- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
Canim bizim gibi fazla kafaya takma ilişkiden sonra hemen kalkma yarım saat beline yastık koyup otur haftada 3 kez düzenli birliktelik yaşayın yumurtlama günlerinde de gün aşırı yada iki günde bir ilişki yaşayın gerisi yüce rabbimintakdiri bide sakin gunun geçmeden test yapma sonra hayal kırıklığı olur ba ben yaptım çok mutsuzum su an canimSlm kızlar hamilelik çalışmalarını nasıl yapıyorsunuz önemli noktaları var mı ben 2 ay önce düşük yaptım şimdi tekrar istiyoruz ama bu ay olmadı sanki ilk hamile kaldigimda bilmiyordum ama kendimi hamile gibi hissediyordum hafif mide bulantim vardı şimdi daha bir belirti yok hamile kalmak içinde tek bildiğim ilişkiden sonra ayakları havaya dikmek sizin bildiginiz birsey varsa bana yardımcı olun
Arkadaşlar bu arada benim adet günüm 9 ekim ben dayanamadım adetimden 4 gun e test yaptım negatif daha doğrusu cizgi anca isikta bakınca belli oluyo dedim herhalde bu testin kendi çizgisi bu sabah gene yaptım test sabah ilk idrarla ama gene negatif adetime 3 gun var erken mi daha sizce çok üzülüyorum ya oysaki bütün belirtiler vardı gogus sıklığı kasik agrisi ve batması akıntı gelmesi hepsi vardı sizce daha erken midir yardımcı olun bana
Canim önceki gebeligimde adetime tam 2 gun varken öğlende ıdrar testi yaptım silik çıkmıştı çok açık pembeydi ama 3 gunce yaptım şimdi hiçbirşey yoktu ya umutlarim gitti hepdaha erken canım kanda çıkar ama idrarda çıkmaz daha :/
Canim su an o yumurtan dollenmeye calisiyodur o yüzden o batmalar olurkızlar benimde adetime 10 gün var rahmime bişe batırıyolarmış gibi oluyorum bazen, bir de iki günden beri dizlerim bildiğiniz sızlıyo ya belki başka bişeydendir o bilmiyorum da olsun bu ay
Canim su an o yumurtan dollenmeye calisiyodur o yüzden o batmalar olur[
ayy anlamadım şuan da adet olacakmışım gibi bi ağrı var hafif hafif :/ bebek gelio mu yoksa :)
Gec dollenme olmuştur belki canim ama sen en iyisi bi kadın doğuma gorun hamileyken belli olur değilse nde sokturucu hap verir çabucak olursun ki çalışmalara hemen baslarsin peki önceden adetin düzenli miydi ilk kez mi böyle oldunHecen cuma kan verdim negatifti
Ne erkenii bence sennidrar değilde kan testi yaptir 5 un üstü gebelik zaten gec döllenme varsa bile hemen cikarEvt 28 gnde bir olurm sokucu kullanmamm cunku daha gec ogrenenler bile olmus 45. Gunn falaan o yuzden bilmiyrm yarin idrar testi yapalibilirm ama erken mi bilmiyrm
Ama bugn 10. Gynun 10 gun once ilski yasamistim o olduysa oldu sanirim ama bilmiyrm 10 gun kanda cikar mi daha dollencek rahime yerlesck falan filanNe erkenii bence sennidrar değilde kan testi yaptir 5 un üstü gebelik zaten gec döllenme varsa bile hemen cikar
Çıkar canim her türlü çıkar biz adetin 14. Günü ilişki yaşıyoruz da 10 gun sonra hatta daha bile erken nasıl cikiyo oda çıkar eminim için rahatlar hemAma bugn 10. Gynun 10 gun once ilski yasamistim o olduysa oldu sanirim ama bilmiyrm 10 gun kanda cikar mi daha dollencek rahime yerlesck falan filan
Aynen canim adetimden iki gun önce yani iliskiden 9 gun sonra idrar testinde silik çizgi kandada 123 çıkmıştı sonuçSende cikti mi canim ben cuma gitcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?