- 3 Temmuz 2015
- 931
- 617
- 53
- 35
Evet sorun yoksa hap kullanmayanların ilk aylarda hamile kalması daha olası. Ben de hap falan kullanmadım ama beklemedeyiz hala. Sorma canım valla çok zor ve ben düşünüyorum bu cidden uzun bi süreç de olabilir. Ama psikolojim müsait değil benim senelerce beklemeye. Naparım diyorum. Korkuyorum valla Allah yardımcımız olsun.☺ onemli degill canimmm da nedir bizimm bu kadinlarin cektigi valla sekilden sekile giriyorumm tutsun diye hos benim cocuk icin bu ay ilk denemelerimdi ama bakalim ne olcak bu korunma haplari kullanmadigim dan sansliyimm
Canim neden uzun surecc olsunn bakk bu fikrii kafandan once bi atiyorsun biz Allahin izniyle gayet saglikliyiz boyle dusundukce iyi bisey yapmiyorsun ki kendi kimyani degistiriyorsun bizim bebislerin eli kulaklarinda ha dustu dusecekler korkmayla bisey olmaz ki biz nelerden korkmuyorduk ilk gecemizde yaniEvet sorun yoksa hap kullanmayanların ilk aylarda hamile kalması daha olası. Ben de hap falan kullanmadım ama beklemedeyiz hala. Sorma canım valla çok zor ve ben düşünüyorum bu cidden uzun bi süreç de olabilir. Ama psikolojim müsait değil benim senelerce beklemeye. Naparım diyorum. Korkuyorum valla Allah yardımcımız olsun.
Haha doğru diyosun canım. Evet atmak lazım kafadan çok haklısıın. Senin bat ne zaman?
Canim neden uzun surecc olsunn bakk bu fikrii kafandan once bi atiyorsun biz Allahin izniyle gayet saglikliyiz boyle dusundukce iyi bisey yapmiyorsun ki kendi kimyani degistiriyorsun bizim bebislerin eli kulaklarinda ha dustu dusecekler korkmayla bisey olmaz ki biz nelerden korkmuyorduk ilk gecemizde yani
20Haha doğru diyosun canım. Evet atmak lazım kafadan çok haklısıın. Senin bat ne zaman?
benim 20 temmuz adet olucam senin ne zman canımHaha doğru diyosun canım. Evet atmak lazım kafadan çok haklısıın. Senin bat ne zaman?
Aynıı ben de öylee :) demek seninle cidden bu ay aynı günü beklicez :) geçen ay 30. Günde oldum. 28 günde bir olurdum. Bu ay da gecikme olmazsa 20 sine denk geliyo benim de.20
benim 20 temmuz adet olucam senin ne zman canım
hadi ya hadi bakalım birbirimize hayırlı haberler verelim günümüzde gelmesinde hamiş olalım ben çin takvimine göre uyguladım kız olsun diyeeAynıı ben de öylee :) demek seninle cidden bu ay aynı günü beklicez :) geçen ay 30. Günde oldum. 28 günde bir olurdum. Bu ay da gecikme olmazsa 20 sine denk geliyo benim de.
Hahah ben de kız olsun diye bakıyorum çin takvimine göre de bu iki ayı yoğun değerlendirmem lazım.hadi ya hadi bakalım birbirimize hayırlı haberler verelim günümüzde gelmesinde hamiş olalım ben çin takvimine göre uyguladım kız olsun diyee
benim yumurtlama tarihim dündü çok akıntı geliyor ve canım afedersin ama akıntın uzuyor akıntına bakıcaksın uzuyorsa o yumurtlama günün :)Hahah ben de kız olsun diye bakıyorum çin takvimine göre de bu iki ayı yoğun değerlendirmem lazım.şu günler tahmini yumurtlama tarihimiz olsa gerek
sıkı çalışmak çok önemli değil günü tutturduysan tamamdır hayırlısı olsun :)16 temmuzda adet olcam hayirlisi artik cok sıkı calisamadik ama Allah tan ümit kesilmez :)
Yaa benim de sanırım dündü ama dün ilişkiye giremedik. Bi önceki gün oldu. Bugün artıkbenim yumurtlama tarihim dündü çok akıntı geliyor ve canım afedersin ama akıntın uzuyor akıntına bakıcaksın uzuyorsa o yumurtlama günün :)
Aynen denk gelmesi önemli. Tek bir ilişkiden bile hamile kalanlar var. Sık ilişkinin maksadı yumurtlama gününü yakalamak. Yoksaa denk geldiyse affetmez yakalar valla bebişi :) sen bizden önce alacaksın neticeyi :) inşallah hayırlısıyla hamilelik haberini alırsın16 temmuzda adet olcam hayirlisi artik cok sıkı calisamadik ama Allah tan ümit kesilmez :)
kırık testler bozuk testler çok oluyor hadi inşallah hamilesindir yaa :) at bakalım degerlendirelim konseyle biz :) hayırlı haberlerini bekliyoruz kan testinden :)Günaydınlaarrrrr
Dün yaptığım test bomboş çıkmıştı,sonra çöpe atarken bi baktım test kırık...Kafamda bi şüphe kaldı acaba bozuk olabilirmi diye.Çünkü önceki gün yaptığım testte hayalet bir çizgim vardı.O sebeple bugün tekrar bi test yaptım (Bat yarın bu arada)Ve ne göreyim silik çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibirazdan resim atıcam size de değerlendirin olur mu?Bu akşamda kan testine gidiyorum inş.
Ayyy çok sevindim canımm işte beklediğimiz haberlerrrGünaydınlaarrrrr
Dün yaptığım test bomboş çıkmıştı,sonra çöpe atarken bi baktım test kırık...Kafamda bi şüphe kaldı acaba bozuk olabilirmi diye.Çünkü önceki gün yaptığım testte hayalet bir çizgim vardı.O sebeple bugün tekrar bi test yaptım (Bat yarın bu arada)Ve ne göreyim silik çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibirazdan resim atıcam size de değerlendirin olur mu?Bu akşamda kan testine gidiyorum inş.
Normal sartlar altinda yumurtlama gunumun oldugu gün iliski oldu ama dedigim gibi ozellikle biseyler yapmadim hani bacaklari dikip yatmak gibi 30 dk yatmak gibi falan :)sıkı çalışmak çok önemli değil günü tutturduysan tamamdır hayırlısı olsun :)
bir önceki gün girdiysen tamamdır spermler vücutta 2 gün yaşıyor çünkü bugün girdikten sonra yat uzan wc gitme hemen :) ne zaman aktı canım anlamadım sana mı ait eşine mi ait derken ilişkiden sonra mıYaa benim de sanırım dündü ama dün ilişkiye giremedik. Bi önceki gün oldu. Bugün artıkbi de korunmadığımız için akıntılar da değişti bende. Yani ilişkinin ertesi gün bile bi şeyler akıyo. Ben de tahlil edemiyorum açıkçası. Akan akıntı bana mı ait eşime mi
ayy rabbim bizede nasip etsin silik falan ama bildiğin belli :) insallah hamilesindir ya :)
Ayyy çok sevindim canımm işte beklediğimiz haberlerrr-) canım allahın izniyle hamilesindir. Silik çizgi adetin daha gecikmediği içindir. Bikaç gün sonra net çıkar ama bence kan testi yaptırmalısın hemenn. Akşamı beklemee müsaitsen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?