Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar bişey sorucam size belki bilirsiniz ben bilmiyorum çünkü yemek yiyemiyorum ben 3 saatten beri simdi bi kavanoz tursu yedim acı değildi ama sizce bebeğe zararı olmusmudur ya

Canim sen hamile okdugunu kan lami ogrendin yoksa âdet gecikince test mi yaptn

Valla benim adete 8 gun var canim ara sıra ani hareketlerde şiddetli kasik batması akıntı ve göğüs ucu acisidisinda başka belirti yok bunlarda belirti mi bilmiyorum valla :)

Valla benim adete 8 gun var canim ara sıra ani hareketlerde şiddetli kasik batması akıntı ve göğüs ucu acisidisinda başka belirti yok bunlarda belirti mi bilmiyorum valla :)

Evet belirti ama en önemli belirti de ne biliyomusun ben öyle anladım ayıptır sölemesi tuvaletten sonra tuvalet kağıdına hafif kahve rengi leke olmuştu o en büyük hamişlik belirtisiymiş sizde çok dikkat edin tuvalet kağıdına mutlaka bakın silince

Canim sen hamile okdugunu kan lami ogrendin yoksa âdet gecikince test mi yaptn

Adetim gecikmedi evde normal test yaptım sadece 2. Çizginin Minnacık yeri belliydi el feneriyle göeünüyodu yani sadece ben görüyodum sonra kan testi yaptırdım sonuç 25.67

Adetim gecikmedi evde normal test yaptım sadece 2. Çizginin Minnacık yeri belliydi el feneriyle göeünüyodu yani sadece ben görüyodum sonra kan testi yaptırdım sonuç 25.67
Hayrli olsn canm dkkat et kendini koruu bende test ypmaya cekiniyrum negatf cikack diyee

valla bendede var oo solda ağrı yemek yiyemiorum kokuları rahatsız edioo bu akşam zar zr bikaç şey yedim salata yedim ekşi güzel o rahatlattı ama yine acıktım yine yedim yemek göresim yok ya valla

valla bendede var oo solda ağrı yemek yiyemiorum kokuları rahatsız edioo bu akşam zar zr bikaç şey yedim salata yedim ekşi güzel o rahatlattı ama yine acıktım yine yedim yemek göresim yok ya valla
Bence bebis geliyor sana

Aynen canım hep eksi acı çiğ köfte dalan yemek istiyo bu belirtiler erkek bebek belirtisiymiş :)

Aaaa ne salgiliyomus nasıl anlıyomus ki ay bak heycanlandım şimdi şimdi benm 2 hafta sonra cinsiyet belli mi
erkek se evet belli ediomuş o salgılafığı şey tam olark ne oldunı bilmiomda bide cinsiyet öğrebmek için kontrole çikolata yiyip gidiolar bizim arkadrşlar yedi gitti birinin erkek dierinin kız doktor bile şaşormıs bu kdr erken bellimi olur diye :)

bbekler mutluluk hormonundan kollanırı ayaklarını açıolarmış ama onların 3 aylıktı netleştiği zmn ama iki aylıkken doktor biliomuş ama yanılma payı olduğu için sölemiomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…