Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

hayırlı olsun canım. darısı başımıza

hıuuuuuu hanımlar nerdesin bebişleriniz nasıl cınsiyetler neler burakp gittiniz bizi
Canım evet giremiyorum epeydir. Hamilelik baydı beni ilgilenemediö burayla cidden. İkili test sonucunu bekliyorum ben de şimdi. Henüz cinsiyetini öğrenemedik. Hayırlısı bakalım. Sen nasılsın sizler nasılsınız

Ben 1 kez yaptırdım kan testi 27 çıktı.. Şimdi bayram arası girecek sonra doktora gidicem inşallah.. O zamana artar inşallah baksana senin 2 günde 100 ü geçmiş benimde öyle olur inşallahh

İnşallah :) ben normalde özelde yaptırıyorum ama bende bayramdan sonra yaptırıcam biraz zaman geçsin hem :)

saol canm bende beklıyorum hala nasıp bayramdn sonra bellı olucak tatıldeım hala ohh ne gzel buyutmussunuz kocaman olmuş bebişlriniz

Evet düşük ama erken olduğu için öyle bende düşük yapmaktan çok korkuyorum bugün evi süpürürken sağ kasıgıma ağrı girdi çok korktum bişey olucak diye neden bizde böyle kasıl ağrısı var ki acaba sen biliyomusun

bende bilmiyorum ki psikolojik mi acaba diyorum kendi kendime.. Az önce tuvalete gittim hafifledi sancı biraz.. Pazartesi sabahına randevu aldım doktordan.. O zamana kadar dua edip bekliycem.. Evi falan boşver azcık sabret bak aynı durumdayız bende çalışıyorum sürekli oturarak ve arada bir dolaşmaya kalkıyorum marketi falan bahane edip.. 2 gün daha çalışcam sonra pazartesiye kadar evde dinlenicem inşallah bir aksilik çıkmazsa.. Hamilesin dediklerinden beri en çok hissettiğim duygu kaybetme korkusu.. Allahım inşallah sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder bizlere..

Evet tek istegim iz sağlıkla kucagımıza almak ama kimse yok işleri yapmazsakda ev dağınık oluyor insanın içi rahat etmiyor yavaş yavaş az az yapıyorum artık benimde tuvalete gidince idrarımı yapınca ağrı geçiyor ama doktora muhakkak sorucam bunu benden önce gidersen sen sor haber verirsin bana şu zor olan evreleri bi atlatsaydık bişey istemezdm ya

aynen ben bi de dün heyecanla saçımı kurutmadan dışarı çıktım sistit oldum gibi şu an yanıyor idrarımı yaparken.. çok panik oldum ya :) hayırlısıyla bayram geçsin inşallah o zamana kadar hasta olmayız ve sonra da rahat rahat konusuruzz

Eşim bana bi tane daha hamilelik testi almış iyice koyulaşmış mı diye silik cıktı neden öyle oldu ya dur resmini de gönderym bak

Eşim bana bi tane daha hamilelik testi almış iyice koyulaşmış mı diye silik cıktı neden öyle oldu ya dur resmini de gönderym bak

hemen kötü düşünme az önce 20 haftanın üzerinde bir kadında tek çizgi çıkmış diye bir ileti okudum ben araştırma yaparken yanlış görmediysem haftasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…