Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin canim insallah guzel sonuclar alirsingunaydin kizlar guzel bir gun ve guzel haberler alirsiniz insallah..benim dun adet son gundu bekliyorum bakalim ne olcak bu hafta sonu kadar beklicem test de yapmicam negativ cikti zaman sinur oluyom hayirlisi artik
insallah hayirlisi artik ins hepiniz guzel haberler alirsinizO ordulu gelin cicida ikinizin bat'ı çok yakındı,sanırım şu an da en heyecanlılar sizsiniz,bizde sizin adınıza heyecanlanıyoruzGüzel haberlerle yazın inş.buraya... hiraminelim bizim daha çok var bekleyelim bakalım
Benim Bat 5 mayis dayanamayip 22 nisandan beri 3 kere test yaptim belki hayal meyal cikar diye ama negatif. Dayanabilirsem 7 mayisi beklicem.O ordulu gelin canım günün geçmiş nasıl dayanıyosun ben olsam çatlarım meraktan, benimse son dört gün
yok cm bende duramiyom pazar gunu test yaptim negativ cikti o nicin mecburen beklicem bir kac gun test yaparsam negativ cikarsa uzurlurum korkudan yapamiyom o nicinO ordulu gelin canım günün geçmiş nasıl dayanıyosun ben olsam çatlarım meraktan, benimse son dört gün
O ordulu gelin canım günün geçmiş nasıl dayanıyosun ben olsam çatlarım meraktan, benimse son dört gün
hadi insallah canimgecen gün silik cıkan marka ve baska marka testi aynı idrar ile yaptım o silik cıkan marka yine silik 2.cizgiyi cıkardı.
belirti de yok regl günüm de yaklastı beklemek ne zor Hadi insalkah canim bol sanslar
benim de son 4 gün erkenden yaptım sahte silik cizgiler gördüm tekrar yaptım yok.. artık beklicem diyorum ama dayanamıcam sanırım yarın baslıcam tekrar
gecen gün silik cıkan marka ve baska marka testi aynı idrar ile yaptım o silik cıkan marka yine silik 2.cizgiyi cıkardı.
belirti de yok regl günüm de yaklastı beklemek ne zor
benim de son 4 gün erkenden yaptım sahte silik cizgiler gördüm tekrar yaptım yok.. artık beklicem diyorum ama dayanamıcam sanırım yarın baslıcam tekrar
Ben daha hiç test yapmadım beklenen gün adet olmazsam hemen yaparım inşallah hamişizdir hepimizBenim Bat 5 mayis dayanamayip 22 nisandan beri 3 kere test yaptim belki hayal meyal cikar diye ama negatif. Dayanabilirsem 7 mayisi beklicem.
Kızlar adet günümüz geçmeden test yapmayalım sonra üzülüyoruz biraz sabırgecen gün silik cıkan marka ve baska marka testi aynı idrar ile yaptım o silik cıkan marka yine silik 2.cizgiyi cıkardı.
belirti de yok regl günüm de yaklastı beklemek ne zor
Bende 3 mayıs ama hiç belirti yokBat 4 mayis kasik agrisi ve beyaz kremsi akintim var...sirt ve bel agrim bugun yok...ama gecen 3 gun vardi.... hayirlisi
Cnm hic mi yok benim 4 gundur bel ve sirt agrim vardi.bugunde akintim ve kasik agrim basladi nolur bilmem hayirlisiBende 3 mayıs ama hiç belirti yok
Canım normalde psikolojik de olsa kendimi hamile hissederdim bikaç belirti uyuyodu ama bu ay hiç bişey hissetmiyorum çok garip belkide umudum yok oyüzdenCnm hic mi yok benim 4 gundur bel ve sirt agrim vardi.bugunde akintim ve kasik agrim basladi nolur bilmem hayirlisi
tm alcam evde yok cm isten ciktim yetisirsam alcam bugun yoksa yarina kaldiCanım pazarın üzerinden kaç gün geçti boşver evde varsa test yap gitsin bende çok merak ediyorum hadi haber ver