• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar hayırlı aksamle bisi sorcam bilginiz vardır sizin yardımcı olun lutfen

Şimdi bu akşam test yaptım ilk çizgi çıktı sonra hemen ikinci cizgi çıktı sonra ikinci cizgi birden kayboldu yanlış görmedim eminim çünkü esimde aynı şekilde gördü sabah tekrar test yapıcam ama çok da kararsizim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum :KK43::KK43:

Başına böyle bisi gelen var mi ??

Slm kizlar adetim 13 gun sonra geldi ve adetin son gununde leke gibi olur ya ole geldi . ertesi gun kavherengi camur gibi heldi bugunde pembe kahve karisik oldu ve bitti sizce bu nedir neden bole oldu . bnm regl hep 7 gun surerdi

canım benide çağırmıştı klomen içerikli bir ilaç vermişti sonra yumurta takibine başlamıştı yumurta büyüdü herşey iidi ama yine olmadı ve doktor bana ne dedi biliormusun üzgünüm ama yüzündeki şu ifade gözlerindeki şu tedirginlik oldukça sen böyle daha çok uğraşırsın herşeyin normal sen lkendi kendine yapıorsun dedi ve bende o günden sonra tedaviyi bıraktım kendim deniorum hatta gün bile saymıorum gerçi böle deniyelide şimdi 2.ay oluo kısaca demek istediğim aslında biz kendimize yapıoruz stresten olmuor :KK43: ben bu konuda yardım almayıda cok düşündüm ama bi türlü gidemedim psikoloğa

çooookk haklısın canım katılıyorum saa sonuna kadar kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bakalım çok saool

peki bu hamileliğe engel midir? dr henüz gitmedim daha 1.5 aydır istiyoruz bebek sanırım önümüzdeki ay gideceğim dr :KK43:

bi yönden evet canım geç adet olduğumuz için 1 bucuk ayda gibi yumurtlama olduğu için o zamanlar hamile kalma şansımız oluyo diğerlerinin mesala ayda bir sen yinede git doktora söyle bebek düşünüyoruz die o zaten tüm tetkikleri yaptıktan sonra 1 sene deneyin öle gelin der allah korusun bilmediğin bişi vardır belki boşuna kendi bildiğine 1 sene bekleme derim ben

Slm kızlar bende dün akşam 10 da çatlatma iğnesi oldum ve cok heyecanlıyım ilk denemem daha önce kendiliğinden bir bebegim oldu düşük yaptım Rabbim isteyen herkese versin

7 aydir deniyoruz ama hala bisey yok gercekten artik endisenlenmeye basladim.. Artik stress yapmaya baslayinca adetim zaten duzensizdi simdi 1 ay boyunca adet olmuyorum . Ne yapmam gerektigini bilmiyorum.. hamile kalmak istiyorum ama kendimi rahat hissedemiyorum stres icindeykende hamileligin sakincali olucaginida biliyorum

kızlar ümitsizliğe kapılmayın banada doktor pko oldugum için bebek sahibi olamazsın demişti ama ilk hamileliğim kendiliğinden oldu hiç tedavi görmedim adetim senede 3 defa fane oluyor ama son 2 aydır taktım kafaya 2016 hamilegiricem die 2016 hamile kaldım kaldım :D yoksa denemicem

7 aydir deniyoruz ama hala bisey yok gercekten artik endisenlenmeye basladim.. Artik stress yapmaya baslayinca adetim zaten duzensizdi simdi 1 ay boyunca adet olmuyorum . Ne yapmam gerektigini bilmiyorum.. hamile kalmak istiyorum ama kendimi rahat hissedemiyorum stres icindeykende hamileligin sakincali olucaginida biliyorum
canım stres yapma sonuc olrak Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak sen üstüne düşün bütün sorumluluklarını yerine getir doktor kontrolune git onu günün konusu haline getirme

:KK43: bir dahaki sefere inşallah canım. Var mıydı bir sorun doktor kontrolünde mi denediniz?
doktor kontrolündede denedim olmadı buay kendimiz deniyelim dedik yine olmadı var bir hayır diyip duruyoruz var demekki zamanı hayırlısı demek tek çaremiz 0,1 çıktı beta kist için ameliyat olmuştum sorunum vardı geçti doktor bi engel yok herşey yolunda dior ama demekki zamanı gelmedi buda benim sınavım

doktor kontrolündede denedim olmadı buay kendimiz deniyelim dedik yine olmadı var bir hayır diyip duruyoruz var demekki zamanı hayırlısı demek tek çaremiz 0,1 çıktı beta kist için ameliyat olmuştum sorunum vardı geçti doktor bi engel yok herşey yolunda dior ama demekki zamanı gelmedi buda benim sınavım
canım ovülasyon tarihini kendin mi hesaplayın deneme yapıyorsun ?

öle canım hayırlısı olsun bizim bilmediğimiz muhakak var bi hayır aynı durumda olduğumuz için eldn bişi gelmiyo dua edelim birbirimize bak benim hala adetim gelmedi delirmek üzereyim doktorun verdiği ilaç bile yaramadı adetimin gelmesi için

kızlar bu civanperçemi mucize gibi bişi çok ii yaa doktorun verdiği adet söktürücü işe yaramadıda bu çayı içtim akşam bugün adet oldum çok şükür

kızlar bu civanperçemi mucize gibi bişi çok ii yaa doktorun verdiği adet söktürücü işe yaramadıda bu çayı içtim akşam bugün adet oldum çok şükür
NE YAPICAKSIN DOKTORA GİDİP BU AY İLACA BAŞLICANMI BENDE COK KARARSIZIM YAA TEKRAR GİTSEMMİ GİTMESEMMİ DİYE

NE YAPICAKSIN DOKTORA GİDİP BU AY İLACA BAŞLICANMI BENDE COK KARARSIZIM YAA TEKRAR GİTSEMMİ GİTMESEMMİ DİYE

senin ne kadar oldydu canım ben gitcem dokor 2-3 ay bekle demişti de beklemicem geleyim dedim adetin 3. günü çağırdı işte bakalım ondn sonra napıcak

Back