- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun :) erkek belirtisi derken ne var sende :) ben kız isteyip erkek bekleyen biriydim. Ama kız çok istediğim için olmaz mantığıyla erkeğe inandım sanırım ve nitekim doğru çıktı hislerim ama. Merak ettim belirtiden kastın nedr canımBen verdim 40 dk kaldı alıcam sonucunu bide bebişimize takım elbise aldık eve gidince resmini atarm babası bayram hediyemiz dedi bide hiç kız belirtisi olmadığı için erkek için aldık eğer kızsa içimde kızıyodur babasına :)
Canım benim sat 23 haziran. Ama 20 haziran olmalıydı. 3 gün gecikmişti ve bir daha temmuzda adet olmadım hamile kalmışım. Hala drlar sat diye sorunca o gecikmeli adet tarihini veriyorum :) adet gecikmesi eğer düzenli adet görüyosan bi sonraki aylarda hamilelik belirtisi :)bilmiyorum ki cicidacim. Umudum yok sanki, heleki adetim hic gecikmezdi benim bu ay 8 gün gecikti hemde hicbir nedeni yokken.
Öyle çıkması normal çünkü bildiğim kadarıyla 3. Aydan sonra beta hcg değeri düşüyo. Yani idrar testlerinde bakılan hormon seviyesi düşüyo ve sıfırlanıyo. Dolayısıyla tek çiZgi çıkması normalhemen kötü düşünme az önce 20 haftanın üzerinde bir kadında tek çizgi çıkmış diye bir ileti okudum ben araştırma yaparken yanlış görmediysem haftasını
Benimki de erkek çıktı :) iki erkek oldular:)Benim gözüm üstünüzde tatlişkom En son cinsiyet bildirimimizi yapmıştım size , %80 oranla erkek dedi doktorumuz.1 Ekimde kesinleşecek inşaallah.
Canım benim sat 23 haziran. Ama 20 haziran olmalıydı. 3 gün gecikmişti ve bir daha temmuzda adet olmadım hamile kalmışım. Hala drlar sat diye sorunca o gecikmeli adet tarihini veriyorum :) adet gecikmesi eğer düzenli adet görüyosan bi sonraki aylarda hamilelik belirtisi :)
Bilmiyorum ama cicidaya da demiştim ben o gecikme yaşadığı için bekliyodm hamile kalmasını. Bazı belirtileri de destekledi sonrasında beklentimi :)hep düzenli adet oluyordum canim. Bi mayista 11 gün gecikmisti oda yumurtaligimda kist olustugu icindi. Ama cok sükür adetim gelince kistde gitti. Simdi iste adetim sebepsiz 8 gün gecikti. Dr gittim adetinin gelmesini engelleyecek birsey yok dedi.
Insallah dedigin gibi bendede belirtidir canimda bende biran önce hamile kalirim
Bu arada nasilsin? Hamilelik nasil gidiyor?
Hayırlı olsun :) erkek belirtisi derken ne var sende :) ben kız isteyip erkek bekleyen biriydim. Ama kız çok istediğim için olmaz mantığıyla erkeğe inandım sanırım ve nitekim doğru çıktı hislerim ama. Merak ettim belirtiden kastın nedr canım
extraterrestrial gel bebeqim ben adetin gecikmesinden 10 gün sonra da meraktan bi idrar testi yapmıştım ki hamile olduğumu biliyodum. Elimde test kalmıştı kullanayım belki net bir çizgi olur bu sefer dedim ama yookk. Gayet silik çizgi çıktı ve o sıralar betam 1000 falandı benim hatta daha bile fazla olabilir. Takmayın çizginin durumuna kafayı. Ayrıca ben adetten 6 gün önce kan aldırdım beta 2.00 çıktı. Hamile değilim dedim. Gecikmenin ikinci günü silik çizgiden hemen sonra kan testi yaptırdım 209 çıktı. 6 gün için biraz fazla yükselmişti. İkiz endişesi yaşadım falan ama tekmiş :) başlarda hızlı yükselebilir. Yavaş da yükselebilir. Adet olmazsanız keseyi görmeyi bekleyin sıkmayın canınızı :)
Tatlı ben hiçbi zaman pek sevmezdim ama şimdi tiksiniyorum hiiiç yiyemiyorum. Turşu, ekşi, acı zaten çok yerdim şimdi sadece onları yiyorum o derece. Zeytin ve domates düşkünlüğü var şimdi. Et çok severdim soğudum biraz. Kumpir istiyodu canım habire. Hala da öyle. Çin takviminde satı girince erkek bende de. Ama sat 23 haziran ya haziranda hamile kalmış olamam. Temmuzda hamile kalmışssam kız çıkıyo ama öyle olsa dahi tutmadı demek oluyo bu :)Valla ne yalan söyliyim okadar istiyorum ki bi kızımın olmasını ama netten falan okuduğum kadarıyla ben tatlıyı seven bir insandim ve simdi görünce nefret ettim canım ekşi tuzlu hatta acı seyler istiyor bide çin takvimi rus takvimi vs hep erkek diyor sen erkek bebişe hamişsin senin belirtiler de böyle mi
Tatlı ben hiçbi zaman pek sevmezdim ama şimdi tiksiniyorum hiiiç yiyemiyorum. Turşu, ekşi, acı zaten çok yerdim şimdi sadece onları yiyorum o derece. Zeytin ve domates düşkünlüğü var şimdi. Et çok severdim soğudum biraz. Kumpir istiyodu canım habire. Hala da öyle. Çin takviminde satı girince erkek bende de. Ama sat 23 haziran ya haziranda hamile kalmış olamam. Temmuzda hamile kalmışssam kız çıkıyo ama öyle olsa dahi tutmadı demek oluyo bu :)
Bilmiyorum ama cicidaya da demiştim ben o gecikme yaşadığı için bekliyodm hamile kalmasını. Bazı belirtileri de destekledi sonrasında beklentimi :)
Hamilelik nasıl gidiyo dersen idare ediyorum canım. Bi iyi bi kötü. Ama genel olarak çok şükür daha iyiyim. Başlarda çok ağrım oldu benim çünkü. Şimdi geçiyo onlar. Oğlum olacağını da öğrendim. O da biraz içimi burktu ne yalan söyleyeyim. En büyük arzum kız çocuğumun olmasıydı. Şimdi ikinci olur mu yine erkek mi olur gibi şeyler düşünürken buluyorum kendimi bazen. Allah herkesin kalbine göre versin :)
Sor tabiki hemsireyim ben zaten tüp bebek hemşiresi.spermlerin kendi hızı olduğu için 10 dk uzansan yeterli çünkü 10 dk içinde rahim ağzına ulaşmış oluyorlar.bosanilan sıvı nin zaten %5 civarı sperm.geri gelenler sperm değil spermler yola çıkmış oluyor. Zaten rahim duvarina sürünerek yol aldıkları için geri düşme gibi bi ihtimali yok.ölenler de azar azar gelir. Ve de vücut ısısı takibi için su denir. Vücut isiniz arttginda cinsel ilişkide bulunulmuş olması gerekir.bir cok araştirma ve makale derki gebe kalınması cok yüksek ihtimal olan zaman yunurtlamadan 1 ve 2 gün öncesidir çünkü yumurta fallop tipleri ile yakalanıp tuplere cekildiginde spermler onu hazır beklemelidir. Çok yazdım ama )
sen nasılsın tatlım nasıl bebişinGünaydın kızlarr herkes iyi mi :)
Oooh gözün aydıın :) çok sevindim. Ben de iyiyim ya da iyi sayılırım bilemiyorum :) idare ediyorum iştee :)ben bomba gıbıyımmm bugün bebeğimi gördümm sonunda
sen nasılsın tatlım nasıl bebişin
olabılırsın tatlım soğan kürü gercekten mucizevi bi kür inşşlh sendede iişe yararMerhaba kızlar. 2 yıldır evliyim bende. Ama hapı mayıs ayında bıraktım ve temmuzdan bu yana korunmuyiruz. Maalesef bende adet düzensizliği var adet bitiminden 1hafta sonra tekrar adet oldum hep hormon değerleri lh 17 çıktı, ultrason da da çok sayıda foliküller çıktı doğum kontrol hapı na başlayalım dedi doktor pko varmış. Ben başlamadım hapa onun yerine ara kanamadan sonra 15 gün soğan kürü yaptım. Sonuç bu ay adet olmadım. Kafam çok karışık test yapmaya korkuyorum nedense fikir verin bana hamile olabilir miyim yoksa benim foliküller her yeri sardı mı