Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

gerçekten mi cokkk sevindm cnm hadi hayırlı olsun inşşş güzel sonuçlar alırsın bebeğin seninledir cnm darısı bana şimdi cnm sen bana dua et 100 tane oku bakalaım taze anne
ya dah kesin deil bakalım haftaya o çizgiyi daha belirgin görmeden inanmam ben ona
okurum tabi o duayı zaten dün herkez içn 300 kere okudum

ya dah kesin deil bakalım haftaya o çizgiyi daha belirgin görmeden inanmam ben ona
okurum tabi o duayı zaten dün herkez içn 300 kere okudum
sagol cnm allah razo olsun inşş vardır ya olmasa 2 çizgi cıkmaz bence cnm ama allah bilirrr inşşş vardırr

cnm olsun kilo verilir merak etme cnm doğumdan sonra verirsin ya kiloyu dua nı eksit etme cnm
kısmet kuzum daha bebek varmı yokmu belli deil varsada zaten 3+1 haftalık daha 4 olmadığı için tam belli deil :) merak etme duamı ekik etmem dua etmekle dil aşınmaz

sagol cnm allah razo olsun inşş vardır ya olmasa 2 çizgi cıkmaz bence cnm ama allah bilirrr inşşş vardırr
ya çok silikti tam pembe bile değildi beyaz gibi bi çizgi var pembe olmadığı için oyüzden belli olmuo ve ben o çizgiyi pembe görmeden inanmam

ya çok silikti tam pembe bile değildi beyaz gibi bi çizgi var pembe olmadığı için oyüzden belli olmuo ve ben o çizgiyi pembe görmeden inanmam
cnm daha 1 hafan var koyulaşır 2 gün sonra yap yada daha 1 hafan var adet gününü bekle cnm

Merhabalar ben mayısta evlendim eşim korunuyordu. 1 ekimden itibaren korunmayı bıraktık artık çocuk olsun istiyoruz. Yaşım 32 bakalım ne zaman tutacak merakla bekliyorum :)) korunmasız ilişki olduğu gün adetime 10 gün vardı yani tutma ihtimali yok ama bünye alışsın dedik :)) inşallah güzel haberler paylaşırız hepberaber :))

merhaba bende martta evlenmiştim haziranda bıraktık tamamen korunmayı bizde hayırlısı olur inş.

merhaba bende martta evlenmiştim haziranda bıraktık tamamen korunmayı bizde hayırlısı olur inş.
ayın 9 unda adet olacağım bittikten sonra yumurtlama günüme göre deneyeceğiz bakalım :) doktora gidip bütün tahlillerimi yaptırdım smear ve hpv testlerimi yaptırdım. Herhangi bir sorun çıkmadı ama bakalım bebiş ne zaman gelmek isteyecek :))

benimde 8 ekim tarihindr bat tarihim bugun yaptım hafif belli belirsiz bi beyaz çizgi var haftaya tekrar yapıcam kısmet diyelim gelmezsede yine gidicem doktora sol tarafımda kasık batmalarım var çünki

benimde 8 ekim tarihindr bat tarihim bugun yaptım hafif belli belirsiz bi beyaz çizgi var haftaya tekrar yapıcam kısmet diyelim gelmezsede yine gidicem doktora sol tarafımda kasık batmalarım var çünki
hayırlısı olsun inşallah gelir :)

Adet tarihin ne zaman canim baslangici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…