Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Canim benim çok ama çok sevindim bütün herşeyi anlat bize merak ediyorum valla

Benm ilk bebbegim dusuk kab cukmisti onu kaybbetim smdi gebe degerm dusuk kan degerlerine bakilacak o yuzdn ben daha sevinemiyyrum

Oldum canmm inns bu gebelik bebesimi alrim kucagima
bende oldum canim tam 3 aynını oldum kalp atisi alamadık 3 aydır korunmadim ama olmadı aslında bu ay umitliydim ama olmadı du adet olmam lazımdı gelmedi ama çok sancim var kasik agrisi falan bugün gelecek kesin bidahaki aya kaldı artık çok istiyorum ben anne olmayi

Baana da dua edin coksnsevinemiyyrm bebegm sagluklinolsn

Kızlar kimse bana yardımcı olamıcak mı acaba Benim gibi olup sonradan hamile olan var mı acaba?
Şimdi şöyle bi durum var. Ben hamile kalmadan önce dra gittiğimde yumurtlama dönemimdeyim sanırım yumurta görülüyo mü demiştim. Dr kızdı bana meredeyse :) adet olma tarihinden hemen önce bile hamile kalanlar var yumurtlama günü hesaplayıp ilişkiye girmek doğru değil dedi. Adet dönemi boyunca Haftada min 3 kere cinsel ilişki yaşayan kadınlarda 9 ay içinde hamilelik görülme oranı %75 dedi. Onun için canım eğer yumurtlamadıysan bu ay, elbette ümit var ama bunun içib bi kesinlik yok malesef.

Selamlar. Benim ilk hamileliğim tedaviyle oldu yani doktor kontrolünde ilaç falan kullandım o takip etti yumurtlamamı falan. Geçen ay olmadı. Bu ay internette muhtemel yumurtlama günümü hesapladım ayın onu görünüyordu. Ancak adetim 9 gün sürdü. 10. Gün kasıklarımda ağrı vardı. O gün ilişkimiz oldu. Ertesi gün yumurta akı kıvamında akıntım vardı. Yani yumurtlama günleri gelen akıntı. O gün ve sonra olmadı ilişkimiz. Şimdi ben yumurtlama gününü kaçırmış mı oluyorum yoksa şansım var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar merhaba ne zamandır giremedim foruma bulantı kusma serum derken fena haldeyim sizde ne var ne yok?

Selam ben ayın 10unda adet oldum. Zaten bu aydan umutlu değildim adetime 10 gün kala korunmayı bırakmıştık. Bu ay deneyeceğiz bakalım ne olacak? 17 sinden itibaren gün aşırı deneme yapmayı düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

Canim regl günümüz aynı bende ayin 10 unda başladı uzun 3.gun işte bakalım ama artık düşünmek istemiyorum çünkü daha çok üzülüyorum herseyi akışına bıraktım ben artık yumurtlama takibi testler belirtiler falan hikaye benim için hiçbir belirti gerçekçi değil zaten

Ben deneme yapıcam çok takmıyorum açıkçası. Herşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum ve zamanı geldiğinde hamile kalırım diye düşünüyorum. Takıntı haline getirince insan kendini yıpratıyor. Ha şu var önümüzdeki 6 ay içinde olmazsa o zaman doktor yardımına gerek var. Daha öncede yazmıştım bütün kontrollerimi yaptırdım sağlık açısından benim ve eşimin bir engeli yok. Bundan sonrası bebişin keyfine kalmış ne zaman gelmek isterse artık :) Sen uzun zamandır mı deniyorsun?

Canim beni soruyosan 3 gün önce regl oldum demiştim ya zaten artık takmiycam kafama olmuyor demek ki zamanı var gelmedi daha herhalde kurtaj olalı 3 ay oldu daha tık yok çok mutsuzum
Bu mesajını görmemişim. Çok geçmiş olsun. Takma kafana vücut kendini ancak toparlar kürtajdan sonra biraz zaman ver kendine

Canım bi sen buralardasin ötekiler aldı başını giiti nasılsın bulantin falan oluyomu bebisin nasil
Kızlar merhaba ne zamandır giremedim foruma bulantı kusma serum derken fena haldeyim sizde ne var ne yok?
ahh ahh canım ayniyim bende bulantilar beni mahvediyor dayanılmaz derece rabbim şifa versin inslh biran önce toplayalım

Canim beni soruyosan 3 gün önce regl oldum demiştim ya zaten artık takmiycam kafama olmuyor demek ki zamanı var gelmedi daha herhalde kurtaj olalı 3 ay oldu daha tık yok çok mutsuzum
Kafaya takinca hic olmuyor cnmm bn birakmistm o ay hamile kaldm

Amin Rabbim kimseyi zorda bırakmasın bulantı ve kusma (günde 7kez ortalama) mahvetti beni. Minik melegim sağlıklı olsun da ben çekerim napalım artık. Aynı haftadayiz haberleşelim canım aynı şeyleri mi yaşıyoruz diye

Canim ben kurtaj olalı 3 ay oldu 3 aydır deniyorum hiç korunmadim ben ama dediğin gibi sanırım toparlanmaya ihtiyacı var vücudumun bundan bir ay ince kaza geçirdim düştüm vajinamda yirtiklar oldu ameliyat oldum dikis falan attılar kan kaybından olmeme dakikalar kala hemde 25 gun hareketsiz yattım iyilestim çok sukur rahim hiçbir şekilde zarar görmemiş doktor istediğin an hamile kal rahime ilgili en ufak sorun yok dedi ama ben o kadar kan kaybına vücudumun anca normale döneceğini düşünüyorum bilmiyorum belkide bu bir teselli dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…