Canim benim su an adetime 6 gun var ama o kasik batmalariçok oluyo özellikle sol kasikta bide meme uçları sikinca aciyodokunmadan hissetmiyorum ama goguslerim dolu dolu oldu böyle şişti sence bunlar adet belirtisi mi bide iki gündür krem kıvamında bembeyaz akıntı var sivilce çıkmaya başladı yuzumde o yüzden acaba adet belirtisi mi diye yada usuttum mu acaba diye düşünüyorum üzülüyorumKızlar günaydın. Kaldığım yerden okumaya çalıştım mesajlarınızı :) bir hafta önceden test yapmayın kızlar. Ben 7 gün önce erken gebelik testi, ertesi gün yetinmeyip kan testi de yaptığım ve negatifi gördüğüm ay hamileymişim bir hafta sonra öğrendim neticeyi. Lütfen. Yaparsanız da güvenmeyin teste. Hamile kalmak için ilişkiden sonra eşinizz ayaklarınızdan kaldırsıın sizi bir sallasııın. Deneyin bakın :) belirtilere gelince. Meme ucum çok acayip bi şekilde acıyodu. Memeler ciddi şişmiştii. Kasıklarımda batma adetten bikaç gün önce başlardı ama o ay yaklaşık 10 gün önceden başlamıştı. Adete yakınken de ani harekette sol ya da sağ kasığa ağrı giriyodu. Bunlar kesin belirtiler :)