• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Bebek Olması İçin Dua, Ey dua edenler Doktorların "Asla çocuğunuz olmaz!" dediği bazı aileler,Allah'ın "Ol!" emrinin sırrına mazhar olanlar aslında. Onların bebek sahibi olma arzuları, dua ve tevekkül yolundan geçer. İster sözlü olsun, ister davranışlarınızla doğrulanmış biçimde olsun dua kulun her zaman, her derdinde ve her kapalı kapısını açan tek umut kaynağıdır. Kainatı yaratan Rabb'imiz, "Ol!" deyince her şey olur. O'nun (c.c.) emrinde çünkü. "Ol!" demesiyle, güneş doğuyor ve batıyor. Ağaçlar çiçek açıyor, meyve veriyor. Bu emirle, gözler görüyor, kulaklar işitiyor. Dün olmayan bir civciv, bugün kabuğunu kırarak çıkıyorsa yumurtasından, bu Allah'ın emriyle gerçekleşiyor. Daha nice lütuflar, Yaradan'ın kudretinin bir sonucu. Bizler bir iş için bazen "Olamaz, imkansız!" diyebiliyoruz. Oysa Yüce Yaratıcı için imkansız olan hiçbir şey yok.

Allah'ım hakkımda hayırlı imamlı ve sağlıklı bir evlat istiyorum. senden diyerek niyet edin. Sonra yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Ya Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir bebek ihsan eder. Bu açıdan duaları dilden ve gönülden, en olumsuz hallerde bile duanın açacağı birçok hayır ve güzellik kapısı vardır ve o kapılara ancak dua ile ulaşılır. Bu durum Kur'an'da ayetlerde bildirilmiştir.

Bu dualar Kur'an'ı Kerim'de geçen bazı ayetlerdir;

"Allahümme Ya Evvelü" 100 kere bebek isteyenler için okunur.

"Allahümme Ya Mübdiü" 99 kere düşük tehlikesi olanlar için okunur.

"Allahümme Ya Rakib" 312 kere doğumda zahmet çekmez.

"Allahümme Ya Mücib" 60 kere bütün duaları kabul olur.

"Allahümme Ya Semiu" 100 kere hiç konuşmadan okunur ve dilekler kabul olur.

Bebek Olması İçin Dua, Ey dua edenler Doktorların "Asla çocuğunuz olmaz!" dediği bazı aileler,Allah'ın "Ol!" emrinin sırrına mazhar olanlar aslında. Onların bebek sahibi olma arzuları, dua ve tevekkül yolundan geçer. İster sözlü olsun, ister davranışlarınızla doğrulanmış biçimde olsun dua kulun her zaman, her derdinde ve her kapalı kapısını açan tek umut kaynağıdır. Kainatı yaratan Rabb'imiz, "Ol!" deyince her şey olur. O'nun (c.c.) emrinde çünkü. "Ol!" demesiyle, güneş doğuyor ve batıyor. Ağaçlar çiçek açıyor, meyve veriyor. Bu emirle, gözler görüyor, kulaklar işitiyor. Dün olmayan bir civciv, bugün kabuğunu kırarak çıkıyorsa yumurtasından, bu Allah'ın emriyle gerçekleşiyor. Daha nice lütuflar, Yaradan'ın kudretinin bir sonucu. Bizler bir iş için bazen "Olamaz, imkansız!" diyebiliyoruz. Oysa Yüce Yaratıcı için imkansız olan hiçbir şey yok.

Allah'ım hakkımda hayırlı imamlı ve sağlıklı bir evlat istiyorum. senden diyerek niyet edin. Sonra yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Ya Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir bebek ihsan eder. Bu açıdan duaları dilden ve gönülden, en olumsuz hallerde bile duanın açacağı birçok hayır ve güzellik kapısı vardır ve o kapılara ancak dua ile ulaşılır. Bu durum Kur'an'da ayetlerde bildirilmiştir.

Bu dualar Kur'an'ı Kerim'de geçen bazı ayetlerdir;

"Allahümme Ya Evvelü" 100 kere bebek isteyenler için okunur.

"Allahümme Ya Mübdiü" 99 kere düşük tehlikesi olanlar için okunur.

"Allahümme Ya Rakib" 312 kere doğumda zahmet çekmez.

"Allahümme Ya Mücib" 60 kere bütün duaları kabul olur.

"Allahümme Ya Semiu" 100 kere hiç konuşmadan okunur ve dilekler kabul olur.

Allah razı olsun Rabbim herkese gönlündeki muradını versin inşallah :anneadayı::KK200::nazar::KK46:

Kızlar açık bir soru olacak ama afedersiniz. eşiniz içinize bo.. sonra git gel yapmasımı gerekir hamilelik için yoksa b... hemen çıkmalı mı? Daha yeni vajiden kurtuldumda az acemiyim.

İçe boşalma yeterlidir spermler çok hızlı ve milyonlarca olduğundan herhangi başka bir harekete gerek yok.
Sevgiler..

Kızlar açık bir soru olacak ama afedersiniz. eşiniz içinize bo.. sonra git gel yapmasımı gerekir hamilelik için yoksa b... hemen çıkmalı mı? Daha yeni vajiden kurtuldumda az acemiyim.
Cnm sadece içeri sperm girişi olması gerekiyor, bu kadar.

Merhabalar.
Fortest marka hassas gebelik testini uyguladım. (bugun itibariyle 3 gün geçti) sonuç yine hüsran.:110:
Görünen o ki gebelik yok artık gidip bir de kan testi yaptırıp inat etmenin alemi de yok. Adette olmuyorum belirti de görmüyorum artık öyle beklicem regl olayım die ne yapayım sinirlerim oldukça bozuldu.:KK42:

CANIM SEN KAN TESTİNE GÖREMİ DEDİN GEBE DEĞİLİM DİYE YANİ REGL OLMADIN HALEN KAÇ GÜN GEÇTİ

evet 20 gün oldu canım en son doktora gittim tekrr kan testi yaptılar yine negatif hap verdi adetimin gelmesi için bakalım ona başladım

Kizlar bugün kontrole gittim. 5 gün klomen kullandım günde 1 kez. tedaviye cevap vermişler foliküller. Ama kaç tane kaç mm söylemedi doktor. Perşembe yine gel bakalım dedi. Resim verdi ultrason 2 tane birinde köşede 10.89 mm yazıyor diğerinde 10.59mm. ( adetin 11. Günü) Şimdi bu doktora benim başka sebeplerden dolayı güvenim azaldı... İğne olmadan çatlar mi bu gelişen yumurtalar ?? İlle tekrar gidip iğneyi mi olmam lazım ? Çatlatması iğneleri ne kadar fiyat olarak ?

BAT'a son 3 bakalm görelim mvlam neyler neylerse güzel eyler :KK17:

kızlar bende bir kaç ay önceye kadar khamilelikle ilgili fer formu okuyodum ve çok süşür gecen hafta hamile olduğumu öğrendim bende belirtileri bel ağrısı göğüs şiskinliği oldu sat 4 ekimdi adam günüme bir gün varken idrarın çok silik çıkmasıyle öğrendim ilk başta test yanlıştır dedim ama hisslerim yanıltmamış.bir gün sonra çizgi daha da koyulaştı 3.günde kanda 292 çıktı dünde 850 sizlere tecrubelerimi paylaşmak istedim ben hamile kalmadan önce her yazılan yorumu okuyodum

bizede nasip olur inşallah çok umuytlanmak istemyrm çnkü sonra çok ağlıyorm üzülüyorum :(
Allah sizede kucağınza almayı nasp etsn

Kizlar bugün kontrole gittim. 5 gün klomen kullandım günde 1 kez. tedaviye cevap vermişler foliküller. Ama kaç tane kaç mm söylemedi doktor. Perşembe yine gel bakalım dedi. Resim verdi ultrason 2 tane birinde köşede 10.89 mm yazıyor diğerinde 10.59mm. ( adetin 11. Günü) Şimdi bu doktora benim başka sebeplerden dolayı güvenim azaldı... İğne olmadan çatlar mi bu gelişen yumurtalar ?? İlle tekrar gidip iğneyi mi olmam lazım ? Çatlatması iğneleri ne kadar fiyat olarak ?
BENDE AYNI İLACI KULLANDIM AMA BANA ÇATLATMA İĞNESİ VERMEMİŞDİ DOKTOR VE KEŞKE VERSEMİŞ DEDİM ÇÜNKÜ ONU VURULDUĞUNDA ÇATLIO VE GÜNLERİ İİ DEĞERLENDİRİRSEN BENCE OLASILIK ARTIOR DİYE DÜŞÜNÜORUM BENCE VURUL DERİM

bizede nasip olur inşallah çok umuytlanmak istemyrm çnkü sonra çok ağlıyorm üzülüyorum :KK43:
Allah sizede kucağınza almayı nasp etsn
ilk iki ay bende cok kafama takmıştım inanın hamile olduğumu öğrendiğimde o ay pek çalışma olmamıştı şaşırdım Allah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin umarım bizim gebeliğimizde sorunsuz olur

BENDE AYNI İLACI KULLANDIM AMA BANA ÇATLATMA İĞNESİ VERMEMİŞDİ DOKTOR VE KEŞKE VERSEMİŞ DEDİM ÇÜNKÜ ONU VURULDUĞUNDA ÇATLIO VE GÜNLERİ İİ DEĞERLENDİRİRSEN BENCE OLASILIK ARTIOR DİYE DÜŞÜNÜORUM BENCE VURUL DERİM
Eşimin değerlerini düşük buldu doktor muayene bile etmeyecektir neredeyse şimdi vermezse diye gitmek istemiyorum ama içim içimi de yiyor ver ben ne olur ne olmaz şansımı denemek istiyorum mu desem ???

Eşimin değerlerini düşük buldu doktor muayene bile etmeyecektir neredeyse şimdi vermezse diye gitmek istemiyorum ama içim içimi de yiyor ver ben ne olur ne olmaz şansımı denemek istiyorum mu desem ???[/QUOT
karar senin ama ben bana vermediği için sinir oldum açıkcası verirse vurul derim gerçi vermiolarsada bi bildikleri vardr demek lazım ama verirse eğer ihmal etme vurul

Back