Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

İşte beklenen gün, henüz kırmızı kart görmedim.. Belim ağrıyor sadece biraz.. Test yapmayı planlıyorumm ama korkuyorum da bir yandan.. Bazen günü gününe olurum bazen de 1-2 gün atar acaba beklesem mi bayrama kadar daha

Kızlar lütfen bakınn ben anlayamıyorum biri normal diğeri erken gebelik testi..

Eklentiler

• 12032566_10207219473272673_2055717743_n.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 12042096_10207219473072668_1396588041_n.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 48
@_Marla_Singer_ pit pitlariii duydun muuu hadiii meraktayizzzzzz canimmm :)

Çok yeni canım 3 haftalık gibi geldi bana.Hayırlı olsun bu arada

KKdan buldum bunu.

hayirli olsun canim :)

büyük ,ihtimal öyledir canım gün aşırı ilişkiye girin hayırlısıyla hamile kalırsın inşallahh

@Redberryy bnmki daha çok baygınlık ve damar çekilmesi gibi oldu. İnş bi daha olmaz ..
Bu arada pilates evet ağır bulutırum bende. Yoga iyidr. Kasları sakince açmak istitorum

MaaşAllah darısı bana Allah'ım

Ba

bariz pozitif canım tebrikler :) benim çok çok çok daha silik bir çizgiydi ama pozitifti yine de :)

insallah canisi..sagol

G

Gebelik mi hesaplican

amiiin canım benim sağolasın dediğin gibi işte stres engellio kafamdan biraz atabilsem inşallah süpriz olur

Kızlar herkese merhaba sizce hamilemiyim adetime var daha ama heyecandan bekliyemedim

Cnm silik çizgi var hamilesin bence :) hayırlı olsun

OOOO İLK HAYIRLI OLSUN BENDEN GELSİNNNNNNNNNNNN

Gözün aydın canımm inş sağlıkla kucağınada alırsın bizlerede dua et o kadar istiyorumki ama buayda yok sandımca
hıuuuuuu hanımlar nerdesin bebişleriniz nasıl cınsiyetler neler burakp gittiniz bizi

Basbaya hamişsin işte tebrikler allah kulağımıza almayı nasip etsin kan testi yaptır hemen :)

İnşallah canımm.. Sen dua etmiştin bana haftasonu.. İnşallah kabul olmuştur dualarınn.. Çok korkuyorum kan testi negatif çıkacak diye.. Hiç cesaret edemiyorum şu an yaptırmaya.. Ama yaptırıcam tabiki.. Şu günü bir tamamlayayım..

Benim gözüm üstünüzde tatlişkom En son cinsiyet bildirimimizi yapmıştım size , %80 oranla erkek dedi doktorumuz.1 Ekimde kesinleşecek inşaallah.

ah canim bende daha birsey yok bu ay cok umutlanmistim, hatta adetim 8 gün gecikti ama sonunda yine kirmizi kartlari gördüm

sen nasilsin?
ahh eşşek sıpaları işte canım gelmedimi gelmıolar işte bende beklemedeğim hala beklıyorum nasıp bakalım kızlar hamıle kaldı kaçtılar sanki onlarşa konuşmak ii geliyodu umut oluyodu sürekli ama sıkmamamk gerekır artık rabbım n zamn vereceğini biliyo

Kızlar lütfen bakınn ben anlayamıyorum biri normal diğeri erken gebelik testi..

Valla çok mutlu oldum şuan bende kan testi yaptırdım 2 gün önce çok silik çizgiydi 25.67 cıktı simdi yine kan verdim bakalm değer yükselmiş mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…