Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Slm kızlar hamilelik çalışmalarını nasıl yapıyorsunuz önemli noktaları var mı ben 2 ay önce düşük yaptım şimdi tekrar istiyoruz ama bu ay olmadı sanki ilk hamile kaldigimda bilmiyordum ama kendimi hamile gibi hissediyordum hafif mide bulantim vardı şimdi daha bir belirti yok hamile kalmak içinde tek bildiğim ilişkiden sonra ayakları havaya dikmek sizin bildiginiz birsey varsa bana yardımcı olun

Canim bizim gibi fazla kafaya takma ilişkiden sonra hemen kalkma yarım saat beline yastık koyup otur haftada 3 kez düzenli birliktelik yaşayın yumurtlama günlerinde de gün aşırı yada iki günde bir ilişki yaşayın gerisi yüce rabbimintakdiri bide sakin gunun geçmeden test yapma sonra hayal kırıklığı olur ba ben yaptım çok mutsuzum su an canim

Arkadaşlar bu arada benim adet günüm 9 ekim ben dayanamadım adetimden 4 gun e test yaptım negatif daha doğrusu cizgi anca isikta bakınca belli oluyo dedim herhalde bu testin kendi çizgisi bu sabah gene yaptım test sabah ilk idrarla ama gene negatif adetime 3 gun var erken mi daha sizce çok üzülüyorum ya oysaki bütün belirtiler vardı gogus sıklığı kasik agrisi ve batması akıntı gelmesi hepsi vardı sizce daha erken midir yardımcı olun bana

Idar negatif cikmasi cok normal bnim 5 gun geci kala idrar net cikmuyr bende cuma gunu yenilcm

kızlar benimde adetime 10 gün var rahmime bişe batırıyolarmış gibi oluyorum bazen, bir de iki günden beri dizlerim bildiğiniz sızlıyo ya belki başka bişeydendir o bilmiyorum da olsun bu ay

daha erken canım kanda çıkar ama idrarda çıkmaz daha :/

daha erken canım kanda çıkar ama idrarda çıkmaz daha :/
Canim önceki gebeligimde adetime tam 2 gun varken öğlende ıdrar testi yaptım silik çıkmıştı çok açık pembeydi ama 3 gunce yaptım şimdi hiçbirşey yoktu ya umutlarim gitti hep

kızlar benimde adetime 10 gün var rahmime bişe batırıyolarmış gibi oluyorum bazen, bir de iki günden beri dizlerim bildiğiniz sızlıyo ya belki başka bişeydendir o bilmiyorum da olsun bu ay
Canim su an o yumurtan dollenmeye calisiyodur o yüzden o batmalar olur

Kizlad 37. Gunde gecijti adet ama kan yaptrmaya korkuyurm dun idrar yaptim cok silik sekilde cikti idrar testi kac gunde bir yapiyrsunuz

Umarım bebek geliyordur canim ben test yaptım çıkmadı o yüzden umudumu yitirdim artık ben ama umarım senin olur

Hecen cuma kan verdim negatifti
Gec dollenme olmuştur belki canim ama sen en iyisi bi kadın doğuma gorun hamileyken belli olur değilse nde sokturucu hap verir çabucak olursun ki çalışmalara hemen baslarsin peki önceden adetin düzenli miydi ilk kez mi böyle oldun

Evt 28 gnde bir olurm sokucu kullanmamm cunku daha gec ogrenenler bile olmus 45. Gunn falaan o yuzden bilmiyrm yarin idrar testi yapalibilirm ama erken mi bilmiyrm

Evt 28 gnde bir olurm sokucu kullanmamm cunku daha gec ogrenenler bile olmus 45. Gunn falaan o yuzden bilmiyrm yarin idrar testi yapalibilirm ama erken mi bilmiyrm
Ne erkenii bence sennidrar değilde kan testi yaptir 5 un üstü gebelik zaten gec döllenme varsa bile hemen cikar

Kizlar moralim cok bozuk dün marmara eğitim araştırmaya gittim kadın doğuma. Doktora geçen ayki sonuçlarımı kendi tuttuğum kanama , ilişki takıl kağıdını filan götürdüm. Bi tedavi bi çözüm sunar belki diye çok umutluydum. Çünkü geçen ay bana pko teşhisini dahiliye dr.u koymuştu. Ama kadın sadece kâğıtlara bakıp benim yapabilecek birseyin yok doğum kontrol hapindan başka dedi resmen hiç ilgilenmedi . ve hatta umutsuzca anca aşılama yada tüp bebekle hamile kalabilirsin dedi. tedavi için infertilite ye git dedi. Eve geldim internetten yine aynı hastaneye infertilite bölümüne baktım aynı kadının ismini gördüm. Kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Be kadın madem sen o konuda da uzmansin neden o poponu kaldırıp beni bi ultrasona d koyup sen bakmiyorsun ilgilenmiyotsun . çok kafam attı ya gitmek filan istemiyorum Şuan doktora. Ne yapacağını Şaşırdım

Ne erkenii bence sennidrar değilde kan testi yaptir 5 un üstü gebelik zaten gec döllenme varsa bile hemen cikar
Ama bugn 10. Gynun 10 gun once ilski yasamistim o olduysa oldu sanirim ama bilmiyrm 10 gun kanda cikar mi daha dollencek rahime yerlesck falan filan

Ama bugn 10. Gynun 10 gun once ilski yasamistim o olduysa oldu sanirim ama bilmiyrm 10 gun kanda cikar mi daha dollencek rahime yerlesck falan filan
Çıkar canim her türlü çıkar biz adetin 14. Günü ilişki yaşıyoruz da 10 gun sonra hatta daha bile erken nasıl cikiyo oda çıkar eminim için rahatlar hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…