• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Sen ne zamandır istiyosun canim benim allah hepimize nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
çok saol amin..
biz işte hep istedikte hazirandan beri tamamen korunmayı bıraktık ..ondan önce arada korunmuoduk haziran 14 tede tamamen korunmayı bıraktık nasip kısmet bakalım

çok saol amin..
biz işte hep istedikte hazirandan beri tamamen korunmayı bıraktık ..ondan önce arada korunmuoduk haziran 14 tede tamamen korunmayı bıraktık nasip kısmet bakalım

Rabbim ne zaman doğru zamansa o zaman gönderir bebeğinizi hiç dert etmeyin. bir insan doğmadan 40 yıl önce ruhu yaratılırmış, doğacak bebeklerimizin ruhu çoktan yaratıldı bile :)

Rabbim ne zaman doğru zamansa o zaman gönderir bebeğinizi hiç dert etmeyin. bir insan doğmadan 40 yıl önce ruhu yaratılırmış, doğacak bebeklerimizin ruhu çoktan yaratıldı bile :)
oy ne güzel konuştunn . sağ olasın...

senin ne oldu acile falan gitmiştin kötü bişi yoktur inş.

Ay ne gzel söyledin öyle inşallah bizim bebekler saglıkla doğar :)

oy ne güzel konuştunn . sağ olasın...

saol canım :) bazen derin derin düşünüyorum daha ben doğmadan bebeğimin ruhu yaratılmıştı diye bi tuhaf oluyorum :) bende çok istiyorum ama ayda bir defa deneme yapıyoruz eşim maddi açıdan yetersiz olmaktan çok endişeli bebişe o yüzden biraz daha bekleyelim diyo ama ayda bir defa da deniyoruz ki zamanı geldiyse zaten olur diye :)

2 senedir istiyoduk bidefa kalbi durdu bebegimin simdi 5+1 hamileyim yeni yani
topiği takip ederken okudum .. çok üzüldümn inş. allah o acını bidaha yaşatmaz sağlıkla bebeğine kavuşur bir avazda kucağına alırsın inş...

senin ne oldu acile falan gitmiştin kötü bişi yoktur inş.

kan tahliline göre gebelik yok dedi. ama ben yine de içimde bir umut daha çok erken olmadığı için görünmemiştir belki kan tahlilinde de diyodum ama bu ay da umudu kestim artık önümüzdeki adet dönemimde doktora gidicem neden erken adet olmuş olablirim diye 9 gün erken oldum onu da hamileyim zannettim :///

saol canım :) bazen derin derin düşünüyorum daha ben doğmadan bebeğimin ruhu yaratılmıştı diye bi tuhaf oluyorum :) bende çok istiyorum ama ayda bir defa deneme yapıyoruz eşim maddi açıdan yetersiz olmaktan çok endişeli bebişe o yüzden biraz daha bekleyelim diyo ama ayda bir defa da deniyoruz ki zamanı geldiyse zaten olur diye :)
hımm anladım tatlım nasipse olur ne diyelim. bebek kısmetiyle gelir bunuda unutma :) inş.. umduğun gibi olur mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz

Evet bebek kısmetiyle gelir diyo herkes ama bende korkuyorum bazen :/ eşimde o kadar çok istiyo ki ama oda korkuyo benim gibi :// ya yetemezsek endişesi var hep :(( doğru zamanda o kendiliğinden gelecek ama inanıyorum ben , bebiş de zamanını bekliyo :)

Evet bebek kısmetiyle gelir diyo herkes ama bende korkuyorum bazen :/ eşimde o kadar çok istiyo ki ama oda korkuyo benim gibi :// ya yetemezsek endişesi var hep :KK43:( doğru zamanda o kendiliğinden gelecek ama inanıyorum ben , bebiş de zamanını bekliyo :)
öle tabi zamanını biz bilemeyiz. yetemeyiz diyede korkma içini rahat tut allah onunda rızkını verir . bebkler rahat ortamları seviomuş..

kan tahliline göre gebelik yok dedi. ama ben yine de içimde bir umut daha çok erken olmadığı için görünmemiştir belki kan tahlilinde de diyodum ama bu ay da umudu kestim artık önümüzdeki adet dönemimde doktora gidicem neden erken adet olmuş olablirim diye 9 gün erken oldum onu da hamileyim zannettim :///
hımm o ümit hep var. inş. içimizdende hiç eksik olmaz. inş. sağlık sorunun yoktur bünye değiştirmiş olsun..

hımm o ümit hep var. inş. içimizdende hiç eksik olmaz. inş. sağlık sorunun yoktur bünye değiştirmiş olsun..

inşallah canım bi sorun yoktur çok uzun zaman oldu kontrole falan gitmeyeli bi gidicem bakalım neler oluyo :) kışa doğru artık tam olarak çalışmalara başlamayı düşünüyoruz bakalım nasip kısmet bi sağlık sorunu olmasın da geç olsun güç olmasın :))

inşallah canım bi sorun yoktur çok uzun zaman oldu kontrole falan gitmeyeli bi gidicem bakalım neler oluyo :) kışa doğru artık tam olarak çalışmalara başlamayı düşünüyoruz bakalım nasip kısmet bi sağlık sorunu olmasın da geç olsun güç olmasın :))
aman ihmal etme sağlık bu ihmale gelmez
bende adetimi bekliorum gelmezse test yapıcam çıknazsa adet olsam bile giicem kasıktaki ağrının sebebini öğrenicem..

öle canım geç olsunda güç olmasın .
nekadr oldu evleneli?

Ne kadarlık evlisin ne zaman dır düşünüyosunuz bebiş

Ne kadarlık evlisin ne zaman dır düşünüyosunuz bebiş

2 buçuk yıl oldu evleneli ilk 2 yıl düşünmedik hiç, son 3-4 aydır istemeye başladık ama nasıl heveslenir oldum son zamanlarda anlatamam kızlar :) bebek patiği örmeyi falan öğrendim bile şimdiden :))

Back