• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kızlar ben sabah yaptım test ama gene negatif çıktı yarın da hastalinirim muhtemelen ben kestim umudumu o kadar kasık sancısı felan hikaye oldu galiba

amin canım bu yaz hepimize bi tombiş armağan etsin Rabbim inşallah !

aminn kuzucummmmm :KK200: benim batta 25 haziran yani yarın bakalımmm nolcak yarına hatta mümkünse 26sına kadar sabretmeyi düşünüyorum. ama ben regl olsamda yine test yapıcam ne olur ne olmaz diye dr'um öyle dedi. inşallah bu sefer pozitifi görürüm yaa..
dün akşam üstü tansiyonum hep düşük gibi başım dönüp durdu sabahta böyle yataktan kalkınca birden gözlerim karardı yine başım döndü, mide bulantımda oluyo hafiften ama ben hep kendime psikolojik yapıyosun yapmaa diyip engellemeye çalışıyorum kendimi derin derin nefes alıyorum. umarım psikolojik değildirde gerçektir bu hislerim Allah'ımmm :KK42:

kiraz_cicegi kiraz_cicegi canım bat günün bugündü durum ne çok merak ediyorum amann olmadın dimi hadi güzel haber ver bize :KK66:

olmadım daha tatlım ama idrar testi yaptım negatif yine malesef :( pozitif çıkarsa eşime süpriz yapıcaktım yarın evlilik yıldönümümüz ama kısmet değilmiş yine.. bekliyorum kırmızları şimdi gelsin diye..

olmadım daha tatlım ama idrar testi yaptım negatif yine malesef :KK43: pozitif çıkarsa eşime süpriz yapıcaktım yarın evlilik yıldönümümüz ama kısmet değilmiş yine.. bekliyorum kırmızları şimdi gelsin diye..
Canım dur bakalım üzülme biraz bekle belki test yanlış sonuç vermiştir yada geç döllenme olabilir kırmızıları görmeden umudunu kaybetme

kızlar aranızda ıdrar yolları enfeksıyonu gecıren varmııı

peki canım belırtılerı neler. bende bu sabahtan berı ıdrar kesemde dayanılmaz bır agrı var. ıdrarım rengı cok koyu ve kokulu oluyor. azıcık cıcsım cok varmıs gıbı oluyor.
Canım az su tüketildiği zaman idrar rengi koyu ve kokulu oluyo, enfeksiyonun en belirgin belirtisi idrarda yanma olması canım

Back