- 14 Eylül 2015
- 537
- 305
- 18
- 30
aynen ben bi de dün heyecanla saçımı kurutmadan dışarı çıktım sistit oldum gibi şu an yanıyor idrarımı yaparken.. çok panik oldum ya :) hayırlısıyla bayram geçsin inşallah o zamana kadar hasta olmayız ve sonra da rahat rahat konusuruzz
hemen kötü düşünme az önce 20 haftanın üzerinde bir kadında tek çizgi çıkmış diye bir ileti okudum ben araştırma yaparken yanlış görmediysem haftasını
çizgi çok daha net şu an.. Bende de var bir tane fazladan test yarın sabah yapıp sana foto atayım ona da bak.. üzülme hemen.. İnşallah minnaklarımız bizimle.. bol su iç.. süt iç iyi bak kendine.. kasığında ağrı olursa uzan ayaklarını hafif yukarı kaldır öyle dinlen.. sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun bu arada?
Adet o kadar geciktiyse önmzdeki aylar bekleah canim bende daha birsey yokbu ay cok umutlanmistim, hatta adetim 8 gün gecikti ama sonunda yine kirmizi kartlari gördüm
sen nasilsin?
Bence ermiş şahane ya maşşşallahAllahın hikmeti diyelimAma eğer ikiz çıkarsa oha falan olucam Erdinmi kız yoksam
Bayramdan sonra gidicem bende p.TSİ yada salı ama çizgi silik bebek görünmez belki 1 hafta daha beklerim zaten sürekli süt pekmez su bal muz bütün vitaminli seyleri yiyorum sende yap yarın at bakım
tamamdırr yarın sabah yapıcam bende.. evet pazartesi erken olabilir aslında ama en azından bir doktordan duymak istiyorum saglıklı bir gebelik olduğunu.. 1 günde bu kadar stres oldumm ya şu andan itibaren akışına bırakıyorum.. İnanıyorum bebeğim sağlıklı ve benimle.. Pazartesi de buna emin olmuş olucam inşallahh..
Bence ermiş şahane ya maşşşallah
adetın kaç gün geçti peki
normal canım gec dollenme olmustur kan yulkselmen normal cunkı sıkıntı yapma bence hersey yolunda21 elül dü adet tarihim
normal canım gec dollenme olmustur kan yulkselmen normal cunkı sıkıntı yapma bence hersey yolunda
Adet o kadar geciktiyse önmzdeki aylar bekle
Evet en iyisi iyi düşünmek bebişlerimiz bizimle saglklılar büyüyüp doğacak mercimek kadar yavrularımız :)
Canım ben idrar testini yaptım tekrar ama ilki gibi silik çıktı daha belirgin olur diye düşünüyordum ama olmamış.. Resimde belli olmuyor o yüzden söylüyorum sadece.. İnşallah boşa evham yapıyoruzdur.. Her zaman söylediğim gibi rabbim hayırlısını versin inşallah..
Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım öncelikle Allah hepimizin gönlüne göre versin. Benim adetime normalde 3 gün var inşallah olmam tabi eşimle yumurtlama günlerimi değerlendirdik. Yaklaşık 10 gündür siddetli bel ağrım ve regl olcakmisim gibi ağrım var iştahımda çok açıldı çok umitlendim devamlı elim Karnım da çok istiyorum anne olmayı gün yaklaştıkça da korkmaya başladım dualariniza ihtiyacım var arkadaşlar cumartesi belli olacak
Takmayalım ya kan testinde cıktı sonuçta yanılcak hali yok ya kan testinin :) bu arada ben belki bugün yine kan testi yaptırırım sana sonucu yazarm yükselmiş mi diye :) bide normalfe midem bulanıyodu dünden beri sanki hamile değilim gibi midrm bulanmadı bende korkuyorum bi sonuca bakalım dedim
bende düşünüyorum bugün kan testini bayramda bile 24 saat açıkmış özellerde o yüzden ya bugün ya yarın bende düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?