• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

kız hamile misin yoksa bizim iş yerinde arkadaşda ağır gripdi şimdi öğrendikki hamilemiş valla vucut düşüormuşya olurmu olur

aaah ahh inşallah canım amaa hiç umutlu değilim nedense ama inşallah dediğin gibidir bakalım biraz daha geçsin cuma günü test yapayım diyorum

Tünaydınnn
nerden biliyorsun belki de vardır :KK200:
Bazen hiç ummadığımız anda olmaz mı en güzel şeyler:KK200:
bence test yap için rahatlasın hemde ilaç kullanıyorum diyosun bak Allah muhafaza

keşke canım inşallah vardır yok canım şu an kullanmıyorum ilaç grip olduğumda yumurtlama dönemimdeydim o sıra kullandım ilaç sonra iyileştimm o haplarda adetin düzenini bozuyomuş 1-2 gün gecikme normal ama benim 9 gün oldu da hamile de olsam bi belirti olmaz mıydı ya diyorum ne adet belirtisi var nede hamilelik pufff

Slm kizlar . cok usuyorum vucudum buz gibi . Akintum var . Ateşim 36.7 kasik agrim var hareket falan ederken . ne olabilir sizce

walla aynı belirtiler bende de var canım amaaa adette olamıyorum gecikti günüm hatta ayaklarım buuuuz gibi hiç ısınmıo
sol alt kasığım da da iğne batıyo gibi ara ara belirtiler var anlamadım

Merhaba hanımlar.

Bende artık hamilelik düşünüyorum. Bu ay başladım çalışmalara. adet olduğum gün ile diğer adet olduğum gün arası 32 günden 47 gün arası değişiyor benim, düzensiz olduğunu düşünmüyorum stresten çok etkileniyorum ben ondandır diye düşünüyorum.

Sorum şu olacak dr gidip herhangi bir sorunum varmı gebeliğe engel için gitsem mi? Yoksa yeni başladım çalışmalara gitmesem mi? Yada gidip floik ilaca başlamalımıyım ne yapayım bilemedim ?

Merhaba hanımlar.

Bende artık hamilelik düşünüyorum. Bu ay başladım çalışmalara. adet olduğum gün ile diğer adet olduğum gün arası 32 günden 47 gün arası değişiyor benim, düzensiz olduğunu düşünmüyorum stresten çok etkileniyorum ben ondandır diye düşünüyorum.

Sorum şu olacak dr gidip herhangi bir sorunum varmı gebeliğe engel için gitsem mi? Yoksa yeni başladım çalışmalara gitmesem mi? Yada gidip floik ilaca başlamalımıyım ne yapayım bilemedim ?

canım kaç yıllık evlisin doktora gitsen bile 1 sene kendiniz doğal yolla yani yapın olmassa öle gel dio eğer yaşın 35 ve üstü ise 6 ay dene ondan sonra gel dio

walla aynı belirtiler bende de var canım amaaa adette olamıyorum gecikti günüm hatta ayaklarım buuuuz gibi hiç ısınmıo
sol alt kasığım da da iğne batıyo gibi ara ara belirtiler var anlamadım
Bende öyleyim canim regile kac gun var senin peki . Benim akintimda cok . Üşüttüm mu acaba diyorum . Bekliyorum hayirlisi neyse o olsun

canım kaç yıllık evlisin doktora gitsen bile 1 sene kendiniz doğal yolla yani yapın olmassa öle gel dio eğer yaşın 35 ve üstü ise 6 ay dene ondan sonra gel dio

yaş 32 canım vajinusmusu yeni yendim hamile kalmak istiyorum. 2 yıllık evliyim ama 1 ay oldu başaralı.

Merhaba hanımlar.

Merhabalar hoşgeldin :KK200:
Allah gönlüne göre sağlıcakla hayırla versin muradını inşallah:KK68:
ben gittim mesela canım, simir testi yapıldı, bazı tahliller istedi, B12 eksik çıktı bende
B12 ilacına ve folikasite başladım
bence git canım zararı yok faydası çok :KK46::anneadayı:

keşke canım inşallah vardır yok canım şu an kullanmıyorum ilaç grip olduğumda yumurtlama dönemimdeydim o sıra kullandım ilaç sonra iyileştimm o haplarda adetin düzenini bozuyomuş 1-2 gün gecikme normal ama benim 9 gün oldu da hamile de olsam bi belirti olmaz mıydı ya diyorum ne adet belirtisi var nede hamilelik pufff

Bünye meselesi canımcım, belki sende belirti yapmaz ilk başlarda ki olsada regl belirtisi ile aynı oluyormuş
İnşallah bebiştir diyelim sağlıcakla hayırla kuzum :KK200:
normalde gecikir mi bu kadar peki
mesela ben benimkinin hiç geciktiğini bilmem hatta erken olurum hep :KK48:

Bünye meselesi canımcım, belki sende belirti yapmaz ilk başlarda ki olsada regl belirtisi ile aynı oluyormuş
İnşallah bebiştir diyelim sağlıcakla hayırla kuzum :KK200:
normalde gecikir mi bu kadar peki
mesela ben benimkinin hiç geciktiğini bilmem hatta erken olurum hep :KK48:

amin canım inşallah dediğin gibi olur benim zaten hep düzzensizdi adetlerim dış gebelik geçirdim ondan sonra çok düzenli olmaya başladım son aylarda her 29. günde bir olurdum sonra 35 güne çıktı şimdi ise bu ay 44 gün oldu hala gelen giden yok yanii ama bakalım cuma sabahı bi test alı yaparım evde

yaş 32 canım vajinusmusu yeni yendim hamile kalmak istiyorum. 2 yıllık evliyim ama 1 ay oldu başaralı.

hım o zaman boşuna bekleme ilk doktora git biz çocuk dşüüyoruz artık istiiyoruz diye doktor gerekli tetkikleri yapar sonra bi sorun yoksa sana 6 ay yada 1 sene yapın olmassa öle gel der ama ilk bi git doktora düşünüyoruz bi sıkıntı varı diye

Bende öyleyim canim regile kac gun var senin peki . Benim akintimda cok . Üşüttüm mu acaba diyorum . Bekliyorum hayirlisi neyse o olsun

benim regli çok oldu geçeli canım son aylarda gittikçe arası acıldı en son 35 günde bi falan oluyodum şimdi 45 gün oldu hala olmadım yani 9 gün geçti adetimin üstünden ne hamilelik belirtisi var nede adet belirtisi
ben grip olmuştum ondan dolayı ilaç falan kullandım ona bağlıyorum ondan olmuyomdur die düşünüyorum

amin canım inşallah dediğin gibi olur benim zaten hep düzzensizdi adetlerim dış gebelik geçirdim ondan sonra çok düzenli olmaya başladım son aylarda her 29. günde bir olurdum sonra 35 güne çıktı şimdi ise bu ay 44 gün oldu hala gelen giden yok yanii ama bakalım cuma sabahı bi test alı yaparım evde

bak şimdi daha da heyecanlandım :KK200:
İnşallah bebiştir canımmm:nazar::KK46::anneadayı:
bekle bence de dediğin gibi ilaçlarda yapmış olabilir sonra hayal kırıklığı olmasın kuzum :KK15:

benim regli çok oldu geçeli canım son aylarda gittikçe arası acıldı en son 35 günde bi falan oluyodum şimdi 45 gün oldu hala olmadım yani 9 gün geçti adetimin üstünden ne hamilelik belirtisi var nede adet belirtisi
ben grip olmuştum ondan dolayı ilaç falan kullandım ona bağlıyorum ondan olmuyomdur die düşünüyorum
Benimle aynisin canim bnde hep 35 gunde olurum regl 39. Gundeyim hala yok bakalim bekliyorum olmazsam eger cuma gune test yapacagim hayirlisi ile . benim bugun sol kasik agrimdadada artti. Cok usuyorum bn . uyku var sık idrara cikma birde cok nadir arada bel agrim var . akintimda var bu kadar

Benimle aynisin canim bnde hep 35 gunde olurum regl 39. Gundeyim hala yok bakalim bekliyorum olmazsam eger cuma gune test yapacagim hayirlisi ile . benim bugun sol kasik agrimdadada artti. Cok usuyorum bn . uyku var sık idrara cikma birde cok nadir arada bel agrim var . akintimda var bu kadar

Benim de öyleydi canım maalesef değilmişim az önce kan testi yaptırdım negatif artık napcamı şaşırdım yaa

Kızlar Günaydın az önce kan testi yaptırdım özel bir klinik de maalesef negatif çok Üzgünüm yalnız gittiğim yerde aldıkları kanı bi makine de ayrıştırıyolar sonra eczaneler den aldığımız idrar ile yapılan gebelik testi ne akıtıyolar çok şaşırdım ben hiç görmedim öle varmı aranızda bilen

Cuma günü gidiyorum dr kızlar. İnşallah bir sorun yoktur. Her şey yolundadır.

Back