Canim benim su an adetime 6 gun var ama o kasik batmalariçok oluyo özellikle sol kasikta bide meme uçları sikinca aciyodokunmadan hissetmiyorum ama goguslerim dolu dolu oldu böyle şişti sence bunlar adet belirtisi mi bide iki gündür krem kıvamında bembeyaz akıntı var sivilce çıkmaya başladı yuzumde o yüzden acaba adet belirtisi mi diye yada usuttum mu acaba diye düşünüyorum üzülüyorumKızlar günaydın. Kaldığım yerden okumaya çalıştım mesajlarınızı :) bir hafta önceden test yapmayın kızlar. Ben 7 gün önce erken gebelik testi, ertesi gün yetinmeyip kan testi de yaptığım ve negatifi gördüğüm ay hamileymişim bir hafta sonra öğrendim neticeyi. Lütfen. Yaparsanız da güvenmeyin teste. Hamile kalmak için ilişkiden sonra eşinizz ayaklarınızdan kaldırsıın sizi bir sallasııın. Deneyin bakın :) belirtilere gelince. Meme ucum çok acayip bi şekilde acıyodu. Memeler ciddi şişmiştii. Kasıklarımda batma adetten bikaç gün önce başlardı ama o ay yaklaşık 10 gün önceden başlamıştı. Adete yakınken de ani harekette sol ya da sağ kasığa ağrı giriyodu. Bunlar kesin belirtiler :)
kuzucuk bak sat 10 eylüldü 16snda bitti ve biz o gece biter bitmez ben duş aldım ilişkiye girdik . aradan bi gün geçti kahverengi pembemsi akıntı gelmeye başladı 5-6gün kadar sürdü. geçen hafta salı günü kasıkta batma denilen sol kasığıma bıçak batar gibi bişi yaşadım sabah kahvaltı ederken 2-3 saniye kadr sürdü geçti.akşam oldu biz açık outlete bayramlık almaya gittik o akşam yağmur başladı bi mağaza ya girdim bi parfüm sıkmışlar (bnde astım bronşit vb. şey yok) herkez iyi gezio falan birden kötü oldum öksürmeye gözlerimden yaş gelmeye başladı kusacak duruma geldim hemen çıktık dışarı su falan içtim kendime zoraki geldim. sonra o kasık batmaları ertesü gün ara ara devam etti ve bel ağrıları başladı . sabahları ağızda kuruluk . göğsüme su deyince bile acıma yani hassaslık sonra sol kasık ağrısı olmaya başladı ki (ben adetimden önce hiç bir belirti yaşamam adet günü adetimin oldunu akıntıdan anlarım ztn bu yüzden hep günlük pet kullanırım.ve adetimin ikinci günü kasık ağrılarım başlar)Canim benim su an adetime 6 gun var ama o kasik batmalariçok oluyo özellikle sol kasikta bide meme uçları sikinca aciyodokunmadan hissetmiyorum ama goguslerim dolu dolu oldu böyle şişti sence bunlar adet belirtisi mi bide iki gündür krem kıvamında bembeyaz akıntı var sivilce çıkmaya başladı yuzumde o yüzden acaba adet belirtisi mi diye yada usuttum mu acaba diye düşünüyorum üzülüyorum
bende aynı ilişkiye girdikten sonra sırt üstü yatıorum devamlıAdetin bitiminden itibaren düzenli olarak ilişkiye girmek dışında hiçbir şey yapmadık canım. Her seferinde kalkmadan bir müddet yatıyodum ama. Dediğim gibi eşim ayaklarımdan kaldırıyodu ve sallıyodu bikaç defa. Bi sorun yoksa bence kolaylaştırıyo hamile kalmayı.
Ben yarım litre acılı şalgam suyu kafama dikmiş bitirmiştim senin haftalarında. Yeşil turşu biber var ya acıı. Bi oturuşta 30 tane falan yiiyodum. Bol su iç merak etme bi şey olmaz. Ben de acı ekşi istiyodum hep. Erkekmiş. Bakalım sende de tutacak mı :)
13+0 sanırım. 12+4 falandı herhalde ikili test yaptırdım ayrıntılı ultrasona falan girdim. Dr o gün emin olamadı cinsiyetinden. İkili testin Kan testi sonucu çıkınca gel, bakalım tekrar söylerim dedi. Söyledi nitekim :) istanbulda mı yaşıyosun?Aynen bende ya aci biber yemeye bayılıyorum. Ama yememeye çalışıyorum peki sizin kaçıncı haftada belli oldu cinsyeti
Valla farklı şeyler yaşamışsın. Her bünye farklı oluyo işte. Ama ilişkinin ertesi günü erken geldi öyle kanama falan. Bende hiç kanama olmadı mesela. Ama biçokları için adetten sonraki kanama hamilelik belirtisi oluyo Ağızda kuruluk da belirti ama dediğin gibi. Hala bile ağzım krema gibi. Tükürük var ama bayağı yoğun kıvamlı böyle yapış yapış. Göbek değişimi için de çok erken. Akıntı olayı normal. Olabilir oluyo da. Vücut ısısı artıyo. Ben ilk 1-2 ay yanaklarım kırmızı geziyodum :) göğüsler her zamankinden fazla şişiyo ve ağrıyo. Anlıyosun farklı olduğunu. Benim göğüslerim adet sırasında hep yanları sertleşir ağrırdı çok. Hamile kaldığım ay göğsümün ucuyla beraber ortası ağrıyodu inanılmaz. Taş gibiydi ve büyüdü. Eşim de fark etmişti yani. ama ağrı ve ısı artışı aynı zamanda adet belirtisi. Koku hassasiyetine gelince. Bende ufak ufak adetten bir iki gün önce başladı sanırım ama bariz değildi. Gecikmeden 2-3 hafta sonra başladı esas olarak ki ben çok aşırı da yaşamadım aslında. Kusmadım mide bulantım olmadı hamileliğimde.bende aynı ilişkiye girdikten sonra sırt üstü yatıorum devamlı
sat 10 eylüldü 16snda bitti ve biz o gece biter bitmez ben duş aldım ilişkiye girdik . aradan bi gün geçti kahverengi pembemsi akıntı gelmeye başladı 5-6gün kadar sürdü. geçen hafta salı günü kasıkta batma denilen sol kasığıma bıçak batar gibi bişi yaşadım sabah kahvaltı ederken 2-3 saniye kadr sürdü geçti.akşam oldu biz açık outlete bayramlık almaya gittik o akşam yağmur başladı bi mağaza ya girdim bi parfüm sıkmışlar (bnde astım bronşit vb. şey yok) herkez iyi gezio falan birden kötü oldum öksürmeye gözlerimden yaş gelmeye başladı kusacak duruma geldim hemen çıktık dışarı su falan içtim kendime zoraki geldim. sonra o kasık batmaları ertesü gün ara ara devam etti ve bel ağrıları başladı . sabahları ağızda kuruluk . göğsüme su deyince bile acıma yani hassaslık sonra sol kasık ağrısı olmaya başladı ki (ben adetimden önce hiç bir belirti yaşamam adet günü adetimin oldunu akıntıdan anlarım ztn bu yüzden hep günlük pet kullanırım.ve adetimin ikinci günü kasık ağrılarım başlar)
nasıl ağrı ağlıycam gece uyuyamıorum sanki adet olucam adet oldumun ikinci günü çektiğimin aynısı ama sadece sol kasıkta . eşim acile götüreyim dedi bende aşkm gerek yok gitsek anca bi iğne yapıp savarlar başlarından dedim. ogece öle geçti zar zor uyuduk sabah sol kasıkta ağrım yoktu ama bel ağrım vardı yorgunluk yataktan çıkmama hissi vardı. midem hafif bulanıodu böle böle sol kasık batmaları yine devam etti geçen gece yine yaşadım o fena ağrıyı adetime 8gün kala falan .ağladım durmadan . iki kerede durduk yere ağlama krizine girdim falan. dün test yaptım normal gebelik testi beyaz gölge gibi çizgi çıktı işte . şimdi bugun allaha şükür sol kasık ağrım yok ve batmalarda az şidettli .sabah beyaz akıntım oldu damla leke gibi hani krem olurya onun kıvamına yakın. sarı gibi açık kahverengi akıntım var bide pembemsi akıntım oldu öğle civarı okadr.8ekim bat o tarihi bekliorum ogün testimi tekrarlıycam kırmızı kartı görmezsem bide göbeğimin şekli deişti göbeğim zaten vardı sarkıodu ama değişmiş sarkmıo vücut ısım arttı ama ben üşüyorum napıcm bn ya
bendd kusmadım mide bulantımda çok hafif kusacak derecede deilValla farklı şeyler yaşamışsın. Her bünye farklı oluyo işte. Ama ilişkinin ertesi günü erken geldi öyle kanama falan. Bende hiç kanama olmadı mesela. Ama biçokları için adetten sonraki kanama hamilelik belirtisi oluyo Ağızda kuruluk da belirti ama dediğin gibi. Hala bile ağzım krema gibi. Tükürük var ama bayağı yoğun kıvamlı böyle yapış yapış. Göbek değişimi için de çok erken. Akıntı olayı normal. Olabilir oluyo da. Vücut ısısı artıyo. Ben ilk 1-2 ay yanaklarım kırmızı geziyodum :) göğüsler her zamankinden fazla şişiyo ve ağrıyo. Anlıyosun farklı olduğunu. Benim göğüslerim adet sırasında hep yanları sertleşir ağrırdı çok. Hamile kaldığım ay göğsümün ucuyla beraber ortası ağrıyodu inanılmaz. Taş gibiydi ve büyüdü. Eşim de fark etmişti yani. ama ağrı ve ısı artışı aynı zamanda adet belirtisi. Koku hassasiyetine gelince. Bende ufak ufak adetten bir iki gün önce başladı sanırım ama bariz değildi. Gecikmeden 2-3 hafta sonra başladı esas olarak ki ben çok aşırı da yaşamadım aslında. Kusmadım mide bulantım olmadı hamileliğimde.
ağrı ve ısı artışı adet belirrisimi bilemicem çünki adetten önce hiç bi belirtim olmazdı tuvalete gider adet oldumu öle öğrenirim ikinci günü başlar ağrılarım. bitene kadr devam eder. bide bugun göğüslerimin büyüdüğünü fark ettim bide ağrı girio durmadan sağdanda ağrı girmeye başladı solda ağrım kalmadı sağdan bıçak batar gibi girmeye başladı gazımda var bide bi şişkinlik var sankiValla farklı şeyler yaşamışsın. Her bünye farklı oluyo işte. Ama ilişkinin ertesi günü erken geldi öyle kanama falan. Bende hiç kanama olmadı mesela. Ama biçokları için adetten sonraki kanama hamilelik belirtisi oluyo Ağızda kuruluk da belirti ama dediğin gibi. Hala bile ağzım krema gibi. Tükürük var ama bayağı yoğun kıvamlı böyle yapış yapış. Göbek değişimi için de çok erken. Akıntı olayı normal. Olabilir oluyo da. Vücut ısısı artıyo. Ben ilk 1-2 ay yanaklarım kırmızı geziyodum :) göğüsler her zamankinden fazla şişiyo ve ağrıyo. Anlıyosun farklı olduğunu. Benim göğüslerim adet sırasında hep yanları sertleşir ağrırdı çok. Hamile kaldığım ay göğsümün ucuyla beraber ortası ağrıyodu inanılmaz. Taş gibiydi ve büyüdü. Eşim de fark etmişti yani. ama ağrı ve ısı artışı aynı zamanda adet belirtisi. Koku hassasiyetine gelince. Bende ufak ufak adetten bir iki gün önce başladı sanırım ama bariz değildi. Gecikmeden 2-3 hafta sonra başladı esas olarak ki ben çok aşırı da yaşamadım aslında. Kusmadım mide bulantım olmadı hamileliğimde.
13+0 sanırım. 12+4 falandı herhalde ikili test yaptırdım ayrıntılı ultrasona falan girdim. Dr o gün emin olamadı cinsiyetinden. İkili testin Kan testi sonucu çıkınca gel, bakalım tekrar söylerim dedi. Söyledi nitekim :) istanbulda mı yaşıyosun?
Üzülme canim sıkma canını bu ay olmazsa bidahaki ay olur hayırlısı böyleymiş demek kiArkadaşlar benim umutlar başka bahara kaldı iki gün gecikmeli olarak adet oldum maaleaef. Anladım ki belirti olarak düşündüğüm şeyler psikolojikmiş.
Dilerim sizin hayalleriniz boşa çıkmasın bebeklerinize kavuşun..
Sevgiler..
Ahh ahhh benimde bi bebisim olsa o pit pitlari duymak için neler vermezdim nasıl bir duygu çok merak ediyorum allahım bana nasip edecek mi acabaEvet istanbuldayim inşallah bende en yakın zamanda kalp atisini duyar cinsiyetini lgrenirim ya
Ahh ahhh benimde bi bebisim olsa o pit pitlari duymak için neler vermezdim nasıl bir duygu çok merak ediyorum allahım bana nasip edecek mi acaba
yap cnm kan ver daha adet olmamışsınArkadaslar cuma gunu kan testi yaptim negatif ti hastalanmadm hala sizce yarin kan testi yapimmi
Inns canm sinirlerim bozuldu artikyap cnm kan ver daha adet olmamışsın
sakin ol cnm kan ver eger negatif cıkarsa doktora git bi kis felan mi var yada adet söktürücü verirInns canm sinirlerim bozuldu artik
31 agustos adet olmusutm gec dollenme mi var acabasakin ol cnm kan ver eger negatif cıkarsa doktora git bi kis felan mi var yada adet söktürücü verir
ooo canm cok olmuş 1 aydan fazla olmuş kan ver tekrar cnm31 agustos adet olmusutm gec dollenme mi var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?