• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

ahh eşşek sıpaları işte canım gelmedimi gelmıolar işte bende beklemedeğim hala beklıyorum nasıp bakalım kızlar hamıle kaldı kaçtılar sanki onlarşa konuşmak ii geliyodu umut oluyodu sürekli ama sıkmamamk gerekır artık rabbım n zamn vereceğini biliyo

aynen gelmedimi gelmiyor sipalar, rabbim en kisa zamanda bizede nasib eder insallah :(
biran önce olsun istiyorum ama istemekle olmuyor iste :(
evet kizlar gittiler, iyi geliyordu onlarla konusmak. Gelirler belki :)

İnşallah yükselmiştir de için rahat bir şekilde beklersin artık miniğinii :)

İnşallah ya gece rüyamda sakallı bi adam vardı bana dediki ben senin diğer yavrunu aldım sana simdi iki tane veriyorum dedi ve kucama 2 tane bebek verdi al bak ikizlerini dedi simdi diyorum ki acaba bebeğim ikiz mi olcak

İnşallah ya gece rüyamda sakallı bi adam vardı bana dediki ben senin diğer yavrunu aldım sana simdi iki tane veriyorum dedi ve kucama 2 tane bebek verdi al bak ikizlerini dedi simdi diyorum ki acaba bebeğim ikiz mi olcak
:KK57:Çok ilginç ,ve sen hamile olduğunu öğreniyosun he.Değerin biraz düşük gibi ama inşaallah yükselir.Bize de haber et olur mu durumunu?:KK74:

Ayy ne kadar etkileyici bir rüyaa.. Bir beklerken iki de olabilir tabii kısmet sonuçtaa :) İnşallah sağlıkla olur da sayısı farketmez :)

Kızlar lütfelütfen cevap yazın 2 gün önce 25 olan değer bugün nasıl 106.9 olıyo normal mi yoksa ikiz olabiligercektnercek

hıuuuuuu hanımlar nerdesin bebişleriniz nasıl cınsiyetler neler burakp gittiniz bizi

Merhaba canım benim daha minicik melegim keseyi gördük bayram sonrası kalp artışı inşallah bakalım:) heyecanlı bekleyiş ve sanırım 9ay boyunca da sürecek :anneadayı::KK200::nazar::KK46:sen de ne var ne yok??

Ne zamn gördün canm kesenin içinde bebeğide gördünmü erken değilmi kese için onun için soruyorum
Merhaba canım benim daha minicik melegim keseyi gördük bayram sonrası kalp artışı inşallah bakalım:) heyecanlı bekleyiş ve sanırım 9ay boyunca da sürecek :anneadayı::KK200::nazar::KK46:sen de ne var ne yok??

Ne zamn gördün canm kesenin içinde bebeğide gördünmü erken değilmi kese için onun için soruyorum

Bende erken diye düşünmüştüm doktorum çok tecrübeli bir doktor kese de bebiste var dedi bayram sonrası da kalp atışı için gelirsin dedi. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah :nazar::nazar::nazar:

Back