• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar bu sabah sancılı bir kasık ağrısı ile uyandım.. Ve kanamam başladı ;( leke gibi değildi ve kırmızı renkteydi.. İkinci kez tuvalete gittiğimde olmadı kanama ama sancım devam ediyor hala.. Yarın için randevu almıştım doktordan ama birazdan acile gidicemm.. Sanırımm korktuğum şey oluyor :(

olabılırsın tatlım soğan kürü gercekten mucizevi bi kür inşşlh sendede iişe yarar
Bilmiyorum inşallah bakalım. Aklıma takilan şu adetten bitiminden bir hafta sonraki ara kanamam 30da baslayip 4 eylulde bitmişti onu bekliyorum şimdi hala olmazsam bi doktora gide
rim

Kızlar bu sabah sancılı bir kasık ağrısı ile uyandım.. Ve kanamam başladı ;( leke gibi değildi ve kırmızı renkteydi.. İkinci kez tuvalete gittiğimde olmadı kanama ama sancım devam ediyor hala.. Yarın için randevu almıştım doktordan ama birazdan acile gidicemm.. Sanırımm korktuğum şey oluyor :KK43:
İnşaallah kötü birşey yoktur ferah tut içini

Kızlar bu sabah sancılı bir kasık ağrısı ile uyandım.. Ve kanamam başladı ;( leke gibi değildi ve kırmızı renkteydi.. İkinci kez tuvalete gittiğimde olmadı kanama ama sancım devam ediyor hala.. Yarın için randevu almıştım doktordan ama birazdan acile gidicemm.. Sanırımm korktuğum şey oluyor :KK43:

geçmiş olsun canım neymiş gittin mi doktora

mavimli mavimli rahim filmi çektirdiim geçen hafta çıok şükür temiz çıktı sonuçlarım ama bu seferde kendim üşüttüğüm için o kadar çok hap kullanıom ki korunsakmı bu ay korunmasak mı bilemedim

kızlar nasılsınız hepiniz iyiisnizdir inşallah ben rahim filmi çektirdim ssonuçlarım temiz çıktı fakat kendim çok üşüttüm baya bi hap antibiyotik falan kullanıyorum bu ay denemelere ara mı versek bi zararı olurmu ki kararsız kaldım

mavimli mavimli rahim filmi çektirdiim geçen hafta çıok şükür temiz çıktı sonuçlarım ama bu seferde kendim üşüttüğüm için o kadar çok hap kullanıom ki korunsakmı bu ay korunmasak mı bilemedim
Rahim filminden sonra hamile kalma şansın artıyo. Korunma dediyse dr filmden sonrası için korunma. İlaç bi şey olmaz. İlişkiye girdikten sonra bırakırsın ilaçları. Ben ilişkiye girerken bile grip ve uyku ilaçları içmiştim. Adetimin 11. Gününe kadar içtim yani. Sonra bıraktım. Druna sor. İlaçları söyle. Sakınca yok derse korunma yine de

Rahim filminden sonra hamile kalma şansın artıyo. Korunma dediyse dr filmden sonrası için korunma. İlaç bi şey olmaz. İlişkiye girdikten sonra bırakırsın ilaçları. Ben ilişkiye girerken bile grip ve uyku ilaçları içmiştim. Adetimin 11. Gününe kadar içtim yani. Sonra bıraktım. Druna sor. İlaçları söyle. Sakınca yok derse korunma yine de

tamam canım sağol hiç içmek istemiyorum şu ilaçları ama mecburen işte şart. ne zaman böle ilaç kullansam o ay adetim in günü gecıkıuo olmuyo hemen düzenim bozuluyo yaa

Bebek haberi alan herkese hayırlı olsun kızlar :) inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun çok seviniyorum böyle mesajlarınızı okuyunca :) Allah inşallah bana da nasip etsin tez zamanda amiinnn :))

Kizlar yukarıda anlatmıştım bende durumumu. Şimdi doktor bana pko var dedi doğum kontrol hapı verdi ama ben icmedim onun yerine soğan kürü yaptım 15 gün. 19 eylül bat. tı benim. Ama bi de 30 egustos 4 eylül arası 2. Kanamam vardı. Hala kanamam yok. Kasık ve belde ağrı var. Mide yanması ve gaz var. Ben dayanamadım bugün test yaptım negatif. Yeni yumurtlama testi aldım onu da bi heves denedim çünkü akıntı var belki yumurta geç çatlatacak diye düşündüm o da silik çıktı 5ekime randevu aldım.

Tatlım son durumun nedir merakta bıraktın bİizi inşşlh meleğin seninledir :(

Valla ne yalan söyliyim okadar istiyorum ki bi kızımın olmasını ama netten falan okuduğum kadarıyla ben tatlıyı seven bir insandim ve simdi görünce nefret ettim canım ekşi tuzlu hatta acı seyler istiyor bide çin takvimi rus takvimi vs hep erkek diyor sen erkek bebişe hamişsin senin belirtiler de böyle mi
Merhaba
Çin takviminde nasil baktiniz? +1 veya +2 ekleniyor o yöntemle mi. Yoksa sadece yaş ve hamile kadiginiz aya mi
Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Merhaba
Çin takviminde nasil baktiniz? +1 veya +2 ekleniyor o yöntemle mi. Yoksa sadece yaş ve hamile kadiginiz aya mi
Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

Yok cin takviminin otomatik olanı var ben karıstırıyorum öyle direk gün ay yıl doğum tarihi son adet tarihi ve arama butonu sonuç bebeginiz erkek yazısı :) sağlıklı olsun da cinsiyet artık problem degil

Arkadaşlar beni de alın lütfen aranıza bende artık anne olmak istiyorum yardim edin destek olun bana burda hamile kalan çok kişi var inşallah allah bana da nasip eder :(

Arkadaşlar beni de alın lütfen aranıza bende artık anne olmak istiyorum yardim edin destek olun bana burda hamile kalan çok kişi var inşallah allah bana da nasip eder :KK43:

Alırız tabi olur inşallah seninde bebişin en yakın zamanda kac yıllık evlisin ne zamandırstiyosun bebiş

Canim 1 yıllık evliyim 3 ay önce kurtaj oldum malesef iki ay denedik olmadı çok korkuyorum olmaz diye bu 3. Ay :(

slm kızlar benide alırmısınız aranıza ...allah benim gibi isteyen herkese versin inş...

Biz kalp atisini hiç alamadık canim ben 10 haftalik hamileydim ama 6 haftada kaldı bebisim çok bekledim ama duyamadim sende mi yaşadın aynı şeyi yoksa

Biz kalp atisini hiç alamadık canim ben 10 haftalik hamileydim ama 6 haftada kaldı bebisim çok bekledim ama duyamadim sende mi yaşadın aynı şeyi yoksa

Evet benm bi defa duyuldu bende çok bekledim kendiliğinden düştü bebeğim allah bidaha yaşatmasını :(

Back