• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kizlar moralim cok bozuk :KK43: dün marmara eğitim araştırmaya gittim kadın doğuma. Doktora geçen ayki sonuçlarımı kendi tuttuğum kanama , ilişki takıl kağıdını filan götürdüm. Bi tedavi bi çözüm sunar belki diye çok umutluydum. Çünkü geçen ay bana pko teşhisini dahiliye dr.u koymuştu. Ama kadın sadece kâğıtlara bakıp benim yapabilecek birseyin yok doğum kontrol hapindan başka dedi resmen hiç ilgilenmedi . ve hatta umutsuzca anca aşılama yada tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi. tedavi için infertilite ye git dedi. Eve geldim internetten yine aynı hastaneye infertilite bölümüne baktım aynı kadının ismini gördüm. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Be kadın madem sen o konuda da uzmansin neden o poponu kaldırıp beni bi ultrasona d koyup sen bakmiyorsun ilgilenmiyotsun . çok kafam attı ya gitmek filan istemiyorum Şuan doktora. Ne yapacağını Şaşırdım :KK11:
Canim sen iyi bir doktora gorun derim durumun varsa ozele git sağlık bu sonuçta herşeyini detaylı öğren böyle daha çok strese girersin olacağı varsa da ol az kafan rahat olduktan sonra asilamayacak sorun yok tur allahın izniyle yüce rabbim ol der ve olur kun fe yekun unutma

Canim bizim gibi fazla kafaya takma ilişkiden sonra hemen kalkma yarım saat beline yastık koyup otur haftada 3 kez düzenli birliktelik yaşayın yumurtlama günlerinde de gün aşırı yada iki günde bir ilişki yaşayın gerisi yüce rabbimintakdiri bide sakin gunun geçmeden test yapma sonra hayal kırıklığı olur ba ben yaptım çok mutsuzum su an canim :KK43:
şöyle bir durumda var ben ilk gebeliğimde daha 3 gün gecikmişti hemen dayanamayıp test yaptım pozitif çıkmıştı ama 2 sonra düşük yaptım yani anlatmak istediğim test yapmasydım normal adetim geldi sanacaktım ve hamilekalıp düşük yaptığımı bilmeyecektm oyüzden adet dönemine yakın test yapmak bi taraftanda iyi diye düşünüyorum seninde aklında olsun canım

şöyle bir durumda var ben ilk gebeliğimde daha 3 gün gecikmişti hemen dayanamayıp test yaptım pozitif çıkmıştı ama 2 sonra düşük yaptım yani anlatmak istediğim test yapmasydım normal adetim geldi sanacaktım ve hamilekalıp düşük yaptığımı bilmeyecektm oyüzden adet dönemine yakın test yapmak bi taraftanda iyi diye düşünüyorum seninde aklında olsun canım
Ben adetim gelmeden 3 gun once yaptım canim sabah 7 de negatif çıktı şimdi iki gun var adetime çok üzülüyorum genç gebeligimde iki gun varken yaptım çok silik pembe çizgi çıkmıştı :(

Slm kızlar. Ben bu ay ikinci çocuk istediğim için korunmayı bıraktım. En son adetim 01/09/2015 te oldu. 30/09/15 kan ve idrar testi yaptım 0,18(negatif) çıktı. Ama hala adet olmadım. geç yumurtlamış olabilir miyim? Yada kan testi hatalı olabilir mi? Bu arada biz denemelere devam ediyoruz. Yani sorum şu, test yaptığım gün 30/09/15 te yumurtlamış olma ihtimalim varsa hala hamile kalma umudum da devam eder mi? Çünkü bu ay işte sıkıntılı bi dönem geçirdim ve ben ne zaman böle bi sıkıntı yaşasam o ay 10-15 gün gecikirim. Birde adetle yada hamilelikle ilgili en ufak bile bi belirtim yok:KK43: Lütfen yardımcı olun....

Kizlar bakarmsn bu sabah yaptm

Eklentiler

• 20151007_110424.jpg
    20151007_110424.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 52
Ben adetim gelmeden 3 gun once yaptım canim sabah 7 de negatif çıktı şimdi iki gun var adetime çok üzülüyorum genç gebeligimde iki gun varken yaptım çok silik pembe çizgi çıkmıştı :KK43:
Her ay umutla beklemek insanı yoruyor bende bu ay bakalım olmuşmu diye bekliyorum ama büyük ihtimalle olmadı çünkü tam gebeliğin verimli olduğu dönem bayrama denk geldi ve bişey yapamadık şimdi de adetime 3 gün kaldı ama ne kadar calissakta boş gibi geliyor

Kızlar şu genital bölgemde bir ağrı var bebek düşünüyoruz ama inşallah onla ilgili bişey değildir ağrı olalı 3 gün oluyor doktora gitsem mi yoksa beklesem geçer mi bilemedim

Slm kızlar. Ben bu ay ikinci çocuk istediğim için korunmayı bıraktım. En son adetim 01/09/2015 te oldu. 30/09/15 kan ve idrar testi yaptım 0,18(negatif) çıktı. Ama hala adet olmadım. geç yumurtlamış olabilir miyim? Yada kan testi hatalı olabilir mi? Bu arada biz denemelere devam ediyoruz. Yani sorum şu, test yaptığım gün 30/09/15 te yumurtlamış olma ihtimalim varsa hala hamile kalma umudum da devam eder mi? Çünkü bu ay işte sıkıntılı bi dönem geçirdim ve ben ne zaman böle bi sıkıntı yaşasam o ay 10-15 gün gecikirim. Birde adetle yada hamilelikle ilgili en ufak bile bi belirtim yok:KK43: Lütfen yardımcı olun....

Kızlar kimse bana yardımcı olamıcak mı acaba:( Benim gibi olup sonradan hamile olan var mı acaba?

Kızlar aklınızda olsun hamile kalmadan guatr testi yaptırın guatrin olması hamilelik riskini düşürüyor yada hamile kalinsa bile düşük riskini artırıyor ayrica bebeğin besleneme gelisememe sakat kalma olasigini artırıyormus

Kizlar naptiniz ne ettiniz bi değişiklik va mi elif canim sen naptin kan testi yaptirdin mi bi ses verin yaaa

Back