- 16 Ocak 2013
- 747
- 894
- 103
Ayy ağzından baş damlıyo canım benim ya gel bi öpiiyiiimmm muuuuaaaaahhhhhh
Kızlarrr son 2 gün.. BAT pazartesi.. Umudum olmasa da lütfen dua edin benim için.. Herkese iyi pazarlar..
basbaya hamılesin canım işte rabbim kucağına almakta nasıp etsin inşşlhKızlar lütfen bakınn ben anlayamıyorum biri normal diğeri erken gebelik testi..
Kızlar lütfen bakınn ben anlayamıyorum biri normal diğeri erken gebelik testi..
basbaya hamılesin canım işte rabbim kucağına almakta nasıp etsin inşşlh
@_Marla_Singer_ pit pitlariii duydun muuu hadiii meraktayizzzzzz canimmm :)
Çok yeni canım 3 haftalık gibi geldi bana.Hayırlı olsun bu arada
KKdan buldum bunu.
@ordulu gelin değerler farklılık gösterebilir. Bunu da erken ve geç döllenme etkiler. Son adetin ne zamandı ? Kimisinin adet tarihi 4-5 gün geçtiği halde geç döllenmeden dolayı değer normalden düşük çıkıyor.
hayirli olsun canim :)
büyük ,ihtimal öyledir canım gün aşırı ilişkiye girin hayırlısıyla hamile kalırsın inşallahh
@Redberryy bnmki daha çok baygınlık ve damar çekilmesi gibi oldu. İnş bi daha olmaz ..
Bu arada pilates evet ağır bulutırum bende. Yoga iyidr. Kasları sakince açmak istitorum
MaaşAllahdarısı bana Allah'ım
Ba
bariz pozitif canım tebrikler :) benim çok çok çok daha silik bir çizgiydi ama pozitifti yine de :)
insallah canisi..sagol
G
Gebelik mi hesaplican
amiiin canım benim sağolasın dediğin gibi işte stres engellio kafamdan biraz atabilsem inşallah süpriz olur
Kızlar herkese merhaba sizce hamilemiyim adetime var daha ama heyecandan bekliyemedim
Cnm silik çizgi var hamilesin bence :) hayırlı olsun
Merhaba canım .oncelikle bebis bekleyenlerk tebrik eder darısı isteyen herkesin basina inşallah. @ordulu gelin inşallah tez zamanda tekrardan bebeğine kavusursun.bende geçen ay catlatma ignesk vuruldum ama adet oldum tutmadi. Bu ayda 4 gun geciktim test falan yapmadim belirti de yok zaten yine düzensiz adetlere devam sanırım
Kızlarrrrr bugün adet gecikmesinin 2. Günü sabah idrar testi yaptım silik çıktı ikinci çizgi dayanamadım kan verdim ve sonuç 88,25 sanırım gec döllenme inşallah her şey yolunda gider:) site bana da uğurlu geldi:) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
OOOO İLK HAYIRLI OLSUN BENDEN GELSİNNNNNNNNNNNN
hıuuuuuu hanımlar nerdesin bebişleriniz nasıl cınsiyetler neler burakp gittiniz biziGözün aydın canımm inş sağlıkla kucağınada alırsın bizlerede dua et o kadar istiyorumki ama buayda yok sandımca
Basbaya hamişsin işte tebrikler allah kulağımıza almayı nasip etsin kan testi yaptır hemen :)
ah canim bende daha birsey yokhıuuuuuu hanımlar nerdesin bebişleriniz nasıl cınsiyetler neler burakp gittiniz bizi
Benimki de böyleydi tebrikler hamişsinKızlar lütfen bakınn ben anlayamıyorum biri normal diğeri erken gebelik testi..
ahh eşşek sıpaları işte canım gelmedimi gelmıolar işte bende beklemedeğim hala beklıyorum nasıp bakalım kızlar hamıle kaldı kaçtılar sanki onlarşa konuşmak ii geliyodu umut oluyodu sürekli ama sıkmamamk gerekır artık rabbım n zamn vereceğini biliyoah canim bende daha birsey yokbu ay cok umutlanmistim, hatta adetim 8 gün gecikti ama sonunda yine kirmizi kartlari gördüm
sen nasilsin?
Kızlar lütfen bakınn ben anlayamıyorum biri normal diğeri erken gebelik testi..
İnşallah canımm.. Sen dua etmiştin bana haftasonu.. İnşallah kabul olmuştur dualarınn.. Çok korkuyorum kan testi negatif çıkacak diye.. Hiç cesaret edemiyorum şu an yaptırmaya.. Ama yaptırıcam tabiki.. Şu günü bir tamamlayayım..
Vayy gurubumuza koruyup kollucak adam geliyo desene sağlıkla kucağına alırsın inşllhBenim gözüm üstünüzde tatlişkomEn son cinsiyet bildirimimizi yapmıştım size , %80 oranla erkek dedi doktorumuz.1 Ekimde kesinleşecek inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?