- 23 Mart 2015
- 968
- 927
- 23
- 37
hadi bakalımmm haberini bekliyoruzBenimde son 6 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalımmm haberini bekliyoruzBenimde son 6 gün
ne durumdasın ağrıların var mıKimse bişiy yazmamış ben yazim bari..... Bat a son 6 gün...
hadi bakalım hoşgeldin aramıza melekcimMerhaba hanımlar ben 2 yıldır bebek için uğraşıyorum dün ilk defa doktora gittim bişey demedi bu ay tekrar denicez inşallah tutar.
ya biliyomusun ben çocuk denemeye başladığımdan beri benimde adetim şaştı, arkımında öyle oldu doktor çocuk deniyorsanız bünye değişir demiş..selam cm..iyim ben calisiyorum yeni iş biraz yogun anca aksam geliyom erkenden yatiyom..dun malesef kirmizi kart yedim..normalinde 3 gun adet gelmeden once agrim olmaliyidi ama pat diye geldi..ve agri olmadan bugun ikinci gun ve cok cok az var anlamadim gitti son 4 ay sapiti adettim ..nasip se temuz sonunda turkiye gelcem bir ay izinim var..ve doktora daniscaz..bakalim hayirlisi..siz den ne var ne yok bakim
heeeeeeeeeeeeeeeeey hamilesinnnn yakaldımmmmmmmm ayyy... hiçte söylemiyosunnnnnMerhabaaa
Valla ben ilk hamileliğimde göğüs hassasiyeti çok yaşamıştım.Ama şuan tık yok o yüzden ümitli değilim.Kasıklarda batmalar var arada ama o zaten genel de adet yaklaşınca oluyodu.Yani kısacası bişiy çıkarsa sürpriz olucak..ne durumdasın ağrıların var mı
Çift çizgimi gördün yoksamay heyecandan 3 kere yazmışım hahahah
yok yahu ttu89 un hamile takvimi gördüm 3 kere bastım yanlışlıkla askjdhaskdjhsadkjÇift çizgimi gördün yoksam
Valla ben ilk hamileliğimde göğüs hassasiyeti çok yaşamıştım.Ama şuan tık yok o yüzden ümitli değilim.Kasıklarda batmalar var arada ama o zaten genel de adet yaklaşınca oluyodu.Yani kısacası bişiy çıkarsa sürpriz olucak..
Var canım.7 Yaşına girdi bi oğlum var 2009 doğumlu.2.yi arıyozda bulamıyoz 10.deneme oldu busende çocuk var mıı ? ya bende o gıcık sinsi bi ağrı varya o başladı şuan ya.. acaba hamile olsamda bu ağrı olur mu ya ? bence olmaz
evet sadem paylaşmıştı, başlara dön canım okudum ben onu..Kizlar meraba. Kac gundur bir konuyu ariyorum burada goren bilen bulan varsa link verebilirmi lutfen...
Konuda yumurtlama gunumuzu akintimizin seklinden anlayacagimizi gosteren fotografli konuydu...
oy maşallah. 1.yi bulan 2. yi bulurda, hiç bulamayanları bilmiyorumVar canım.7 Yaşına girdi bi oğlum var 2009 doğumlu.2.yi arıyozda bulamıyoz 10.deneme oldu bu
Ayy kizlar ewet unuttum ben burayiiiiii. Çok özür dilerim walla. Bende hastayım diye gittiğim Dr. Dan hamile oldugumu öğrendim bugün tam 1 hafta oldu ogreneli çok şükür Allah imaheeeeeeeeeeeeeeeeey hamilesinnnn yakaldımmmmmmmm ayyy... hiçte söylemiyosunnnnn
HAyırlı olsun.E o zaman anlat bize de nasıl oldu ne oldu niçin olduAyy kizlar ewet unuttum ben burayiiiiii. Çok özür dilerim walla. Bende hastayım diye gittiğim Dr. Dan hamile oldugumu öğrendim bugün tam 1 hafta oldu ogreneli çok şükür Allah ima
Hosbulduk canimhadi bakalım hoşgeldin aramıza melekcim