- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
iyi yapmışsın bende öyle içiyorumCanım dün folbiol aldım ama iş yerine getirmeyi unuttum yarın başlayacağım inşallah. Günde 1 kere kahvaltıdan sonra almayı düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yapmışsın bende öyle içiyorumCanım dün folbiol aldım ama iş yerine getirmeyi unuttum yarın başlayacağım inşallah. Günde 1 kere kahvaltıdan sonra almayı düşünüyorum.
canım benide çağırmıştı klomen içerikli bir ilaç vermişti sonra yumurta takibine başlamıştı yumurta büyüdü herşey iidi ama yine olmadı ve doktor bana ne dedi biliormusun üzgünüm ama yüzündeki şu ifade gözlerindeki şu tedirginlik oldukça sen böyle daha çok uğraşırsın herşeyin normal sen lkendi kendine yapıorsun dedi ve bende o günden sonra tedaviyi bıraktım kendim deniorum hatta gün bile saymıorum gerçi böle deniyelide şimdi 2.ay oluo kısaca demek istediğim aslında biz kendimize yapıoruz stresten olmuor ben bu konuda yardım almayıda cok düşündüm ama bi türlü gidemedim psikoloğa
peki bu hamileliğe engel midir? dr henüz gitmedim daha 1.5 aydır istiyoruz bebek sanırım önümüzdeki ay gideceğim dr
canım stres yapma sonuc olrak Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak sen üstüne düşün bütün sorumluluklarını yerine getir doktor kontrolune git onu günün konusu haline getirme7 aydir deniyoruz ama hala bisey yok gercekten artik endisenlenmeye basladim.. Artik stress yapmaya baslayinca adetim zaten duzensizdi simdi 1 ay boyunca adet olmuyorum . Ne yapmam gerektigini bilmiyorum.. hamile kalmak istiyorum ama kendimi rahat hissedemiyorum stres icindeykende hamileligin sakincali olucaginida biliyorum
bir dahaki sefere inşallah canım. Var mıydı bir sorun doktor kontrolünde mi denediniz?SONUÇ ÇIKTI VE YİNE NEGATİF
doktor kontrolündede denedim olmadı buay kendimiz deniyelim dedik yine olmadı var bir hayır diyip duruyoruz var demekki zamanı hayırlısı demek tek çaremiz 0,1 çıktı beta kist için ameliyat olmuştum sorunum vardı geçti doktor bi engel yok herşey yolunda dior ama demekki zamanı gelmedi buda benim sınavımbir dahaki sefere inşallah canım. Var mıydı bir sorun doktor kontrolünde mi denediniz?
canım ovülasyon tarihini kendin mi hesaplayın deneme yapıyorsun ?doktor kontrolündede denedim olmadı buay kendimiz deniyelim dedik yine olmadı var bir hayır diyip duruyoruz var demekki zamanı hayırlısı demek tek çaremiz 0,1 çıktı beta kist için ameliyat olmuştum sorunum vardı geçti doktor bi engel yok herşey yolunda dior ama demekki zamanı gelmedi buda benim sınavım
doktor kontrolundeken doktor söyluyordu yaptıgı testlere göre doktora gitmediğimdede 10 12 14 16 yı deniodumcanım ovülasyon tarihini kendin mi hesaplayın deneme yapıyorsun ?
doktor kontrolündede denedim olmadı buay kendimiz deniyelim dedik yine olmadı var bir hayır diyip duruyoruz var demekki zamanı hayırlısı demek tek çaremiz 0,1 çıktı beta kist için ameliyat olmuştum sorunum vardı geçti doktor bi engel yok herşey yolunda dior ama demekki zamanı gelmedi buda benim sınavım
NE YAPICAKSIN DOKTORA GİDİP BU AY İLACA BAŞLICANMI BENDE COK KARARSIZIM YAA TEKRAR GİTSEMMİ GİTMESEMMİ DİYEkızlar bu civanperçemi mucize gibi bişi çok ii yaa doktorun verdiği adet söktürücü işe yaramadıda bu çayı içtim akşam bugün adet oldum çok şükür
NE YAPICAKSIN DOKTORA GİDİP BU AY İLACA BAŞLICANMI BENDE COK KARARSIZIM YAA TEKRAR GİTSEMMİ GİTMESEMMİ DİYE