• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma heyecanını beraber bekleyelim mi ?

Kizlar şimdi doktordan geliyorum verdim kanı ama sonuçları pazartesi alacakmısım. Burası küçük yer maalesef Istanbul gibi değil. Ama artık üstüne gitmiycem vardır bir hayır diyorum. Özel hastahaneyede gitmek istemedim acikcasi nasilsa umutsuzum tum belirtiler psikolojiktir diye.Ama bi konuda güzel bisey söyliyim doktor dediki idrar testi yaptirdin mi eğer negatifse üzülme çünkü çok yeniyse çoğunlukla çıkmıyor idrarda en azından benim durumumda olan varsa haber vereyim dedim. Hepimiz hayırlı haberler alalim inşallah. Bir yanım umutlu bir yanım umutsuz.

Kizlar total hcg nedir ben beta hcg biliyordum ama total hcg mi yazıyor kan tahlillrinde

Kizlar şimdi doktordan geliyorum verdim kanı ama sonuçları pazartesi alacakmısım. Burası küçük yer maalesef Istanbul gibi değil. Ama artık üstüne gitmiycem vardır bir hayır diyorum. Özel hastahaneyede gitmek istemedim acikcasi nasilsa umutsuzum tum belirtiler psikolojiktir diye.Ama bi konuda güzel bisey söyliyim doktor dediki idrar testi yaptirdin mi eğer negatifse üzülme çünkü çok yeniyse çoğunlukla çıkmıyor idrarda en azından benim durumumda olan varsa haber vereyim dedim. Hepimiz hayırlı haberler alalim inşallah. Bir yanım umutlu bir yanım umutsuz.

hadi bakalım canım hayırlısı olsunn ben bugün sancılı bi şekilde regl oldum :( Allah hayırlısı neyse onu versin

Inşallah canim kismet artik... vakti zamani ne zamansa o zaman olucak bu kadar kafaya takmakda iyi degil artik bu konunun üstünde cok durmamaya çalışıcam :)
kiraz çiçeğim..belkide meleğinin kaderinde haziran ayı yokta temmuz var bilemiyoruz ki. İnşallah dileğin hemen kabul görür. Akışına bırakalım.. ;)

bilgi için teşekkür ederiz Uykucu Şirin :KK200: umarım güzel bi sonuçla gelir şuraya hamileyim diye patlatırsın :anneadayı:

Back