• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

olsunn sor tabii :) birazdan gidicez kan vermeye.. sonucunu yazarım mutlaka..

Ben verdim 40 dk kaldı alıcam sonucunu bide bebişimize takım elbise aldık eve gidince resmini atarm babası bayram hediyemiz dedi bide hiç kız belirtisi olmadığı için erkek için aldık eğer kızsa içimde kızıyodur babasına :)

Mrb :) ne kadarlık evlisin ne zamandır bebiş çalışmaları var :)
7 aylık evliyim ilk zamanlardan beri esimde bende cok istiyoruz ama yumurtlama zamanlarını iki aydır takip ediyoruz geçen ay hayal kırıklığı yasadim gerci hiç belirtide yoktu böyle ağrım falan oluyodu bu ayda psikolojik mi yoksa gerçek mi bilmiyorum ama cok sabirsizlaniyorum

7 aylık evliyim ilk zamanlardan beri esimde bende cok istiyoruz ama yumurtlama zamanlarını iki aydır takip ediyoruz geçen ay hayal kırıklığı yasadim gerci hiç belirtide yoktu böyle ağrım falan oluyodu bu ayda psikolojik mi yoksa gerçek mi bilmiyorum ama cok sabirsizlaniyorum

İnşallah vardır bu ay :)

Benim sonuç çok yükseliyor ya sende yaptır da bi karşılaştıralım

Canım benimki 37 çıktı :( moralim çok bozuldu.. Acile gittim sistit için ve acil doktoru tahlil çıkınca kadın doğum uzmanını aradı.. O da çok erken bir gebelik olabilir demis yine bayramdan sonra mutlaka kadın doğuma gelsin demiş.. Ama benim hiç umudum yok :( bence olamadı benmki :(

Canım benimki 37 çıktı :KK43: moralim çok bozuldu.. Acile gittim sistit için ve acil doktoru tahlil çıkınca kadın doğum uzmanını aradı.. O da çok erken bir gebelik olabilir demis yine bayramdan sonra mutlaka kadın doğuma gelsin demiş.. Ama benim hiç umudum yok :KK43: bence olamadı benmki :KK43:

Yaa üzülme deme öyle kötü düşünme herşey allahtan dua et bol bol bende dua edicem senin ve bebeğinin için üzme kendini senin ilk değer kaç çıkmıştı ?

Yaa üzülme deme öyle kötü düşünme herşey allahtan dua et bol bol bende dua edicem senin ve bebeğinin için üzme kendini senin ilk değer kaç çıkmıştı ?

27 cıkmıstı ben en azından 60 uzerı olur dıye dusunmustum ama olmadı.. Şimdi ne olacak bilmiyorum.. Hayırlısı olsun dıye dua edıyorumm.. Belki düzelir belki de zamanı değildir şimdi.. Tek yapacağım şey beklemek olacak..

Bu arada seninkine ayrıca çok sevindimm en azından birimizin yüzü gülüyor şu an.. Belki benimkide güler haftaya belki de sonraki aylarda.. Umudumu kesmiyorum ama üzülüyorum da halime.. Sistitin de etkisi olabilirmiş.. Keşke biraz daha dikkat etseydim kendime.. :(

Bu arada seninkine ayrıca çok sevindimm en azından birimizin yüzü gülüyor şu an.. Belki benimkide güler haftaya belki de sonraki aylarda.. Umudumu kesmiyorum ama üzülüyorum da halime.. Sistitin de etkisi olabilirmiş.. Keşke biraz daha dikkat etseydim kendime.. :KK43:

Hemen umutsuzluğa kapılma eminim 1 hafta sonra herşey normal olucak 2 gün sonra tekrar test yaptır düzelir bence değerin

İnşallah canmm armış böyle olanlar okuyorum ama içimde çok belirsiz bir üzüntü var.. İnşallah bayramdan sonra iyi haber alırım..

Evet hep böyle düşün işte bayramdan sonra alırsın gzel haberi bebeklerimiz bize bayram hediyesi olarak geldi bırakmazlar inşallah bizi

Teşekkür ederim inşallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

İnşallah tek isteğim o tek ben değil isteyen herkesin bian önce bebişim olsun insallah ben 2 sene bekledim kafayı yemek üzereydim allah kimseyi evlat vermemekle imtihan etmesin

Back