Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadı bakalım o zaman ıyı haberler beklıyoruz sendenEn uzak benim ki sanırım şu an. 8 Temmuz. Bugün yımırtlama günüm
amin canım bu yaz hepimize bi tombiş armağan etsin Rabbim inşallah !
Bikaç kez oldu canım sanmıyorum benim kırmızıların eli kulağında :)ay hadi inşallah :) kaç çalışma var 1 bile olsa olacağı varsa oluyor walla
Olmadın dimiiiiiiiiii hadi test yapBikaç kez oldu canım sanmıyorum benim kırmızıların eli kulağında :)
Yazdığın saatte kıvranıyodum sancıdan hayatım uykudan uyandırdı pis kırmızılarOlmadın dimiiiiiiiiii hadi test yap
kiraz_cicegi canım bat günün bugündü durum ne çok merak ediyorum amann olmadın dimi hadi güzel haber ver bize
Canım dur bakalım üzülme biraz bekle belki test yanlış sonuç vermiştir yada geç döllenme olabilir kırmızıları görmeden umudunu kaybetmeolmadım daha tatlım ama idrar testi yaptım negatif yine malesef pozitif çıkarsa eşime süpriz yapıcaktım yarın evlilik yıldönümümüz ama kısmet değilmiş yine.. bekliyorum kırmızları şimdi gelsin diye..
Bende çok oluyo genelde canımkızlar aranızda ıdrar yolları enfeksıyonu gecıren varmııı
peki canım belırtılerı neler. bende bu sabahtan berı ıdrar kesemde dayanılmaz bır agrı var. ıdrarım rengı cok koyu ve kokulu oluyor. azıcık cıcsım cok varmıs gıbı oluyor.Bende çok oluyo genelde canım
Canım dur bakalım üzülme biraz bekle belki test yanlış sonuç vermiştir yada geç döllenme olabilir kırmızıları görmeden umudunu kaybetme
Canım az su tüketildiği zaman idrar rengi koyu ve kokulu oluyo, enfeksiyonun en belirgin belirtisi idrarda yanma olması canımpeki canım belırtılerı neler. bende bu sabahtan berı ıdrar kesemde dayanılmaz bır agrı var. ıdrarım rengı cok koyu ve kokulu oluyor. azıcık cıcsım cok varmıs gıbı oluyor.
Hadi yaa of senden çok ümitliydim aşılamadan dolayı hayırlısı olsun canım ya diğer ay birlikte bekleriz inşallahlekesi geldi az önce cnm kahverengi olarak sabaha kadar sökülürüm sanırım :/
Hadi yaa of senden çok ümitliydim aşılamadan dolayı hayırlısı olsun canım ya diğer ay birlikte bekleriz inşallah
Nasip tatlım ya napalım Rabbim en iyisini bilir bizede beklemek düşerinşallah kuzummm bende ümitliydim ama olmayınca olmuyo işte