Merhabaaahoooooooooooopnerdesiniz ayol çok muhabbetim geldi
Evet canım zaten biliyodum :)Pembepanterr sen adet oldunmu panterim ? 24 hazirandı bat'ın ?
Ah ah keşke :) Valla bi hamile olsam utanmasam havai fişek bile patlatirimbilgi için teşekkür ederiz Uykucu Şirinumarım güzel bi sonuçla gelir şuraya hamileyim diye patlatırsın
Burdayız şekerim nabersin bakimmmhoooooooooooopnerdesiniz ayol çok muhabbetim geldi
Rabbim tez zamanda nasip eder inş canım ya
İnşallah canım benim hepimize inşallahhh
kiraz çiçeğim..belkide meleğinin kaderinde haziran ayı yokta temmuz var bilemiyoruz ki. İnşallah dileğin hemen kabul görür. Akışına bırakalım..
selam cm..iyim ben calisiyorum yeni iş biraz yogun anca aksam geliyom erkenden yatiyom..dun malesef kirmizi kart yedim..normalinde 3 gun adet gelmeden once agrim olmaliyidi ama pat diye geldi..ve agri olmadan bugun ikinci gun ve cok cok az var anlamadim gitti son 4 ay sapiti adettimO ordulu gelin seni de merak ediyoruzz ..
Verimli geçtimi bariBenimde son 6 gün
Hmm anlıyorum.Bende de oyle olmuştu ilk denemede, bu ay 10.denememizi yaptıkBilmiyorum ki :) Bu ilk ay daha. Belki de bu nedenle hemen olacağını sanıyorum. Bu nedenle heyecan yapıyorum.
Dediğin gibi kader kısmet beklicez artık Allah nasip ederse olur. Aynı günü başkasıyla beklediğime sevindim yalnız değilim :)Hmm anlıyorum.Bende de oyle olmuştu ilk denemede, bu ay 10.denememizi yaptıkAma kısmet bu işler Allahım ol deyince oluveriyor.
Ben özel birşey yapmadım. Yumurta takibi de yapmadım. Olursa şans oalcak.hanımlar peki uyguladığınız özel bi taktık varmı ne denli yaşıosunuz yumurta takıbı yapıyomusunuz yanı nasıl denıyosunuz
iyiyim pantercim hafif ağrılarım başladı yarın bat son gün olucam ben yaaa...... takvime baktımda yine maşallah yumurtlama günleri hariç çalışmışım buda başarıBurdayız şekerim nabersin bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?