Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

İyi geceler benimde bugun adet olmam lazımdı bugun olmadım:) yarın da olmassam bi test daha yapıcam ama içimde hiç pozitif bi his yok

Çikolata mı resmen görünce midem bulanıyo artık neyse sağlıklı olsun da bebeğim cinsiyet önemli değil ama insan birşeyler almak istiyor gerçi şuan okadar çok eşyası varki unisex aldık hepsini birazda pembe yada mavi alalım dedik :)

sağlıklı olsunda cinsiyetin gerçekten önemi yok

sitres yapma diolar akışına bırak diolar ama bilmiolarki soldaki kasık ağrısı her seferinde hatırlatıo ....

Arkadaslar gunaydnnn bugn test yaptm ikinci cizgi silik çıkti var mi yok mu bilemiyorum

tmm cnm okurum bende okuyayım hepimiz adına

tmm cnm okurum bende okuyayım hepimiz adına
saol cnm ben test yaptım çok hafif bi çizgi çıktı ama kısmet diyelim haftaya tekrar yapıcam . kasık batmalarım devam edio bir hafta daha beklicem perşembe tekrar yapıcam çık mazsada hastaneye gidicsm ağrıların batmaların sebebini öğrencem

Arkadaslar gunaydnnn bugn test yaptm ikinci cizgi silik çıkti var mi yok mu bilemiyorum
Gunaydin arkadasim. Buyuk bir ihtimalle hamilesindir. Daha cok yeni oldugu icin silik cikmis olmali. Yoksa bombos bembeyaz olurdu hic cizgi olmazdi.
Benimde oyle olmustu adetime 2-3 gun kala test yaptigimda silik cikti bir hafta sonra tekrar yaptigimda netti.
Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin ins.

inşş cnm ya sizin kaç ay oldu bebek isteyeli sorununuz ne

benimde belli belirsiz çıktı kısmet diyelim

gerçekten mi cokkk sevindm cnm hadi hayırlı olsun inşşş güzel sonuçlar alırsın bebeğin seninledir cnm darısı bana şimdi cnm sen bana dua et 100 tane oku bakalaım taze anne

hayırlı olsun kuzum .
bende yaptım nprmal gebelik testlerinden almış. daha erken çıkmıycanı bile bile yaptım çok hafif bi çizgi çıktı gözle zor görünüo ışık tutarak fark ettim eşimede gösterdim aşkım üzülme dedi bir hafta daha bekliyelim ozmn yaparız dedi kısmet diyelim 8 ekimde tekrar yapıcam nasipte varsa olur

hiç bi sorunumuz tok allaha şükür 5-6 ay oldu 14 haziranda bırakttık tamamen korunmayı ama ondan öncede her gün korunmuoduk ara sıra korunuoduk
cnm bizimde sorun yok sadece eşimde biraz sperm harekilerinde yavaşlama varmış ama olmuyo ne yapsammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…