Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canim sen iyi bir doktora gorun derim durumun varsa ozele git sağlık bu sonuçta herşeyini detaylı öğren böyle daha çok strese girersin olacağı varsa da ol az kafan rahat olduktan sonra asilamayacak sorun yok tur allahın izniyle yüce rabbim ol der ve olur kun fe yekun unutma

şöyle bir durumda var ben ilk gebeliğimde daha 3 gün gecikmişti hemen dayanamayıp test yaptım pozitif çıkmıştı ama 2 sonra düşük yaptım yani anlatmak istediğim test yapmasydım normal adetim geldi sanacaktım ve hamilekalıp düşük yaptığımı bilmeyecektm oyüzden adet dönemine yakın test yapmak bi taraftanda iyi diye düşünüyorum seninde aklında olsun canım

Ben adetim gelmeden 3 gun once yaptım canim sabah 7 de negatif çıktı şimdi iki gun var adetime çok üzülüyorum genç gebeligimde iki gun varken yaptım çok silik pembe çizgi çıkmıştı

Slm kızlar. Ben bu ay ikinci çocuk istediğim için korunmayı bıraktım. En son adetim 01/09/2015 te oldu. 30/09/15 kan ve idrar testi yaptım 0,18(negatif) çıktı. Ama hala adet olmadım. geç yumurtlamış olabilir miyim? Yada kan testi hatalı olabilir mi? Bu arada biz denemelere devam ediyoruz. Yani sorum şu, test yaptığım gün 30/09/15 te yumurtlamış olma ihtimalim varsa hala hamile kalma umudum da devam eder mi? Çünkü bu ay işte sıkıntılı bi dönem geçirdim ve ben ne zaman böle bi sıkıntı yaşasam o ay 10-15 gün gecikirim. Birde adetle yada hamilelikle ilgili en ufak bile bi belirtim yok Lütfen yardımcı olun....

Ben adetim gelmeden 3 gun once yaptım canim sabah 7 de negatif çıktı şimdi iki gun var adetime çok üzülüyorum genç gebeligimde iki gun varken yaptım çok silik pembe çizgi çıkmıştı
Her ay umutla beklemek insanı yoruyor bende bu ay bakalım olmuşmu diye bekliyorum ama büyük ihtimalle olmadı çünkü tam gebeliğin verimli olduğu dönem bayrama denk geldi ve bişey yapamadık şimdi de adetime 3 gün kaldı ama ne kadar calissakta boş gibi geliyor

Kızlar şu genital bölgemde bir ağrı var bebek düşünüyoruz ama inşallah onla ilgili bişey değildir ağrı olalı 3 gün oluyor doktora gitsem mi yoksa beklesem geçer mi bilemedim

Kızlar kimse bana yardımcı olamıcak mı acaba Benim gibi olup sonradan hamile olan var mı acaba?

Kızlar aklınızda olsun hamile kalmadan guatr testi yaptırın guatrin olması hamilelik riskini düşürüyor yada hamile kalinsa bile düşük riskini artırıyor ayrica bebeğin besleneme gelisememe sakat kalma olasigini artırıyormus

Kizlar naptiniz ne ettiniz bi değişiklik va mi elif canim sen naptin kan testi yaptirdin mi bi ses verin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…