- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
Nasip tatlım ya napalım Rabbim en iyisini bilir bizede beklemek düşer
Yarın kan tahlili yaptircam kizlar dua edin ne olur pozitif çıksın :)
off ya cocuk ısterken hastalıkmı geldi şimdiCanım az su tüketildiği zaman idrar rengi koyu ve kokulu oluyo, enfeksiyonun en belirgin belirtisi idrarda yanma olması canım
Stresten uyuyamıyorum bile. 3 gün gecikti yarın 4 olur regl olmazsam ama idrar testi negatif çıktı. Yarında negatif cikcak biliyorum ama umut işte. ..Aynen öyle hayatım :)
Dualarim seninle canim hadi güzel haberi ver bize :)
Canim o ilaçla hemen geçen bişey doktora gitmen yeterli. Bende de vardı ama geçti ilaclaoff ya cocuk ısterken hastalıkmı geldi şimdi
ya ben yarın gıdıcem ıstede kadın hastalıklarına randewu aldım umarım dogru bolumdurCanim o ilaçla hemen geçen bişey doktora gitmen yeterli. Bende de vardı ama geçti ilacla
idrar testinde çıkıyor canım direk ona gidebilirsinya ben yarın gıdıcem ıstede kadın hastalıklarına randewu aldım umarım dogru bolumdur
Nasip canım hayırlısını iste başka çaremiz yok zatenoff ya cocuk ısterken hastalıkmı geldi şimdi
Dahileye bölümüne git canımya ben yarın gıdıcem ıstede kadın hastalıklarına randewu aldım umarım dogru bolumdur
Aynı şey canım farkı yok kaygılanmaKizlar total hcg nedir ben beta hcg biliyordum ama total hcg mi yazıyor kan tahlillrinde
Kizlar şimdi doktordan geliyorum verdim kanı ama sonuçları pazartesi alacakmısım. Burası küçük yer maalesef Istanbul gibi değil. Ama artık üstüne gitmiycem vardır bir hayır diyorum. Özel hastahaneyede gitmek istemedim acikcasi nasilsa umutsuzum tum belirtiler psikolojiktir diye.Ama bi konuda güzel bisey söyliyim doktor dediki idrar testi yaptirdin mi eğer negatifse üzülme çünkü çok yeniyse çoğunlukla çıkmıyor idrarda en azından benim durumumda olan varsa haber vereyim dedim. Hepimiz hayırlı haberler alalim inşallah. Bir yanım umutlu bir yanım umutsuz.
Rabbim tez zamanda nasip eder inş canım yaYazdığın saatte kıvranıyodum sancıdan hayatımuykudan uyandırdı pis kırmızılar
hadi bakalım canım hayırlısı olsunn ben bugün sancılı bi şekilde regl oldumAllah hayırlısı neyse onu versin
Sende üzülme canım inşaallah bu ay olur
kiraz çiçeğim..belkide meleğinin kaderinde haziran ayı yokta temmuz var bilemiyoruz ki. İnşallah dileğin hemen kabul görür. Akışına bırakalım..Inşallah canim kismet artik... vakti zamani ne zamansa o zaman olucak bu kadar kafaya takmakda iyi degil artik bu konunun üstünde cok durmamaya çalışıcam :)
bilgi için teşekkür ederiz Uykucu ŞirinKizlar şimdi doktordan geliyorum verdim kanı ama sonuçları pazartesi alacakmısım. Burası küçük yer maalesef Istanbul gibi değil. Ama artık üstüne gitmiycem vardır bir hayır diyorum. Özel hastahaneyede gitmek istemedim acikcasi nasilsa umutsuzum tum belirtiler psikolojiktir diye.Ama bi konuda güzel bisey söyliyim doktor dediki idrar testi yaptirdin mi eğer negatifse üzülme çünkü çok yeniyse çoğunlukla çıkmıyor idrarda en azından benim durumumda olan varsa haber vereyim dedim. Hepimiz hayırlı haberler alalim inşallah. Bir yanım umutlu bir yanım umutsuz.
bizimkine de az kaldı heeeEn uzak benim ki sanırım şu an. 8 Temmuz. Bugün yımırtlama günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?