Merhaba canım. İnşallah bugün adet olmazsınnn. Hayal kırıklığına uğramasın artık kimseeveeet bu heyecanı birlikte bekleyelim :) merhaba kızlar benim bat 5 temmuz 7 aydır çocuk istiyoruz yarın nolacak çok merak ediyorumm inş yine hayal kırıklığına uğramam
Valla korunmayı bıraktığımızdan beri her ay istisnasız aynı şeyleri yaşıyorum canım. Hatta geçen ay bi de 3 gün gecikti düşün. Ağrıyı belirti gibi düşünmicem diye yemin ettim kendime artık. Ama normalden farklı şeyler hissediyosan inşallah bebiş vardırİyi akşamlar herkese. Bende beklemedeyim hala benimde 2 gün var. Ama sol kasığımdaki ağrı fazlalaştı ve bacağıma da ağrı girmeye başladı.
ayy inşallaah daha olmadım ama olmak üzereyim çok sancım varMerhaba canım. İnşallah bugün adet olmazsınnn. Hayal kırıklığına uğramasın artık kimse
Dün test yaptım negatif çıktıValla korunmayı bıraktığımızdan beri her ay istisnasız aynı şeyleri yaşıyorum canım. Hatta geçen ay bi de 3 gün gecikti düşün. Ağrıyı belirti gibi düşünmicem diye yemin ettim kendime artık. Ama normalden farklı şeyler hissediyosan inşallah bebiş vardır
Çıkmama ihtimali var idrar testleri bilhassa gecikmeden 4 gün sonra falan net sonuç veriyo. Bi de geç döllenmeyse falan çıkmayabilir. Gebelik hormonu en geç idrarda belli olurmuş. Ne olursa olsun en kesini gecikmeyi beklemek ve kan testi galiba.Dün test yaptım negatif çıktıBiraz hayal kırıklığına uğradım. Ama hala 2 gün var belki çıkmayabilir diye düşünüyorum. Çıkmayabilir mi kızlar 2 gün kala.
Adet düzensizliğin var mıydı canım normalde ? 24 gün biraz fazla geldi bana da.Benim 24 gun gecti . 3 kez test yaptim . 4. Gun 10.gun 15.gun negatif bugun 24.gun hala olmadim . kasik agrim batmalarim sık idrara cikma gogus sisligi daha bircok sey var
Bence de dra git. Ama başka sorun yoksa hamilelik olabilir. Korkunu anlıyorum ama gitmekte fayda var epey gecikmişş.Bekleyecegim artik bakalim . yarin doktora gitcektim olmusuz derse diye korkuyorum . gogusum cok agriyor ucu pembe oldu şiş kasiklarim karnim agriyor . surekli uykum geliyor .
mrb arkadaşlar bende 24 gündür olmadım yarın doktor randevum var hayırlısı artık . Ama göğüsümde şişlik ağrı batmalar var 1 haftadır bel agrım var . Sık idrara cıkıyorum . Akıntıda oluyor . halsızlık var cok iştahım arttı . Sızce hamıle mıyımdır ????
Haklısın sende :) Ama hani ikinci çizgi çıktı deyince bende heveslendim senin adına :)
Canim 24 gun olmamak cok ekstrem degil mi? Bence acil kan testi yaptir, hatir şoyle dusunuyorum, e 24 gun gec oldun bide adet dongun var en 28 gun. E toplarsak 2 aylik hamile olabilirsin :) haber et bizeYa gecenlerde doktora gittim alerji testinde idrar testi felan yaptilar . iltihap olsa cikardi . kadiklarim gogusum cok agriyor . bilmiyorum neden . ve o kadar istahliyim ki . boyle gec dollenme olan var mi hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?