• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

O ordulu gelin seni de merak ediyoruzz ..
selam cm..iyim ben calisiyorum yeni iş biraz yogun anca aksam geliyom erkenden yatiyom..dun malesef kirmizi kart yedim..normalinde 3 gun adet gelmeden once agrim olmaliyidi ama pat diye geldi..ve agri olmadan bugun ikinci gun ve cok cok az var anlamadim gitti son 4 ay sapiti adettim :KK51:..nasip se temuz sonunda turkiye gelcem bir ay izinim var..ve doktora daniscaz..bakalim hayirlisi..siz den ne var ne yok bakim

Merhaba hanımlar ben 2 yıldır bebek için uğraşıyorum dün ilk defa doktora gittim bişey demedi bu ay tekrar denicez inşallah tutar.

Kızlar merhaba. Uzun süredir bu foruma üyeyim sürekli takip ediyorum. Bende bu ay ilk defa denedim. Bat haziran 7. Bakalım artık beklicez sanırım. Umarım hepinizin gönlündeki olur.

Bilmiyorum ki :) Bu ilk ay daha. Belki de bu nedenle hemen olacağını sanıyorum. Bu nedenle heyecan yapıyorum.

hanımlar peki uyguladığınız özel bi taktık varmı ne denli yaşıosunuz yumurta takıbı yapıyomusunuz yanı nasıl denıyosunuz

Hmm anlıyorum.Bende de oyle olmuştu ilk denemede, bu ay 10.denememizi yaptık :KK42:Ama kısmet bu işler Allahım ol deyince oluveriyor.
Dediğin gibi kader kısmet beklicez artık Allah nasip ederse olur. Aynı günü başkasıyla beklediğime sevindim yalnız değilim :)

Back