- 14 Eylül 2015
- 537
- 305
- 18
- 30
Sizin Bat'ınız neydi? gel bebeqim
26 ağustos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin Bat'ınız neydi? gel bebeqim
Amin canım darısı tüm evlat hasreti çekenlere inşaallah.Vayy gurubumuza koruyup kollucak adam geliyo desene sağlıkla kucağına alırsın inşllh
Yani adet olacağınız günü diyorum(Beklenen Adet Tarihi)26 ağustos
26 ağustos
ahh eşşek sıpaları işte canım gelmedimi gelmıolar işte bende beklemedeğim hala beklıyorum nasıp bakalım kızlar hamıle kaldı kaçtılar sanki onlarşa konuşmak ii geliyodu umut oluyodu sürekli ama sıkmamamk gerekır artık rabbım n zamn vereceğini biliyo
Valla çok mutlu oldum şuan bende kan testi yaptırdım 2 gün önce çok silik çizgiydi 25.67 cıktı simdi yine kan verdim bakalm değer yükselmiş mi :)
Yani adet olacağınız günü diyorum(Beklenen Adet Tarihi)
Benimki de böyleydi tebrikler hamişsin
İnşallah yükselmiştir de için rahat bir şekilde beklersin artık miniğinii :)
Çok ilginç ,ve sen hamile olduğunu öğreniyosun he.Değerin biraz düşük gibi ama inşaallah yükselir.Bize de haber et olur mu durumunu?İnşallah ya gece rüyamda sakallı bi adam vardı bana dediki ben senin diğer yavrunu aldım sana simdi iki tane veriyorum dedi ve kucama 2 tane bebek verdi al bak ikizlerini dedi simdi diyorum ki acaba bebeğim ikiz mi olcak
İnşallah ya gece rüyamda sakallı bi adam vardı bana dediki ben senin diğer yavrunu aldım sana simdi iki tane veriyorum dedi ve kucama 2 tane bebek verdi al bak ikizlerini dedi simdi diyorum ki acaba bebeğim ikiz mi olcak
Çok ilginç ,ve sen hamile olduğunu öğreniyosun he.Değerin biraz düşük gibi ama inşaallah yükselir.Bize de haber et olur mu durumunu?
Ayy ne kadar etkileyici bir rüyaa.. Bir beklerken iki de olabilir tabii kısmet sonuçtaa :) İnşallah sağlıkla olur da sayısı farketmez :)
hıuuuuuu hanımlar nerdesin bebişleriniz nasıl cınsiyetler neler burakp gittiniz bizi
Merhaba canım benim daha minicik melegim keseyi gördük bayram sonrası kalp artışı inşallah bakalım:) heyecanlı bekleyiş ve sanırım 9ay boyunca da sürecek sen de ne var ne yok??
Ne zamn gördün canm kesenin içinde bebeğide gördünmü erken değilmi kese için onun için soruyorum
ohh ohh masallh canım rabbim kucağıdanada almak nasıp eder inşşlhBende erken diye düşünmüştüm doktorum çok tecrübeli bir doktor kese de bebiste var dedi bayram sonrası da kalp atışı için gelirsin dedi. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah
Benimde su an 27 canim kan testi sonucumm seninle BAT larimiz da aynıydı bak herseyimiz ayni çıkıyor :)Test sonucu aldım ve çok yükselmiş 25 sen 106.9 olmuş acaba ikiz mi ki