyku akıntım çok fazla o yapışkan şeyler jel gıbı var veeeee ateşim bugün 37.0 de kaldı :) sızce olabılır mı hamılemıyımdır

vaz geçtim dr gitmekten biraz daha zaman geçsin öyle gideceğim. 1 ay oldu biraz deneyelim bakalım. olmazsa giderim.

Hep öyle diyolar ama bence bir vakti var ve bu vakti bilen sadece ve sadece Rabb'imiz...
Daha hayırlı bir vakitte verecektir inşallah canım, o vakit tez vakit olsun sağlıcakla hayırla...
Bol bol dua edelim :KK200:
Bu arada kaç yıllık evliydin canım, bizde 2 sene korunduk...bakalım hayırlısı
Kuzenin de sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah

amin canım inşallah 3 yıllık evliyim 2 seneye yakın korunduk sonra artık yawastan yapalım dedik 3 ay içinde hamile kaldım ama dış gebelik oldu sonra 1 senedir uğraşmamıza rağmen olmuyoo çok üzülüyorum artık

amin canım inşallah 3 yıllık evliyim 2 seneye yakın korunduk sonra artık yawastan yapalım dedik 3 ay içinde hamile kaldım ama dış gebelik oldu sonra 1 senedir uğraşmamıza rağmen olmuyoo çok üzülüyorum artık

Üzülme tatlım dua et Allah büyük :KK200:
Tez vakitte er muradına inşallah :anneadayı::KK46::KK68:
Bunda da bir hayır vardır elbet...

ADETE SON 1 HAFTA KALDI ADET Mİ GELCK BEBİŞ Mİ?? zamn geçmiyo ama yine adet gelir :(( hayrlısı artık

Yarın benim içim BAT geliyor.:110:
Dayanamayıp dün idrar testi yaptım ve yine nagatifi gördüm ama herhangi bir adet belirtim de yok şuan için ümidim var hala. Dilerim bu ay yüzümüz güler kızlar.:)
Sevgiler.:KK200:

inşaallah muharrem ayının mucizeleri hürmetine bzde meleklerimze kavuşurz
son günlerde sürekli birilerinin hamile olduğunu veya doğum yapanları duyuyrm onlar içn sevniyorm tabi Allah aratmasn kmseye ama benm içim çok buruluyor :(((((( çok takmaya başladım yine hani 6 ay oldu kürtaj üzerinde bişey yok hala

Kızlar açık bir soru olacak ama afedersiniz. eşiniz içinize bo.. sonra git gel yapmasımı gerekir hamilelik için yoksa b... hemen çıkmalı mı? Daha yeni vajiden kurtuldumda az acemiyim.

Back