Canim sen iyi bir doktora gorun derim durumun varsa ozele git sağlık bu sonuçta herşeyini detaylı öğren böyle daha çok strese girersin olacağı varsa da ol az kafan rahat olduktan sonra asilamayacak sorun yok tur allahın izniyle yüce rabbim ol der ve olur kun fe yekun unutmaKizlar moralim cok bozukdün marmara eğitim araştırmaya gittim kadın doğuma. Doktora geçen ayki sonuçlarımı kendi tuttuğum kanama , ilişki takıl kağıdını filan götürdüm. Bi tedavi bi çözüm sunar belki diye çok umutluydum. Çünkü geçen ay bana pko teşhisini dahiliye dr.u koymuştu. Ama kadın sadece kâğıtlara bakıp benim yapabilecek birseyin yok doğum kontrol hapindan başka dedi resmen hiç ilgilenmedi . ve hatta umutsuzca anca aşılama yada tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi. tedavi için infertilite ye git dedi. Eve geldim internetten yine aynı hastaneye infertilite bölümüne baktım aynı kadının ismini gördüm. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Be kadın madem sen o konuda da uzmansin neden o poponu kaldırıp beni bi ultrasona d koyup sen bakmiyorsun ilgilenmiyotsun . çok kafam attı ya gitmek filan istemiyorum Şuan doktora. Ne yapacağını Şaşırdım
şöyle bir durumda var ben ilk gebeliğimde daha 3 gün gecikmişti hemen dayanamayıp test yaptım pozitif çıkmıştı ama 2 sonra düşük yaptım yani anlatmak istediğim test yapmasydım normal adetim geldi sanacaktım ve hamilekalıp düşük yaptığımı bilmeyecektm oyüzden adet dönemine yakın test yapmak bi taraftanda iyi diye düşünüyorum seninde aklında olsun canımCanim bizim gibi fazla kafaya takma ilişkiden sonra hemen kalkma yarım saat beline yastık koyup otur haftada 3 kez düzenli birliktelik yaşayın yumurtlama günlerinde de gün aşırı yada iki günde bir ilişki yaşayın gerisi yüce rabbimintakdiri bide sakin gunun geçmeden test yapma sonra hayal kırıklığı olur ba ben yaptım çok mutsuzum su an canim
Ben adetim gelmeden 3 gun once yaptım canim sabah 7 de negatif çıktı şimdi iki gun var adetime çok üzülüyorum genç gebeligimde iki gun varken yaptım çok silik pembe çizgi çıkmıştışöyle bir durumda var ben ilk gebeliğimde daha 3 gün gecikmişti hemen dayanamayıp test yaptım pozitif çıkmıştı ama 2 sonra düşük yaptım yani anlatmak istediğim test yapmasydım normal adetim geldi sanacaktım ve hamilekalıp düşük yaptığımı bilmeyecektm oyüzden adet dönemine yakın test yapmak bi taraftanda iyi diye düşünüyorum seninde aklında olsun canım
Pozitifff tebrik ederim :) hemen kan testi yaptırmalısın :)Kizlar bakarmsn bu sabah yaptm
Olabilir. Adetten kaç gün önceydi? Benim 6 gün önce kanda negatif çıkmıştı 2.00 idi. Gecikmenin ikinci günü idrar tahlilim seninki gibiysi. Kan da 209 çıkmıştı.1ins pozitiftir cuma kanda megatif cikmisiti
Geç döllenmedir tahminimce. Kan testi yaptırınca netleşecek ancakAdet gectikten 2. Snra smdi 8. Gun
Tebrik ederim güzelim hamilesin darısı başımıza inşallah hemen hastaneye kos :)Kizlar bakarmsn bu sabah yaptm
Her ay umutla beklemek insanı yoruyor bende bu ay bakalım olmuşmu diye bekliyorum ama büyük ihtimalle olmadı çünkü tam gebeliğin verimli olduğu dönem bayrama denk geldi ve bişey yapamadık şimdi de adetime 3 gün kaldı ama ne kadar calissakta boş gibi geliyorBen adetim gelmeden 3 gun once yaptım canim sabah 7 de negatif çıktı şimdi iki gun var adetime çok üzülüyorum genç gebeligimde iki gun varken yaptım çok silik pembe çizgi çıkmıştı
Tebrikler canım hamilesin büyük ihtimalKizlar bakarmsn bu sabah yaptm
Afet gecikmen var mi canimKızlar şu genital bölgemde bir ağrı var bebek düşünüyoruz ama inşallah onla ilgili bişey değildir ağrı olalı 3 gün oluyor doktora gitsem mi yoksa beklesem geçer mi bilemedim
Kan tahlili vermeye korkuyorumKızlar şu genital bölgemde bir ağrı var bebek düşünüyoruz ama inşallah onla ilgili bişey değildir ağrı olalı 3 gün oluyor doktora gitsem mi yoksa beklesem geçer mi bilemedim
Slm kızlar. Ben bu ay ikinci çocuk istediğim için korunmayı bıraktım. En son adetim 01/09/2015 te oldu. 30/09/15 kan ve idrar testi yaptım 0,18(negatif) çıktı. Ama hala adet olmadım. geç yumurtlamış olabilir miyim? Yada kan testi hatalı olabilir mi? Bu arada biz denemelere devam ediyoruz. Yani sorum şu, test yaptığım gün 30/09/15 te yumurtlamış olma ihtimalim varsa hala hamile kalma umudum da devam eder mi? Çünkü bu ay işte sıkıntılı bi dönem geçirdim ve ben ne zaman böle bi sıkıntı yaşasam o ay 10-15 gün gecikirim. Birde adetle yada hamilelikle ilgili en ufak bile bi belirtim yokLütfen yardımcı olun....
Daha henüz günü gelmedi canımAfet gecikmen var mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?