En kesimi kan testi bütün sorularına cvp bulursunBende bugun yada yarin kan yaptirsam mi
kız pınar biz bu gidişle uzman olucaz vallaAdet tarihin ne zaman canim baslangici
9 ekimde olucamAdet tarihin ne zaman canim baslangici
inş. ikimizde adet olmayızda kavuşuruz mucizemize9 ekimde olucam
aynen tubisya ben desen uzman jinekolog oldumkız pınar biz bu gidişle uzman olucaz valla
gerçi ben çocuk gelişimi okudum ama bilgilerimin çoğunu burda tazeledim dahada bilgi sahibi oldum :)
Himm benimle aynisin bende o gün olu cam kismetse ya 8 yada 9 canim9 ekimde olucam
İnşaallah kötü birşey yoktur ferah tut içini
geçmiş olsun canım neymiş gittin mi doktora
Tatlım son durumun nedir merakta bıraktın bİizi inşşlh meleğin seninledir
Düşük yaptım canm.. Çok sancılıydı ama geçti çok şükür..
Çok geçmiş olsun allah bir daha yasatmasin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinCanımm düşük yaptım maleseff.. Giremedim foruma bi kaç gün evdeydim hep dinlendim.. Çok sancılı oldu.. Sistit belası daha devam ediyor.. İlaç içiyorum ama geçmiyor.. Tekrar hastane doktor tahlil beni bekliyor ama gözümde büyüyor hep
sıkma canını canım benim rabbim tez zamanda versin inşşlh oluruna bırakmak gerekıyo bız kafamıza çok taktığımız için böyle oluyor gelenlerde gidiyo işteCanımm düşük yaptım maleseff.. Giremedim foruma bi kaç gün evdeydim hep dinlendim.. Çok sancılı oldu.. Sistit belası daha devam ediyor.. İlaç içiyorum ama geçmiyor.. Tekrar hastane doktor tahlil beni bekliyor ama gözümde büyüyor hep
Geçmiş olsun canım... Rabbim inşaallah sağlık sıhhat versin sana ve eşine daha mutlu günler göstersin :)Maalesef düşük yaptım canm.. Pazardan beri de girmedim foruma.. Değişik bir duygu.. Ama alışıyorsun.. Kıyısından dönmek üzse de biraz daha artıyor umutlar.. Yeter ki sağlık olsun..
Ben yarım litre acılı şalgam suyu kafama dikmiş bitirmiştim senin haftalarında. Yeşil turşu biber var ya acıı. Bi oturuşta 30 tane falan yiiyodum. Bol su iç merak etme bi şey olmaz. Ben de acı ekşi istiyodum hep. Erkekmiş. Bakalım sende de tutacak mı :)Kızlar bişey sorucam size belki bilirsiniz ben bilmiyorum çünküyemek yiyemiyorum ben 3 saatten beri simdi bi kavanoz tursu yedim acı değildi ama sizce bebeğe zararı olmusmudur ya
cnm peki başka neler denedin hamile kaldıgın ay neler kullandınızKızlar günaydın. Kaldığım yerden okumaya çalıştım mesajlarınızı :) bir hafta önceden test yapmayın kızlar. Ben 7 gün önce erken gebelik testi, ertesi gün yetinmeyip kan testi de yaptığım ve negatifi gördüğüm ay hamileymişim bir hafta sonra öğrendim neticeyi. Lütfen. Yaparsanız da güvenmeyin teste. Hamile kalmak için ilişkiden sonra eşinizz ayaklarınızdan kaldırsıın sizi bir sallasııın. Deneyin bakın :) belirtilere gelince. Meme ucum çok acayip bi şekilde acıyodu. Memeler ciddi şişmiştii. Kasıklarımda batma adetten bikaç gün önce başlardı ama o ay yaklaşık 10 gün önceden başlamıştı. Adete yakınken de ani harekette sol ya da sağ kasığa ağrı giriyodu. Bunlar kesin belirtiler :)
Adetin bitiminden itibaren düzenli olarak ilişkiye girmek dışında hiçbir şey yapmadık canım. Her seferinde kalkmadan bir müddet yatıyodum ama. Dediğim gibi eşim ayaklarımdan kaldırıyodu ve sallıyodu bikaç defa. Bi sorun yoksa bence kolaylaştırıyo hamile kalmayı.cnm peki başka neler denedin hamile kaldıgın ay neler kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?